UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Ептен досаден. Јес да на барса секогаш играта и била досадна, ама денес е врв. Кружат ко сателити околу шеснаесетникот :facepalm:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Жал ми е само за навивачите, кои за џабе платиле 200€.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Што сакате вие, Барса да се троши уште од 1/8 финале? :) Според мене гледаат со што помалце напор да ја поминат оваа фаза, ако нешто излезе, на КН ќе убацат у четврта.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ме интересира кој натпревар ќе го даваат за реваншите од овој ден.По секоја логика треба АПОЕЛ-Лион
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 22:35 ---
Ајде ваљда утре Милан-Арсенал ќе биде поинтересен меч.Барем јас очекувам да има 3+ голови па ќе видиме

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Браво за леверкузен се бореа има и неколку шанси ама нема среќа и кога нема да си ѓи искористиш шансите следува казна

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.781
Поени од реакции
39.872
Може да ми објасни некој, зашто Кастро доби жут картон? И зашто се свиреше фаул врз Маскерано, во дуелот со Кислинг?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Многу разочаран прво од сите ситници што ги досуди Судијата.
Толку дуели ги проследи со фаули, сите во полза на Барса... не ми е јасен воопшто.
Еден само спорен миг за Барса, дали можеше да не суди пасивен офсајд кај меси... ама воглавном многу повеќе го изеде Баер на судиски грешки. А кутрите и жолт добија кога Бускетс беше едини што требаше бокс да пие не жолт.
Но покрај судиски режим, Баер немаа среќа, Барса казнија, жал ми е за Германците зашто играа по борбено од Стоук, но сепак честито четврт финале на Барса.
Си ги знаеа патиштата што ги кроеа, чекаа кикс, 3 пати го дочекаа.

А од другата страна на ЕУ, Тричко добар бил слушам за разлика од цел тим на Апоел, дома ќе имаат огромна шанса за четврт финале...
Ем Македонче да продолжи, ем Лион на нефер начинот што пројдоа да бидат казнети.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Може да ми објасни некој, зашто Кастро доби жут картон? И зашто се свиреше фаул врз Маскерано, во дуелот со Кислинг?
Јебига Бускец, и Чорлука не требаше да добие али нема везе. Добро изиграа Леверкузен второ полувреме, прво некако ептен уплашено и со многу респект како и да толку им е за против Барса

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Два пати во една недела годам точен резултат на битна утакмица.кога станав сабаљето ми се сони дека Барса ќе заврши 1-3 и повторно не ја уплатив туку си чекав..изгледа и баба ванѓа не ми е рамна:pos:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Досаден фудбал вечерва. Без атмосфера некако. Сепак не е Барса виновна , туку Швабите , со нивната немоќ , неангажираност , како однапред да знаеа дека ќе изгубат. Ма што зборувам јас, само видете посед на топка и се е јасно 22-78 . Тотална надмоќност.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Кога фудбалер на фарселона ќе шутне после судиски свиреж нема ни опомена, а кога фудбалер на противник на фарселона ќе шутне после свирежот има црвен!

Да им се намочам на цела уефа!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom