UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Кога потпиша за Ајакс од Саутемтон се чудев толку ли ништо не видоа во него водечките клубови во Енглеска и мислев дека прави чекор назад во кариерата, бидејќи и во саутемтон беше главен играч, но по ова сега што се дешава изгледа направи правилен потег со ајакс

Според мене топката го напушти теренот со целиот обем и акцијата понатаму беше нерегуларна.

Сепак ако се навратиме на видеото за објаснувањето на ВАР таму вели дека судијата мора да има чист доказ за настанот кој е предмет на преглед. Овде мислам тоа недостасуваше, па затоа го оставија голот.

Шо лупаш глупости, уште коа ги извлекоа осминафиналистите се знаеше дека Реал, Барса и Сити сигурно идат даље.
Тоа шо лани ги потценија Рома се дешава еднаш у 10-15 години.
Тие 10-15 години изледа се случуваат секоја година :pos:

Кога потпиша за Ајакс од Саутемтон се чудев толку ли ништо не видоа во него водечките клубови во Енглеска и мислев дека прави чекор назад во кариерата, бидејќи и во саутемтон беше главен играч, но по ова сега што се дешава изгледа направи правилен потег со ајакс
Утакмицава ја игра на ГОАТ ниво.

Според мене топката го напушти теренот со целиот обем и акцијата понатаму беше нерегуларна.

Сепак ако се навратиме на видеото за објаснувањето на ВАР таму вели дека судијата мора да има чист доказ за настанот кој е предмет на преглед. Овде мислам тоа недостасуваше, па затоа го оставија голот.
Da, isto kako sto e vo NFL.

Модриќ што стана откако ја освои златната топка...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Добро бе како може да ја тупат за ваков банален момент кај што ни Свети Петар неможе да утврди дали е аут или линија? :facepalm::facepalm:

Ne sfakjash.
So VAR sega e pointeresno. Sega dva pati se raduvash na golot.
Ednash koga kje go dadat, i posle 5 min pak koga kje bide i oficijalno.
Vo idnina kje nema vekje prodolzhuvanje od 3/4 min, tuku od 5/6 standard ako se prodolzi vaka.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom