UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Не реков јас дека играл лошо Меси, но дека го имаше насекаде што за мене претставува добар потег, пробувајќи да мине полесно...Реално десната страна на Челзи беше послаба, што се виде дека сите шанси (освен на Санчез во второто полувреме) беа од таа страна. Тери и Кол изиграа одлично...

Асистенција е доколку се постигне гол, а Барселона не постигна, за разлика од тоа Реал постигна гол на којшто Роналдо асистираше...
Хехе,пак ти со твоето,но ајде ок да не пишеме цела ноќ...Добро,нека не е асистенција,нека е добра топка,добар пас,добра акција или добра ???

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Хехе,пак ти со твоето,но ајде ок да не пишеме цела ноќ...Добро,нека не е асистенција,нека е добра топка,добар пас,добра акција или добра ???
Уште првиот пат кога те цитирав реков дека целта не ми е да се расправам...бидејќи нема потреба...
Кажав во тој пост дека играта на Барселона е иста како и со другите тимови константна со многу додавања и сл.... но тебе те цитирав заради тоа што го постира во врска со најдобрите играчи во случајот Роналдо и Меси.
Според тебе Роналдо ништо не направил и не требало да мења страна заради некој што го пикнал в џеб. Роналдо беше покорисен отколку Меси конкретно на дуелите што ги имаа, едниот против Баерн, а другиот Челзи, Роналдо асистираше токму од неговата страна а Озил погоди (што допринесе да имаат гол во гости).

И пак ќе ти кажам дека никогаш не оспорувам квалитет на некој играч, но излишни се коментарите за тоа дека некој не требало да мења страна за да го покаже својот квалитет, бидејќи постојат исто така квалитетни дефанзифци на коишто задачата им е да го сопрат секого без разлика дали е Меси или Роналдо или било кој (квалитетни ги прави посебно ако се справат со најдобрите напаѓачи)...

Поздрав

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Уште првиот пат кога те цитирав реков дека целта не ми е да се расправам...бидејќи нема потреба...
Кажав во тој пост дека играта на Барселона е иста како и со другите тимови константна со многу додавања и сл.... но тебе те цитирав заради тоа што го постира во врска со најдобрите играчи во случајот Роналдо и Меси.
Според тебе Роналдо ништо не направил и не требало да мења страна заради некој што го пикнал в џеб. Роналдо беше покорисен отколку Меси конкретно на дуелите што ги имаа, едниот против Баерн, а другиот Челзи, Роналдо асистираше токму од неговата страна а Озил погоди (што допринесе да имаат гол во гости).

И пак ќе ти кажам дека никогаш не оспорувам квалитет на некој играч, но излишни се коментарите за тоа дека некој не требало да мења страна за да го покаже својот квалитет, бидејќи постојат исто така квалитетни дефанзифци на коишто задачата им е да го сопрат секого без разлика дали е Меси или Роналдо или било кој (квалитетни ги прави посебно ако се справат со најдобрите напаѓачи)...

Поздрав
Не мора да значи дека Роналдо беше покорисен дека имаше асистенција а Меси не затоа што неовите пасови 100 % за гол не беа реализирани...
поздрав...

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Челзи тепаа на срека,единствениот гол падна кога Барса попуштија во одбраната и баш тогаш успеаа да поентираат нешто како единствениот гол на Реал со Баерн.
Барса држеше притисок врз Челзи нон стоп и може комотно да се каже дека доминираа со играта но сепак не е тоа доволно за победа.
Како и да е ја сум срекен што изгубија Барса пошто сум анти Барса до јаја :D

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Море ако стегнат одбрана Челзи сега максимално незнам колку ќе успее барса. Бидејќи челзи ако пукне едно голче на среќа (Ако не падне Дрогба трчајки накај голот де) ќе биде премногу тешко за барса.

G

Gray Foxx

Гостин
Ај оди легни си.
Drogba's Diary
7:25am Woke up, in desperate pain because of the hardness of my mattress, pressing against my body like a stamp from a giant wearing memory foam boots. Death is surely near.

7:32am Battled through the pain, and then remembered my winning goal last night, which brought a smile to my face.

7:33am Cried out in desperate anguish as my cheek muscles went into cramp from smiling. Wondered if this was the end of me.

7:52am Managed to get out of bed, but then the cruel, never-ending pull of gravity yanked me to the ground and kept me there. Surely now I will die.

8:05am My maid brought me my cornflakes. Even though they had been soaking in milk for an hour, like I request, the edges, they are so sharp!

8:15am Brushed my teeth. Now I have used my special kitten-whisker toothbrush twice, the softness is wearing off and my gums hurt like the Spanish Inquisition had been torturing me with heated irons.

8:22am Heard weather forecast on radio. Collapsed to floor. Terrible news! The air pressure has risen three millibars, and I do not know if I can withstand the terrible weight of the atmosphere, crushing me. And so another terrible day begins. When will my suffering cease?
:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom