UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен досаден. Јес да на барса секогаш играта и била досадна, ама денес е врв. Кружат ко сателити околу шеснаесетникот :facepalm:

Жал ми е само за навивачите, кои за џабе платиле 200€.

Што сакате вие, Барса да се троши уште од 1/8 финале? :) Според мене гледаат со што помалце напор да ја поминат оваа фаза, ако нешто излезе, на КН ќе убацат у четврта.

Ме интересира кој натпревар ќе го даваат за реваншите од овој ден.По секоја логика треба АПОЕЛ-Лион
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 22:35 ---
Ајде ваљда утре Милан-Арсенал ќе биде поинтересен меч.Барем јас очекувам да има 3+ голови па ќе видиме

Браво за леверкузен се бореа има и неколку шанси ама нема среќа и кога нема да си ѓи искористиш шансите следува казна

Може да ми објасни некој, зашто Кастро доби жут картон? И зашто се свиреше фаул врз Маскерано, во дуелот со Кислинг?

Многу разочаран прво од сите ситници што ги досуди Судијата.
Толку дуели ги проследи со фаули, сите во полза на Барса... не ми е јасен воопшто.
Еден само спорен миг за Барса, дали можеше да не суди пасивен офсајд кај меси... ама воглавном многу повеќе го изеде Баер на судиски грешки. А кутрите и жолт добија кога Бускетс беше едини што требаше бокс да пие не жолт.
Но покрај судиски режим, Баер немаа среќа, Барса казнија, жал ми е за Германците зашто играа по борбено од Стоук, но сепак честито четврт финале на Барса.
Си ги знаеа патиштата што ги кроеа, чекаа кикс, 3 пати го дочекаа.

А од другата страна на ЕУ, Тричко добар бил слушам за разлика од цел тим на Апоел, дома ќе имаат огромна шанса за четврт финале...
Ем Македонче да продолжи, ем Лион на нефер начинот што пројдоа да бидат казнети.

Може да ми објасни некој, зашто Кастро доби жут картон? И зашто се свиреше фаул врз Маскерано, во дуелот со Кислинг?

Јебига Бускец, и Чорлука не требаше да добие али нема везе. Добро изиграа Леверкузен второ полувреме, прво некако ептен уплашено и со многу респект како и да толку им е за против Барса

Два пати во една недела годам точен резултат на битна утакмица.кога станав сабаљето ми се сони дека Барса ќе заврши 1-3 и повторно не ја уплатив туку си чекав..изгледа и баба ванѓа не ми е рамна:pos:

Досаден фудбал вечерва. Без атмосфера некако. Сепак не е Барса виновна , туку Швабите , со нивната немоќ , неангажираност , како однапред да знаеа дека ќе изгубат. Ма што зборувам јас, само видете посед на топка и се е јасно 22-78 . Тотална надмоќност.

Кога фудбалер на фарселона ќе шутне после судиски свиреж нема ни опомена, а кога фудбалер на противник на фарселона ќе шутне после свирежот има црвен!

Да им се намочам на цела уефа!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom