UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Каков фотошоп бе што зборите,уште на крај од уктамицава ја барав фоткава!!! :eek:

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Ти глуп си, се правиш глуп или нешто трето е во прашање? Не, озбилно кажи да не трошам време. Ако мислиш дека нервираш некого со кретенскиве постови се лажеш. Само испаѓаш поглуп одошто изгледаш на прв поглед. Значи од над 200, 300, 500 екипи во Европа кои низ историјата настапувале во ЛШ (поранешен Куп на шампиони) Јувентус во истото натпреварување е на 9 место по титули и ти ми кажуваш како е институција за Лече. Значи овие 8 што се пред Јуве се тимовите кои се добри а Челзи, Арсенал, Валенсија, Атлетико, Лион, Сити, Порто, Бенфика и еден мал милион други се гола вода. Ако стварно не си глуп, прекини да се бламираш човек. Не си свесен колку смешен и површен испаѓаш. Јас му цртам како од стотици екипи Јуве е на 9 место по титули, тој ко коњ гледа напред, ни лево ни десно.
Јас не пишувам километарски постови за историјата на јувентус, за јуве можам со два збора да го опишам ЧКАРТ КЛУБ незнам што толку се нервираш ( а се нервираш да не се лажеме) и полека со навредите јас мислам дека не те навредив ниту еднаш од типот ти си ваков, ти си таков, смири се малце и ке преживееш и наредна година кога јуве ќе биде декласирана уште по групи во ЛШ (како и скоро секогаш)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Јас не пишувам километарски постови за историјата на јувентус, за јуве можам со два збора да го опишам ЧКАРТ КЛУБ незнам што толку се нервираш ( а се нервираш да не се лажеме) и полека со навредите јас мислам дека не те навредив ниту еднаш од типот ти си ваков, ти си таков, смири се малце и ке преживееш и наредна година кога јуве ќе биде декласирана уште по групи во ЛШ (како и скоро секогаш)
Јувентус досега двапати испаднал по групи (ова е факт, не мое размислување) а главно стигале до самиот финиш на ЛШ. Дури и после калчополи кога влегоа во ЛШ со никаков тим, ја освоија групата во која играше Реал. Испаднаа во групи 2009/2010 од Баерн и Бордо и 2000/2001 од Депортиво и Панатинаикос. Ова им се случило и на Милан, и на Барса и на Интер и на Манчестер и да не набројувам понатаму. Ако според твоето размислување две години се скоро секогаш тогаш јас не можам да ти помогнам. Имаш проблем со ориентацијата во времето.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ако може некој да го стаи спринтот на дрогба од сликата ве молам ..... Против 9-те каталонци ...

F

fantomX

Гостин
Сретнав нешто за имање или немање „муда“ поназад.
Да се отвориш без потреба против Барселона е се, само не „имање муда“. Па то е исто ко сам да си пукаш в нога бре.
Затоа некој ќе го води тимот во реванш-полфинален дуел од ЛШ, а некој ќе гледа натпревари на Барселона Б со којзнае каква намера. Уствари, намерата можи и не е толку скриена - следен тренер на Барселона.

L

Löwe

Гостин
Туку не се знае ли сеуште кој ќе биди главен судија во Вторник?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Јувентус досега двапати испаднал по групи (ова е факт, не мое размислување) а главно стигале до самиот финиш на ЛШ. Дури и после калчополи кога влегоа во ЛШ со никаков тим, ја освоија групата во која играше Реал. Испаднаа во групи 2009/2010 од Баерн и Бордо и 2000/2001 од Депортиво и Панатинаикос. Ова им се случило и на Милан, и на Барса и на Интер и на Манчестер и да не набројувам понатаму. Ако според твоето размислување две години се скоро секогаш тогаш јас не можам да ти помогнам. Имаш проблем со ориентацијата во времето.
Кому објаснуваш? Не гледаш дека е залутан трол? Љубоморно гомце .. Јуве се враќа па на многумина не им одговара... Игнорирај го смрдлето.... ;)

