UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Најлесни противници добија Реал и Баерн дефинитивно.

Милан - Арсенал

Според сите нас најдобриот дуел е меѓу овие две екипи.Според мене шансите се повеќе на страната на Милан пошто Арсенал нема кој знае каков тим оваа година..Првиот натпревар ќе одлучи кој иде даље.. Милан - Арсенал 70 - 30 % шансите.
Чим првиот одлучува тогаш да не се игра уопште вториот а? :tapp:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Не замарај чоек..Ако не ти се свиѓа моето мислење тоа е твоја работа али не смарај со идиотски коментари..Пиши си твое мислење и ако сакаш внеси и трети натпревар..

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Не се трескам ја туку смешно ми е како сите го отпишуваат Арсенал па ја мора да контрирам...
Па бидете реални маме му ебам у најмала рака сме изедначени а според кладилниците Арсенал е и фаворит...
Кладилниците !?
Од тука се гледа дека врска немаш од фудбал ... ако една барселона вас ви го чукаше и кога бевте најаки по 3;4-0 милан нереално изгуби ( фактот судиите што и беа во пресрет ) .
А тоа што сте фаворити само на хартија немој да ме смееш ќе се видиме во февруари :vozbud:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349

А ич да не се игра???

Арсенал ве победи како екипа тогаш, ќе ве победи и сега како екипа а голот не е битно кој ќе го даде...
:facepalm:

Освен италијанско-англискиве пресметки другиве се гној!

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
^Абе што збориш бе имате освоено 120 купа...ни го оставале на нас :pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Базел - Баерн

Баерн иде без проблеми даље,а и имаат голема мотивација пошто финалето е кај нив оваа година..Базел - Баерн 1 - 99 % шансите.
Да пукнеш ме насмеа:pos:

Време беше и ние лесен ждреб да добиеме, одамна не сме добиле „слободно“ коло. Ако не се потцени Базел, лесни два пати по 2:0 и доста е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom