Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема голман пеналџија, има само играчи што шутираат пичкарски. Нека му фати на Кејн или па еве најсвежо на Дини во купот завчераАма и Лорис е пеналџија, скоро секогаш ја гаѓа страната. Последните три пенала му се обранети.
Нема играч пеналџија, за секого има баксуз ден или добар голман!Нема голман пеналџија, има само играчи што шутираат пичкарски. Нека му фати на Кејн или па еве најсвежо на Дини во купот завчера
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Голман НИКОГАШ нема да одбрани пенал ако е добро шутнатКоја акустика на новиов стадион на кокошките, супер[DOUBLEPOST=1554844073][/DOUBLEPOST]
Нема играч пеналџија, за секого има баксуз ден или добар голман!
Во агол ако е шутанта, голманот и страна да погоди тешко дека ќе ја фатиГолман НИКОГАШ нема да одбрани пенал ако е добро шутнат
Абе немој така, имаше еден Бошко Ѓорѓевиќ од Партизан мислам дека имаше 10 или 11 пенали по ред реализирано, смрт беше за голмани, и у дерби му ја фатија жива. Не шутна пенал од тогаш. Затоа НИКОГАШ не викај никогашГолман НИКОГАШ нема да одбрани пенал ако е добро шутнат
Кејн е баш пеналџија, цело време до статива силно. Голман нема шанси да му ја фати.Која акустика на новиов стадион на кокошките, супер[DOUBLEPOST=1554844073][/DOUBLEPOST]
Нема играч пеналџија, за секого има баксуз ден или добар голман!
Па добро, не кажа нешто непознато. Пеналот е уствари казна за другиот тим. Да беа шансите однапред 50-50 за играчот и за голманот, ќе вртеа паричка. Вака пеналот е за да се казни противникот.Голман НИКОГАШ нема да одбрани пенал ако е добро шутнат
Pa toa sto idela topkata u korna ne znaci deka Arnold moze da napravi parada i da ne se vazi deka igral so raka. Neprirodna polozba na rakata, cist penal spored mene.
Ne forsiram nego si kazuvam mislenje, edno e rakata vo prirodna polozba koga e, drugo e koga ne e.брат, ако ти е за форсирање, во ред, знам дека сакаш да урлаш по темиве ама ако ти е за сериозен муабет, не реков јас дека смее ни дека треба. Раката беше во непрородна позиција ама беше таму и пред да ја избие Алисон, не ја испружи намерно он после исфрлањето на Алисон, плус, мислам дека причина за недосудување на пенал беше дистанца, правец и можноста истата да биде веќе во аут кога го удри. Пак ќе кажам, да свирнеше, немаше да погреши затоа што имаше очигледно играње со рака.
Сега знаеш како е кога треба да се објаснува правило. За повеќето не постои објаснување и логика во ситуациите, само она што го намислиле.брат, ако ти е за форсирање, во ред, знам дека сакаш да урлаш по темиве ама ако ти е за сериозен муабет, не реков јас дека смее ни дека треба. Раката беше во непрородна позиција ама беше таму и пред да ја избие Алисон, не ја испружи намерно он после исфрлањето на Алисон, плус, мислам дека причина за недосудување на пенал беше дистанца, правец и можноста истата да биде веќе во аут кога го удри. Пак ќе кажам, да свирнеше, немаше да погреши затоа што имаше очигледно играње со рака.
Сега знаеш како е кога треба да се објаснува правило. За повеќето не постои објаснување и логика во ситуациите, само она што го намислиле.
Имало рака и морало пенал да биде. Шта речи.