Џони Вајсмилер
Don't share my food
Кои црни теорие на заговор ми ги препишуеш? Само кажав дека црвениот вчера беше смешен и дека судијата немаше ист критериум? Која црна теорија на заговор е тоа?
И да, постоеле милион случаи кј што за вакви стартови не се ваѓало у 30-та минута втор жолт за да не се уништи утакмица. Ама на дебили што почнаја да дркаа на Барса од пред 3-4 године не можеш да им го објасниш тоа, па затоа сега им е смешен таков коментар. Пошто од фудбал знаа само за фудбал на Сони, па затоа и чудно им е ако им речеш дека судиете често имаа и осет за да не ја усера утакмицата.
Ама ај терајте, кој еве ебе.
Како прво јас не сум фан на Барса туку фан на Интер..како второ внимавај на речникот бидејќи никаде не те навредив ни најмалку за на таков начин да пишуваш,како трето ова е ЛШ а не домашно првенство каде се толерираат таквите стартови,и тоа е жолт картон..значи судијата е оправдан во секој случај а ти не си никој и ништо па така да коментираш дали му било грешка или не,судиите се луѓе од крв и место па тие неможат на сите да му погодат со одлуките па затоа навикни се или не измислувај глупости дека Барса е фаворизирана..па дали вие како фанови на Реал најдовте да пишувате за судии?..мислам смешно е што ја спомнувате само Барса а Реал со Баерн ја имале истата помош многу пати на различни начини ама ете за нив не важи и не било страмота