UEFA Champions League [2019/20]

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви реков јас голеада вечер ќе гледаме :)
Леле Кулибали, погоре некој спомнал 80 милиони, овој 50 ако го излажат некој да го земи, глупо ќумбе.
Дали му го видовте пасот кога требаше да тргни напред со топката и ќе ја подаваше на соиграчот од другата страна, успеа во корнер да ја опали бе.

За Меси шо да се кажи е излишно веќе, топката му се лепи за нозете.
Тешко на Барса кога овој ќе оди под пензија.
Френки е ненормално јак играч, штета што не доаѓа до израз до толку со незналициве околу него.

Исто и Семедо е во најдобри десни бекови, нема со кој да соработува напред.

За Тер Штеген да не правам муабет, Ленгле е добар стопер. Така да каква и да е Барса пак ќе е Кока Кола за Атлетико.
Седи сега ти видовме кога не играше Меси каква е Барса, кока кола ама синалко :)
Атлетико без Симеоне ќе е вистински тест, јас мислам после него потоп.
Баш ме интересира друг тренер каков учинок ќе има до овој ростер на Атлетико.
Симеоне е најзаслужен за ова што е денес клубот ама тимот е веќе изграден и созреан.
Не се финансиски слаби, можат да си дозволат скапи трансфери така да да речиш дека ќе е потоп е муабет на празно кажан :)

Колку е битно да имаш класа напаѓач напред, сите шанси за гол Лева ги користи.
Најдобра деветка од кога следам јас фудбал, играчиште

Ee7QuvmWoAYwjTp

Добродојдовте во друштвото на Арсенал и Тотенхем, сега и официјално сте лондонска екипа. :D

Не паметам кога Тотенхем и Арсенал го победија Баерн Минхен во финале на ,,Алијанц" и освоија ЛШ.
Потсети ми, К!К1.

Да, 50 да им дадат очекуваше ти, сигурно и 7+ ја имаш пишано со 10000 уплата :icon_lol:
Не 50 ама упола :)
Реално очекувано беше овој резултат од Баерн, со оној состав на Челзи, онаа одбрана нека бидат среќни и толку шо заврши.

AtletikoM, Psz, Man city i Baern M. Mislam deka ke igrat polufinale.

По ова што гледам Барселона треба со 12 играчи да играат за да му парираат некако на Баерн...со Меси и Суарез кој по default не трчаат се како играч помалце и затоа противничките играчи имаат еден тон простор за игра.

Само не знам зошто онај краварот не го игра почесто Пуиг...добар е малиот,технички солиден,трча,покрива,сегде го има по теренот...Роберто е многу паднат и не е истиот играч од сезоната 2015-2016.....додека Гризман го допира дното..тотално неупотреблив играч...поарно Алба нека игра напред а овај лев бек и нека глуми Зинченко од Сити со повратните топки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom