Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Syn, pa vidi, matematicki mislam deka onoj managerot na Rubin Kazan, Kurban Berdiev znae da postavi podobra igra protiv Barca , nego Mur.
Pa, toj covek uspea Barsa da ja tepa na Camp Nou so teski anonimci vo negovite redovi, a posle i nereseno doma im izvadi.
Ako dojde muabetot do Fergi, tuka nema zbor. Toj dedoto vekje ne go biva. Nego Bilbao ljapushki mu mava i doma i vo gosti. Titula vo Premier moze da zeme samo zatoa sto Manchester City se mizerni i kikseri teski. Toj nemoze da se meri MOMENTALNO ni so Mur ni so Pep.
A koga go spomnav veke Pep, jas licno se prasuvam i vo negovata licna spremnost. Koj i kolku vredi Pep bez edna vaka izgradena Barsa? Odamna spomnuvam i pak ke recam, odvaj cekam bas toj Pep da ja napusti Barca, pa site nie da se uverime vo negovata strucnost, a voedno i raznovidnost(bidejki stilot i filozofijata na Barcelona neli ne mu go dozvoluva toa)
Да беее,и тој го заборавив...Ејј таа беше епска утакмица :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Екстримчооооооооооооооооооооооо:vozbud::vozbud:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
сме го потценувале Реал :pos:кој го потценува Реал бе друже тимот е страшен има најголем трансфер буџет ние сме го потценувале отвори фан клуб Реал неколку стрнаи назад како пишуваат дека требало гостувањето во Минхен да било ескурзија :tapp: од што многу сте биле многу јаки али ај секакви фаци има и уште коа ќе прочитам Мурињо да го имал тој тим на Барса парче ќе праел да ги имал тие играчи парче ќе праел незнам што сакате Реал троши колку ќе му прдне на трансфери купува лев бек за 30 милиона,90 милиона дава за играч па Баерн да трошеше толку пари за играчи секоја година минимум финале ќе играше во ЛШ а не да испага 6 години поред во 1/8 финале. Така да ниеден навивач на Баерн не го праи Баерн појак од Реал навивачите на Реал се тие што глеам го омаловажуваат Баерн една класа боље на секоја позиција ескурзија во Минхен а кога во суштина се тука некаде

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
imam zamisla samo ce vidam so sto da ja praam. nov mi e vindousot nemam programa osven pejnt.
Кажи за вечерва каква тактика му прати на Мурињо. Осеќам дека твои прсти има вмешано во победата на Реал.

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
Кажи за вечерва каква тактика му прати на Мурињо. Осеќам дека твои прсти има вмешано во победата на Реал.
hehe da ti kazam pravo igraa bash kako so imav zamisleno. mislam deka od sekogas sum razmisluval slicno na Mourinjo.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
сме го потценувале Реал :pos:кој го потценува Реал бе друже тимот е страшен има најголем трансфер буџет ние сме го потценувале отвори фан клуб Реал неколку стрнаи назад како пишуваат дека требало гостувањето во Минхен да било ескурзија :tapp: од што многу сте биле многу јаки али ај секакви фаци има и уште коа ќе прочитам Мурињо да го имал тој тим на Барса парче ќе праел да ги имал тие играчи парче ќе праел незнам што сакате Реал троши колку ќе му прдне на трансфери купува лев бек за 30 милиона,90 милиона дава за играч па Баерн да трошеше толку пари за играчи секоја година минимум финале ќе играше во ЛШ а не да испага 6 години поред во 1/8 финале. Така да ниеден навивач на Баерн не го праи Баерн појак од Реал навивачите на Реал се тие што глеам го омаловажуваат Баерн една класа боље на секоја позиција ескурзија во Минхен а кога во суштина се тука некаде
Па требаше да биде ескурзија да не се заебаваше Мурињо и да ви улава резервирано. Факт е дека Баерн беше јак, беше, сеа немате ништо посебно. Робен и Рибери , најпреценетите играчи во цел свет, ги правите богови. Класа над Димарии роналдовци и бенземи. Ма дај бе, Реал трошил. Реал може да си троши. Реал пред се е тим со добри финансии кои му го овозможуваат тоа. Мислиш дека Баерн нема да троши ако ги има тие пари? Ќе троши и тоа многу, ама кој ви е крив кога управата ви не ја бива за кур. Гледам па за таа сметка оти Реал испаѓаше у осмина финале , вие се утепавте од титули. Исти кур ти е Баерн у последните 10 години. Нигде го нема на европска сцена. Реал беше у транзиција али сега се враќа на големо, а додека Пеп и Мурињо се тренери толку и ќе видите титула во ЛШ, а гледам дека и во БуЛи ви го презедоа приматот на фаворит.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Малку фалеше да киксне Реал.

