UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Од утре кој ќе е новиот тренер на Реал Мадрид? 3 титула изгуби за една недела...

Дортмунд 0-4 стигат клетвите гниди бедни неможете гол да дадат на Тотенхем гревови.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ајакс е пример за сите Италијани,Атлетико Мадрид,Тренери како Мурињо...Како се игра фудбал води 1-4 и му ја носи сам топката на противникот.
Баш фаул врз Тадич кога направија за слободниот,овој одма станува и уште му се извинува на Касемиро зашто им потрошил време..

Свака им част :bravobe:

Па Лион како што имаат добри млади играчи може да има изненадување. [emoji51]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Да си ебам веко:pos:
:cuc::cuc:

П.С Пуши Алегри гомно низаедно види што се прави кога тимот има моментум, а не како тебе сите назад.

Мрш да ти ебам говедото!!

Човекот кој мислеше дека Куртоа е бољи од Навас нека изврши самоубиство уште вечерва

@Трибиани :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Секоја чест човеку. Треба некако да почнеш за своја корист да го користиш твојов талент. Јас веќе и убеден сум дека си заслужен за две европски титули на Челзи, кога форсираше дека Бенфика е подобар тим и треба да тепа.

Kade e i sto pravi Ramos?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ајакс е пример за сите Италијани,Атлетико Мадрид,Тренери како Мурињо...Како се игра фудбал води 1-4 и му ја носи сам топката на противникот.
Баш фаул врз Тадич кога направија за слободниот,овој одма станува и уште му се извинува на Касемиро зашто им потрошил време..

Свака им част :bravobe:
Баш ова го приметив, ниту еднаш не пробаа да задржат време со невраќање на топката, лежење на терен и слични педерски работи.

Какво мавање од земја човече, после феноменални 5 сезони во Европа се осеќам засрамено како фан на Реал. Од времето кога 100 години не можеа да поминат 1/8 финале. Реал имаат 3 месеца сега да седнат Перез и компанија на маса и да одлучат што понатака и во која насока ќе иде клубов.

Уште еднаш, свака част за Ајакс, фудбалска лекција во 180 минути му приредија на Реал.

Фацата на Солари на натпреваров ја отсликува најубаво сезоната на Реал.

Како што тргнаа следна сезона ќе го пропушти првиот натпревар во групната фаза во ЛЕ. [emoji38]

dfe1f7713600d3e1803391cdeb8390ce.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom