UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Баш поубаво ќе се инзагледаме фудбал цел месец. Они ќе си земат повеќе пари, ние ќе гледаме дупло повеќе фудбал.
Шо ти треба уште :)
Исто ми се фаќат, секако само Баерн ќе го гледам.:love:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не гледам дека и на 5+ ќе даваат. Може сакаат да сконцентрираат цела публика на еден натпревар само не знам кај им е паметот во денешно време со стримови, сателитски и глупости секој што сака ќе си пушти...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Most goals CL knock-out stage: Shevchenko Raul Messi 18 - Inzaghi 16 - Rooney 14 - Lampard C.Ronaldo 13 - Henry 12 - Drogba 10

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Конечно !!! :D Champions League, again
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 02:41 ---
И да, утре очекувам кикс на Лион на домашен терен, од тврдиот АПОЕЛ на Тричковски :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Добро бе, што е ова масовно потценување на Лион.
Лион ќе биде кец 5+, Барса ќе тепа 0-2.

Утре се неизвесните утакмици.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам кога е логиката што ја типуваат Апоел X2 кога тие ќе одат на Жерлан да се бранат како стоки..прв пат играат во оваа фаза и немаат никакво искуство за вакви натпревари за разлика од Лион кој сигурен сум декаќе нападни со сите сили за победа и комотна предност пред реваншот во Никозија!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.594
Поени од реакции
14.413
Голем хендикеп за Леверкузен е тоа што нема да играат Балак, Дердијок и Сам, тројца повредени. Али со швабите никогаш не се знае, и Штутгард лани одигра одличен натпревар против Барселона, среќа што Меси имаше своја вечер тогаш. Бар некое реми да може да извади Леверкузен, да има малку тензија.

А помеѓу Лион и Апоел повеќе шанси му давам на Лион само поради искуството, иначе сезонава им е катастрофа. Динамо да не им пуштеше 7 гола немаше ни да бидат тука сега. А за првенството па да не збориме. Очекувам одличен отпор на гостите, а со тоа и добар резултат пред реваншот. Еден гол би можел многу да значи.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Добро бе, што е ова масовно потценување на Лион.
Лион ќе биде кец 5+, Барса ќе тепа 0-2.

Утре се неизвесните утакмици.
Хм, кец и 5+ може да биде Милан - Арсенал, не Лион... шала! :D

Нема шанси Лион да тепа лесно. Секако освен ако не се задесат пак некои матни работи ко со Динамо. Знаеме како се провлече Лион у осминафинале. А нема да се задесат такви работи, пошто ова е сепак осминафинале...

Јас типувам на нерешено или победа на Апоел, мислам дека тие ќе бидат изненадувањето, изненадување кое мора да го има у оваа фаза, нема шанси сите фаворити да пројдат без проблеми понатаму.

Леверкузен не верувам дека може да извлече позитивен резултат, можеби нерешено некако... Барса загуби минатово коло во Шпанија но играше без клучните играчи. Барса е во криза, да, можеби ќе има проблем со ефикасноста вечер, но тешко да загуби.

Мои типови се ова, ќе видиме! :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Моментот, кога после 2 месеца ќе ја слушнеш химната на УЕФА:vozbud:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ептен тапа натпревариве како и што очекував.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom