UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
И пак се случува тоа што претходно го реков.Навивачите на Барса признаваат пораз без признавање пораз.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
За оној што ја споредуваше статистиката на Меси со оние на Торес, Дрогба, Калу и не знам кој... Меси 8 натпревари против Челзи - 0 голови, Торес 10 минути за Челзи против Барса 1 гол. Suck it! :D

1 саат играа со играч повеќе, им поклонија пенал и пак ништо. И уште нешто, ако сеуште мислите дека Барса го игра најубавиот фудбал, then think again!
Има Господ, пречките и стативите и 3/4 скорот на Валдез :pos: го покажаа тоа.

Сега вечер јако да се навива Реал и Баерн да се наполнат со картони, па барем да гледаме израмнето финале, а Роберто ди Матео да биде првиот што ќе му донесе титула на Челзи во ЛШ. Каков човек, секоја чест! Ја имаат мојата поддршка а верувам и од сите други фанови на Англиските тимови за во финалето! :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ајакс Филе ретардо една, Ајакс!
Штета што неможе да го сретнам да му објаснам некои работи. Толку е заљубен у барса што би им дал на сите да го натртат а со тоа не ни гледа како се игра фудбалот во светот, дека не е само неговото исправното. Разбирам да е фан на некој клуб и се ама неговото јавно пишување е само омаловажување кон фудбалот и другите тимови. Како само неговиот тим има право да каже како треба и смее да се игра фудбал.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
ЈАс едноставно се што сакам во моментот е да ја видам реакцијата на фановите на Ливерпул:D
Не знам кај ги одбра од сите фанови баш тие на Ливерпул, ама еве ако те интересира мене ме радува пролазот на Челзи, а посебно ми е мило што и Торес даде гол :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Многу неискористени шанси на двата натпревари, пречки, стативи...против Челзи тоа така не оди, може против Сарагоса така да се ебаваат. Инаку за сите што очекуваа да го пцуеме тимот, играчите и тренерот што остварија за клубот и фановите во последните 3 години повеќе отколку вашите тимови за целите ваши животи...извинете ама колку и да сум разочаран не можам да им се лутам за ова. Можеби вака е подобро, премногу гомнојадци се собраа околу Барса, премногу завист и крв у задниот дел на гаќите. Не се трпеше кога навивачи на срање тимови ќе мудруваат дека не им се допаѓала како Барса играла против цел тим во 10 метри од голот. Каде е Интер? Каде е Јунајтед? Каде е Милан? Каде е <insert your shitty team here>? Освен фановите на Челзи, Реал и Баерн никој друг нема право да зборува за слабата Барса. Додека вашите тимови беа дупени од Базел и Новара, слабава Барса стигна до полуфинале во ЛШ. Премалку за овој тим според вас, можеби затоа што ви поставил такви високи стандарди во вашите глави. Уживајте во вашите 5 хејтерски минути, ние уживавме 4 години. Ах, да...тука се и наредната година, последниот пат кога ја изгубија лигата и ЛШ наредната година се вратија со 6 трофеи. Така да има дана за мегдана.

Најјаки ми се навивачите на Фарса како тебе што мислат дека овој клуб ќе доминира 50 години! Па нема таква работа. Твојот посран тим кај да е ќе се распадне и ти ќе почнеш да навиваш за некој шити клуб(можеби и за Манчестер Шити)!
Ајде оди поплачи сега и не се појавувај извесно време на форумов, те гледам не можеш да поднесеш пораз!

п.с. а трофеиве в газ може да му ги напикате на Меси Гдеси:icon_lol:

G

Gray Foxx

Гостин
‎"Меси не е семожен. А и кога е, очигледно некои фрустрации, како оваа последната дека нема постигнато гол против Челзи е повеќе „работа в глава„ отколку на терен.
Загубија затоа што „се победија„ самите себе.
Не изиграа на ниво и не можеа да победат.
Не ги победија."

Пали оган греј се, читај го Филе-Гиле смеј се. :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Starvin Marvin минатиот пат рече дека Челзи имаја мн. среќа дека Барселона каде каде прикажува појака игра,дури се осмели и да навредуваш директно...
За вчерашната утакмица што би изјавил?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom