UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Кои црни теорие на заговор ми ги препишуеш? Само кажав дека црвениот вчера беше смешен и дека судијата немаше ист критериум? Која црна теорија на заговор е тоа?
И да, постоеле милион случаи кј што за вакви стартови не се ваѓало у 30-та минута втор жолт за да не се уништи утакмица. Ама на дебили што почнаја да дркаа на Барса од пред 3-4 године не можеш да им го објасниш тоа, па затоа сега им е смешен таков коментар. Пошто од фудбал знаа само за фудбал на Сони, па затоа и чудно им е ако им речеш дека судиете често имаа и осет за да не ја усера утакмицата.
Ама ај терајте, кој еве ебе.

Како прво јас не сум фан на Барса туку фан на Интер..како второ внимавај на речникот бидејќи никаде не те навредив ни најмалку за на таков начин да пишуваш,како трето ова е ЛШ а не домашно првенство каде се толерираат таквите стартови,и тоа е жолт картон..значи судијата е оправдан во секој случај а ти не си никој и ништо па така да коментираш дали му било грешка или не,судиите се луѓе од крв и место па тие неможат на сите да му погодат со одлуките па затоа навикни се или не измислувај глупости дека Барса е фаворизирана..па дали вие како фанови на Реал најдовте да пишувате за судии?..мислам смешно е што ја спомнувате само Барса а Реал со Баерн ја имале истата помош многу пати на различни начини ама ете за нив не важи и не било страмота

Мислам дека @Сладоледџија збори за 2005та и скандалот со разговорот на Фриск и Рајкард на полувреме, па црвен на Дрогба у второ итн..

Кои црни теорие на заговор ми ги препишуеш? Само кажав дека црвениот вчера беше смешен и дека судијата немаше ист критериум? Која црна теорија на заговор е тоа?
И да, постоеле милион случаи кј што за вакви стартови не се ваѓало у 30-та минута втор жолт за да не се уништи утакмица. Ама на дебили што почнаја да дркаа на Барса од пред 3-4 године не можеш да им го објасниш тоа, па затоа сега им е смешен таков коментар. Пошто од фудбал знаа само за фудбал на Сони, па затоа и чудно им е ако им речеш дека судиете често имаа и осет за да не ја усера утакмицата.
Ама ај терајте, кој еве ебе.

И заради тоа не требаше вчера на Торес да му даде втор жолт ? Добар аргумент, нема што.

Нека ти текне пред 2 месеца на утакмицата Реал - Рајо што се деси.
1-2 водеше Рајо во 15-та минута, и оп два црвени за Рајо во прво полувреме.
Што не пиша тогаш дека се премногу рано досудени црвените, дека не се дава црвен картон во 30-та минута ? Впрочем на Рајо првиот беше у 20-та досуден а вториот у 27-ма.
Ама си беше црвен првиот без разлика што беше во 20-та минута, нема што да се натегаме.
Тој си беше чист црвен овој на Торес си беше за втор жолт, без разлика што биле у прво полувреме. :toe:

Кој го бараше Ауриер :D Ви реков дека го враќаат за со Сити.
Ајде Alezz Paris не ги можам овие Сити на чело со Пелегрино и Агуеро.

На цела ова мешаница со жолтиот на Торес и Барселона никој не пишал за Баерн со Бенфика што се случуваше...Баерн 3 натпревари со ред победуваат 1-0 што е светско чудо реално и забава за кладилниците :D..

Штета она Јонас што не ја пикна ама ќе имаат поправен во Лисабон..јас типувам на Бенфика:cool:

И заради тоа не требаше вчера на Торес да му даде втор жолт ? Добар аргумент, нема што.

Нека ти текне пред 2 месеца на утакмицата Реал - Рајо што се деси.
1-2 водеше Рајо во 15-та минута, и оп два црвени за Рајо во прво полувреме.
Што не пиша тогаш дека се премногу рано досудени црвените, дека не се дава црвен картон во 30-та минута ? Впрочем на Рајо првиот беше у 20-та досуден а вториот у 27-ма.
Ама си беше црвен првиот без разлика што беше во 20-та минута, нема што да се натегаме.
Тој си беше чист црвен овој на Торес си беше за втор жолт, без разлика што биле у прво полувреме. :toe:
Стартот на Торес не беше толку опасен за да не може да му прогледа низ прсти и да го опомене дека тоа му е последно. Обичен фаул за жолт картон, за втор у никој случај. Да не зборим што само 30 секунде покасно Бускетс напрае и погруб фаул а не доби ништо. Добар пример ви дадоа, сети се лани како Нејмар не доби втор жут од истава причина што ја кажуем ја, за да не се усере утакмицата. Ама тогаш беше океј тој аргумент, сега не ви чини :) Па гчедам некои и дека ги споредуаа стартојте на Нани и Крауч со тој на Торес. Не сте озбилни, нели?

Џони, у претходниот пост не мислев на тебе. Те цитирав само за првиот пасус :)

Му диши главата на пелегринчо со сања и клиши во прва постава, далеку подобри се коларов и забалета.

Pa ne e smešno voopšto. Na toj meč Barselona beše uskratena za najmalku penal(Bosingwa nad Anri),čisti situacii svireni ofsajt a kopačkiot fudbal na Ballack i kompanija e samo šlag. Site ovie greški se zaboravaat oti e Barselona.
Da napomenam deka na stenford bridz imaše penal(rakata na Pike i elementi na penal pri edna situacija nekade pred krajot na mečot),a zaboravaš deka 90% od "penalite" bea radi sopkoto Anjelka i nepravedniot crven vrz Abidal,ama toa e Barsa,tie greški ne postojat. Kako Grujo so Branko ste...[DOUBLEPOST=1459967421][/DOUBLEPOST]
Сеуште го памтам и засекогаш ќе го памтам двомечот со Челзи кога Мурињо бог и батина беше и неправедно беа елиминирани требаше 2624562624 пенали и црвени за Барса да има... Според мене тоа беше најголема неправда во фудбалската историја, ама ако ... се врти кругот ќе ги стигне божјата казна, да бидат поразени у финале со непостоечки пенал сакам или со гол со рака ...

Lažeš,ne pamtiš ti ništo. Murinho :pos:[DOUBLEPOST=1459967583][/DOUBLEPOST]
Мислам дека @Сладоледџија збори за 2005та и скандалот со разговорот на Фриск и Рајкард на полувреме, па црвен на Дрогба у второ итн..

Grev sudijata,mu ebavte mater za vtoriot meč da sudi Kolina i da se plasirate preku "faulot na Karvaljo nad Valdes koga go zadrža-pregrna za da može Teri da poentira".Ama to e Barsa...

Последно уредено:
Која арогантност бе момак? Цел ебен свет се сложи дека ги заслужи плавиот и двата жолти , а овде пар фанови на мадрид се изнајадоа гомненици оти биле престрого досудени. На секоја ебена утакмица без разлика...
Бла блаблаблаблаблабла БЛА БЛА БЛА БЛА БЛАБЛАБЛА , само тоа прочитав.

Суарез е иначе пратен од Катар , се крие зад фирма шо е направена да изгледа како спонзор и цела порака шо ја праќа преку фудбалот е дека ти.....
Доооообар!! (y)

Како прво јас не сум фан на Барса туку фан на Интер..како второ внимавај на речникот бидејќи никаде не те навредив ни најмалку за на таков начин да пишуваш,како трето ова е ЛШ а не домашно првенство каде се толерираат таквите стартови,и тоа е жолт картон..значи судијата е оправдан во секој случај а ти не си никој и ништо па така да коментираш дали му било грешка или не,судиите се луѓе од крв и место па тие неможат на сите да му погодат со одлуките па затоа навикни се или не измислувај глупости дека Барса е фаворизирана..па дали вие како фанови на Реал најдовте да пишувате за судии?..мислам смешно е што ја спомнувате само Барса а Реал со Баерн ја имале истата помош многу пати на различни начини ама ете за нив не важи и не било страмота
Нели ко ќе те праша некој за кој си, ти прво кажуваш за Пелистер а не Интер? :D

Силва и Луиз во ПСЖ = Кире и Борко во Барселона xD
Најпреценетиот фудбалер евер.

Е ова е веќе за пцуење, сам му отиде во ногата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom