ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
Syn, pa vidi, matematicki mislam deka onoj managerot na Rubin Kazan, Kurban Berdiev znae da postavi podobra igra protiv Barca , nego Mur.
Pa, toj covek uspea Barsa da ja tepa na Camp Nou so teski anonimci vo negovite redovi, a posle i nereseno doma im izvadi.
Ako dojde muabetot do Fergi, tuka nema zbor. Toj dedoto vekje ne go biva. Nego Bilbao ljapushki mu mava i doma i vo gosti. Titula vo Premier moze da zeme samo zatoa sto Manchester City se mizerni i kikseri teski. Toj nemoze da se meri MOMENTALNO ni so Mur ni so Pep.
A koga go spomnav veke Pep, jas licno se prasuvam i vo negovata licna spremnost. Koj i kolku vredi Pep bez edna vaka izgradena Barsa? Odamna spomnuvam i pak ke recam, odvaj cekam bas toj Pep da ja napusti Barca, pa site nie da se uverime vo negovata strucnost, a voedno i raznovidnost(bidejki stilot i filozofijata na Barcelona neli ne mu go dozvoluva toa)
Да беее,и тој го заборавив...Ејј таа беше епска утакмица

од што многу сте биле многу јаки али ај секакви фаци има и уште коа ќе прочитам Мурињо да го имал тој тим на Барса парче ќе праел да ги имал тие играчи парче ќе праел незнам што сакате Реал троши колку ќе му прдне на трансфери купува лев бек за 30 милиона,90 милиона дава за играч па Баерн да трошеше толку пари за играчи секоја година минимум финале ќе играше во ЛШ а не да испага 6 години поред во 1/8 финале. Така да ниеден навивач на Баерн не го праи Баерн појак од Реал навивачите на Реал се тие што глеам го омаловажуваат Баерн една класа боље на секоја позиција ескурзија во Минхен а кога во суштина се тука некаде
, кога имаат пари ќе купат не еден туку 10, тебе ич да не ти чуе за тоа кога имате ретардирана управа која мисли на профит. Мислиш со тоа што Реал е во минус му влијае на нешто, Манчестер, Барселона.. ? Сите тимови се во загуби, али еве се случува да си купуваат играчи и да не се замараат, а од друга страна си освојуваат титули. И не реков ништо за Реал, реков за Пеп и Мурињо како тренери, се додека тие водат екипа вие не освојувате ништо биди сигурен во ова. Еве може и да се кладиме на бришање профил. Пошто ни оваа како ни претходните 5 сезони не прикажувате ништо а се дигате во воздух, со тоа што еј јаки сме немаме ич загуби на финансиско ниво. Ма немој да ме јебеш бре. У среда ќе видиш за што зборувам цело време.