Хаха абе ти појма немаш,ќе издржале 180 минути со среќа и плус 3 гола.Оди фрли се!retko se slucuva na dva natprevari da imas ekstremno golema srekja
Штета што неможе да го сретнам да му објаснам некои работи. Толку е заљубен у барса што би им дал на сите да го натртат а со тоа не ни гледа како се игра фудбалот во светот, дека не е само неговото исправното. Разбирам да е фан на некој клуб и се ама неговото јавно пишување е само омаловажување кон фудбалот и другите тимови. Како само неговиот тим има право да каже како треба и смее да се игра фудбал.Ајакс Филе ретардо една, Ајакс!
Не знам кај ги одбра од сите фанови баш тие на Ливерпул, ама еве ако те интересира мене ме радува пролазот на Челзи, а посебно ми е мило што и Торес даде голЈАс едноставно се што сакам во моментот е да ја видам реакцијата на фановите на Ливерпул
Најјаки ми се навивачите на Фарса како тебе што мислат дека овој клуб ќе доминира 50 години! Па нема таква работа. Твојот посран тим кај да е ќе се распадне и ти ќе почнеш да навиваш за некој шити клуб(можеби и за Манчестер Шити)!Многу неискористени шанси на двата натпревари, пречки, стативи...против Челзи тоа така не оди, може против Сарагоса така да се ебаваат. Инаку за сите што очекуваа да го пцуеме тимот, играчите и тренерот што остварија за клубот и фановите во последните 3 години повеќе отколку вашите тимови за целите ваши животи...извинете ама колку и да сум разочаран не можам да им се лутам за ова. Можеби вака е подобро, премногу гомнојадци се собраа околу Барса, премногу завист и крв у задниот дел на гаќите. Не се трпеше кога навивачи на срање тимови ќе мудруваат дека не им се допаѓала како Барса играла против цел тим во 10 метри од голот. Каде е Интер? Каде е Јунајтед? Каде е Милан? Каде е <insert your shitty team here>? Освен фановите на Челзи, Реал и Баерн никој друг нема право да зборува за слабата Барса. Додека вашите тимови беа дупени од Базел и Новара, слабава Барса стигна до полуфинале во ЛШ. Премалку за овој тим според вас, можеби затоа што ви поставил такви високи стандарди во вашите глави. Уживајте во вашите 5 хејтерски минути, ние уживавме 4 години. Ах, да...тука се и наредната година, последниот пат кога ја изгубија лигата и ЛШ наредната година се вратија со 6 трофеи. Така да има дана за мегдана.
Хахахах кое дупчење еј Штета што нема да има прилика да играше и финале со нив али то е...
We parked the plane... not the bus.. the plane !
Хахахахах д бас д плејн ор д боатХахахах кое дупчење еј Штета што нема да има прилика да играше и финале со нив али то е...
"Меси не е семожен. А и кога е, очигледно некои фрустрации, како оваа последната дека нема постигнато гол против Челзи е повеќе „работа в глава„ отколку на терен.
Загубија затоа што „се победија„ самите себе.
Не изиграа на ниво и не можеа да победат.
Не ги победија."