Ништо чудноАко не биде на штаки тогаш ван перси.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ништо чудноАко не биде на штаки тогаш ван перси.
Чим првиот одлучува тогаш да не се игра уопште вториот а?Најлесни противници добија Реал и Баерн дефинитивно.
Милан - Арсенал
Според сите нас најдобриот дуел е меѓу овие две екипи.Според мене шансите се повеќе на страната на Милан пошто Арсенал нема кој знае каков тим оваа година..Првиот натпревар ќе одлучи кој иде даље.. Милан - Арсенал 70 - 30 % шансите.
Зошто да не и Јунајтед или Јуве?Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни![]()
А во купот ?Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни![]()
Не замарај чоек..Ако не ти се свиѓа моето мислење тоа е твоја работа али не смарај со идиотски коментари..Пиши си твое мислење и ако сакаш внеси и трети натпревар..Чим првиот одлучува тогаш да не се игра уопште вториот а?![]()
Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни![]()
Кладилниците !?Не се трескам ја туку смешно ми е како сите го отпишуваат Арсенал па ја мора да контрирам...
Па бидете реални маме му ебам у најмала рака сме изедначени а според кладилниците Арсенал е и фаворит...
не бе,поубо некој од појакиве да не викате наместено билоЗошто да не и Јунајтед или Јуве?![]()
Не не..купот ви го оставаме,стандардА во купот ?
SD Ponferradina
Чим првиот одлучува тогаш да не се игра уопште вториот а?![]()
Арсенал ве победи како екипа тогаш, ќе ве победи и сега како екипа а голот не е битно кој ќе го даде...
AHAHHAH ОкИзлезете од тоа кладилниците, има живот и надвор од нив.
Да пукнеш ме насмеаБазел - Баерн
Баерн иде без проблеми даље,а и имаат голема мотивација пошто финалето е кај нив оваа година..Базел - Баерн 1 - 99 % шансите.