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Па требаше да биде ескурзија да не се заебаваше Мурињо и да ви улава резервирано. Факт е дека Баерн беше јак, беше, сеа немате ништо посебно. Робен и Рибери , најпреценетите играчи во цел свет, ги правите богови. Класа над Димарии роналдовци и бенземи. Ма дај бе, Реал трошил. Реал може да си троши. Реал пред се е тим со добри финансии кои му го овозможуваат тоа. Мислиш дека Баерн нема да троши ако ги има тие пари? Ќе троши и тоа многу, ама кој ви е крив кога управата ви не ја бива за кур. Гледам па за таа сметка оти Реал испаѓаше у осмина финале , вие се утепавте од титули. Исти кур ти е Баерн у последните 10 години. Нигде го нема на европска сцена. Реал беше у транзиција али сега се враќа на големо, а додека Пеп и Мурињо се тренери толку и ќе видите титула во ЛШ, а гледам дека и во БуЛи ви го презедоа приматот на фаворит.
Ти дефинитивно си позабеган и од екстрим. А и дефинитивно две чисти немаш па само ко да вратиш одговор. Баерн немал пари ? Добро бе знаеш од дека е Баерн па да трескаш вакви глупости дека нема пари? Очигледно незнаеш дека Баерн е еден од најбогатите клубови кој 20 години секогаш е во плус. Најнакурчен од цел фан клуб реал си. Како Реал да неможе никој да го тепа, се изгубија во Минхен твојте димарии дајваше, а Бензема се изгуби. Тај твој Ди Мариа против еден тинејџер кој е првотимец од февруари неможеше нешто да направи. Вечер исто така не беа нешто посебно со некоја убедлива игра за да ги правиш убер силни. Си одиграа паметно и мудро, одлично бранење после водството и фала богу "биг гејм флоп" докажа дека вечер не е "биг гејм флоп" и си ја зедовте титулата во Барселона. Уште не сфати дека е полуфинале и не играат некој третокласни екипи. Тука не се гледа форма , ни позиции на табели у првенство. Една мала грешка и ете ти. Ама ти сг си понесен од еуфорија дека твојот тим конечно ја тепа Барса и сг Реал се вонземјаните. Ќе се види во среда кој е појак и тогаш тука тропај.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Не ми го чепкај екстрим, тој е мозок за вас.
Неам две чисти али имам три. Ако има Баерн пари што кур се жалите кога Реал купува играчи за 20-30-90 милиони. Ако имате ќе купите и вие. А не тоа ви е изговор за некои си резултати што ги вадите претходните години. Не сум најнакурчен, али по лицемерни фаци од вас нема бе. Неам намера да се карам со идиоти кои си го прават својот тим најдобар на свет. Си дадав свое мислење, провери го во темата од кај го ископа својот пост. Во Минхен, Реал играше резервирано, чекај потврда во среда. И не сум понесен од еуфоријата дека Реал конечно ја тепаше Барса. Ме изживцираа вашите фанови што го направија дека Реал победил на среќа и го паркирал автобусот. Како тоа тогаш Реал победи и имаше 11 шанси за гол, очигледно друга утакмица имаме гледано. И овоа што го тропам е бидејќи знам дека Реал е подобар од Баерн у секој аспект, и како што кажав чекај потврда во среда.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
И пак да кажете дека било среќа.
A кој рече дека голот беше на среќа? Среќата беше во стативите и зицерите.
Ми се смее кога ве читам некои како тоа Челзи совршено се бранеле па затоа победиле. Толку шутеви и толку зицери Барса немала против Леванте, Сарагоса... Среќа го имате Чех на голот :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
A кој рече дека голот беше на среќа? Среќата беше во стативите и зицерите.
Ми се смее кога ве читам некои како тоа Челзи совршено се бранеле па затоа победиле. Толку шутеви и толку зицери Барса немала против Леванте, Сарагоса... Среќа го имате Чех на голот :)
Кој рече дека Челзи совршено се бранеле?
Тоа што Барса се изнаутиња не е среќа туку е нивно незнаење

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom