Па да, би се согласил.
Роналдо го романтизираме ние зошто во тоа време беше шоу да го гледаш.
Али ако има напаѓач со иста елеганција ко дебелиот, а играл многу сезони на највисоко ниво, тоа е Бензема.
Брат дај бе не се заебавај со вакви постови жити се, Бензема имал иста елеганција ко Роналдо.... Не го омаловажувам Карим, напротив играчиште е и јас лично бев еден од ретките што го има брането на форумов додека играше педерот во Реал и Бензема беше во негова сенка. Али Роналдо беше еден и единствен, играч што се раѓа еднаш у 50 години, ниже цели противнички одбрани и играч кој не можеш да го запреш освен ако не го убиеш. Ѕирни Неста што има изјавено за него и за тоа како се спремале да го чуваат и се ќе ти стане јасно.
Иначе прво до 40та гледав и отидов на баскет али од HL што глеав сега и од коментарите овде може да се заклучи дека ПСЖ доживеале брзински блам, класичен за нив последниве 5-6 години. А и како да не доживеат кога имаат крајно небалансиран тим, од една страна имаат 5-6 суперѕвезди кои би биле во прв тим во било кој клуб во светот, а од друга страна одбраната и средниот ред им вриштат. Средниот ред особено, начукаа 200 копачи и сакаат ЛШ да освојат, каааде бе дечки со кој памет? Меси најлоша инвестиција икада, не знае кај тера и се осеќа дека е готов и дека некако го боли кур за фудбал. Криво ми е за Мбапе само, сам ги носи цела сезона на грб и се мачи кутриот али џабе со мртов тренер и просеци од соиграчи.
Модриќ е неверојатен фудбалер, не ради мечов пошо реков дека од 40та натака не глеав, али општо како игра у 36та година од животот алал му вера. Лепра да фати Перез што не ни го даде пред 3-4 сезони кога имаше шпекулации дека се договорени Интер и Модриќ.