Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е брат тоа е големината на другите тимови ајде викторија да играме и ако бидне ќепоглупа утакмица здравје до година... коа ќе прочитам челси растурија, растурање е да играш футбал да вратиш со иста игра, да напаѓаш, да дадеш голови, а не викторија. Или дека не беше црвен, мислам :S... Не навивав за Барса ,ама одвај чекав да завршат, ку*дрвење. Торес хаха спаси гз иначе му ја спремаа клоцата, вака ги опраи xax... како и да е некако се полесен и полесен е патот до победа на мадрид ...
mora da im stavime flaster na roben i riberi, i da se zatvori svajnsvajnger da ne sutira odaleku, drugite se mackina kaslicaextreme1 што мислиш за тактиката на Реал утре против Баерн?
Trolling much?Голов на Торес јас мислам дека беше пуштен. Денес на Барса беа клаени многу многу пари, досега невидени облози. Па финтава излезе ко вејче барса неможи да напрај 2 разлика и да оди финале нека биди Х. Значи не викам дека е местена утакмица, местен е само крајниот исход во 90та мин кој не му важеше на никој ништо, освен на шо имаа уплатено на Барса.
Друго објаснување за голот на торес нема. Значи 90+ минута; Челзи сака да ја елиминира барселона, се брани со сите сили, со играч помалку, а Торес стој на средина на терен и си го лади таквото? Добро, ако знај некој друг шо праеше Торес во тие моменти на средина од терен таман на место за да избегни евентуален офсајд слободно нека ми кажи.![]()
znam, moderen kako se igra deneska, kako ronaldo. mesi igra kako maradona i pele sto igrale pred 50 godini fudbal. toj moze ima sreca nekoja, ama sve sto ima sreca kratko trae.Зборот МОДЕРЕН знаеш што значи така?
Торес во истиот напад проба да ја изнесе топката нанапред, некој од одбрамбените на Барса ја одзеде и ја прати веднаш во 16, Босингва расчисти право во нозете на Торес. Немаше ни 30 секунди откако ја напушти позицијата лев бек. До тогаш беше назад.Голов на Торес јас мислам дека беше пуштен. Денес на Барса беа клаени многу многу пари, досега невидени облози. Па финтава излезе ко вејче барса неможи да напрај 2 разлика и да оди финале нека биди Х. Значи не викам дека е местена утакмица, местен е само крајниот исход во 90та мин кој не му важеше на никој ништо, освен на шо имаа уплатено на Барса.
Друго објаснување за голот на торес нема. Значи 90+ минута; Челзи сака да ја елиминира барселона, се брани со сите сили, со играч помалку, а Торес стој на средина на терен и си го лади таквото? Добро, ако знај некој друг шо праеше Торес во тие моменти на средина од терен таман на место за да избегни евентуален офсајд слободно нека ми кажи.![]()
Значи иако нема ништо смешно у овоа шо го пишуваш сепак се смеам ко луд. И дај да ја видиме стратегијата нацртана во паинт со оние епик глави.mora da im stavime flaster na roben i riberi, i da se zatvori svajnsvajnger da ne sutira odaleku, drugite se mackina kaslicaniv ako gi sprecime 99% e nasa utakmicata. i po moznost niski topki da se sutiraat zosto visok im e golmanot. marseloo ce ide na edniot leviot ili desniot i rabeola na drugiov, a pepe ce ja pribira topkava i dolgi topki nanapred. ramos u odbrana ce mora da sedi i soglava, i dvajcava na korni treba da izlagaat. u sredina cabi so dolgi topki i kedira da kruzi naokolu po topkata, koj ja ima topkata u nego da trca. ronaldo standard i drugive. i mora da se pritiskaat pred centar negde pred da dojde kaj krilava topkava zaso tuka se slabi i ce se zbunat, i posle nemaat igra. i mora ronaldo i benzema ili dimariia so cik-cak da igraat, a ozil da ja zadrzue topkata. toa e otprilika go imav takticko svve ova nacrtano da vidis kako ce izgleda.
znam, moderen kako se igra deneska, kako ronaldo. mesi igra kako maradona i pele sto igrale pred 50 godini fudbal. toj moze ima sreca nekoja, ama sve sto ima sreca kratko trae.
retko se slucuva na dva natprevari da imas ekstremno golema srekja![]()