Добра утакмица. Пред се добро судење а после тоа добра игра од актерите на теренот. Ко пријателска да беше...Реал лагано до победа и титула сред Катарлонија.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
јак експерт си ти бе кој имал преценети играчи ми збори а во Реал 30% и више се такви па уште ми збори дека Баерн бил слаб , слаб не слаб ве тепаа а тие изговори да не се заебавале вака така на друг па уште додека бил Пеп тренер немало да сме виделе титула во ЛШ еднаш ги тепаа Барса и сеа во ист кош се ставате со Барса ако важи тоа и за Баерн важи и за Реал и уште ми збори за управата на Баерн клуб кој нема ни 1 евро минус за разлика од сите клубови ебате глорихантерот ебате ај може уште едно 2,3 трансфера од по 30милиона за бекови па може ќе освоите ЛШ
Да бе вашите играчи играат за без пари, онака од љубов кон клубот. Сега тоа ви е оправдување, Реал трошел па затоа имал успех:facepalm:, кога имаат пари ќе купат не еден туку 10, тебе ич да не ти чуе за тоа кога имате ретардирана управа која мисли на профит. Мислиш со тоа што Реал е во минус му влијае на нешто, Манчестер, Барселона.. ? Сите тимови се во загуби, али еве се случува да си купуваат играчи и да не се замараат, а од друга страна си освојуваат титули. И не реков ништо за Реал, реков за Пеп и Мурињо како тренери, се додека тие водат екипа вие не освојувате ништо биди сигурен во ова. Еве може и да се кладиме на бришање профил. Пошто ни оваа како ни претходните 5 сезони не прикажувате ништо а се дигате во воздух, со тоа што еј јаки сме немаме ич загуби на финансиско ниво. Ма немој да ме јебеш бре. У среда ќе видиш за што зборувам цело време.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Да бе вашите играчи играат за без пари, онака од љубов кон клубот. Сега тоа ви е оправдување, Реал трошел па затоа имал успех:facepalm:, кога имаат пари ќе купат не еден туку 10, тебе ич да не ти чуе за тоа кога имате ретардирана управа која мисли на профит. Мислиш со тоа што Реал е во минус му влијае на нешто, Манчестер, Барселона.. ? Сите тимови се во загуби, али еве се случува да си купуваат играчи и да не се замараат, а од друга страна си освојуваат титули. И не реков ништо за Реал, реков за Пеп и Мурињо како тренери, се додека тие водат екипа вие не освојувате ништо биди сигурен во ова. Еве може и да се кладиме на бришање профил. Пошто ни оваа како ни претходните 5 сезони не прикажувате ништо а се дигате во воздух, со тоа што еј јаки сме немаме ич загуби на финансиско ниво. Ма немој да ме јебеш бре. У среда ќе видиш за што зборувам цело време.
друже го избришав коментарот не навлагам на дискусии на форум пошто сите се експерти и се тоа. Ете глеаш и по твојот коментар дека Реал се тие што го потценуваат Баерн а не обратно а уствари Баерн е тој што си го пердаши Реал цело време. Незнам кој од нас навивачиве на Баерн се дигаме во воздух според тебе коа се е тоа обратно али ај нека ти биде.И да испадне Баерн пак ќе испадне тука некаде а не како што праите дека незнам колку биле боље Реал. А тоа за пари само ти го спомнав дека ти спомна за управата никој не рече дека РЕал не смеат или не треба да трошат имаат пари си трошат само ти кажав дека според потрошувачката кога ќе споредиш сосема нормално е Реал да биде на самиот врв

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Честитки до навивачите на Реал. Првпат од кога е Мурињо тренер на Реал ја најде вистинската противигра за Барса. Барса во текот на целиот меч успеа да создаде 1-2 шанси + голот. Голем дел од вината има Пеп затоа што тотално ја заеба работата со тактиката и изборот на играчи за истата ама тоа е веќе негов проблем, не е на нас да се трудиме да разбереме што сакал да каже писателот. Уште еднаш честитки за Реал и нивната 32 титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom