Кирца
Монк
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 7.051
- Поени од реакции
- 2.289
Директно у 1/4 финале се пласира Барселона или?Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни![]()
Директно у 1/4 финале се пласира Барселона или?Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни![]()
Директно,прашај го Вори ако не веруваш,наместено е директно да играат у 1/4 финалеДиректно у 1/4 финале се пласира Барселона или?
Кога тоа Барса ни го чукала 3;4-0 кога сме биле најјаки?Кладилниците !?
Од тука се гледа дека врска немаш од фудбал ... ако една барселона вас ви го чукаше и кога бевте најаки по 3;4-0 милан нереално изгуби ( фактот судиите што и беа во пресрет ) .
А тоа што сте фаворити само на хартија немој да ме смееш ќе се видиме во февруари![]()
Кога ќе ви го начука некој ... ќе се дистрибутирате дирекно на .!.Директно,прашај го Вори ако не веруваш,наместено е директно да играат у 1/4 финале![]()
ОК немора да играме ќе се пишеме директно у 1/4А ич да не се игра???
Да да вреди Незнам што споредуваш , куче со маче или слон со мравкаЖити се објасни те молам?
За потсетување, со Барса двата натпревари ...
Арсенал е првата екипа која успеала да постигне гол без еден единствен шут на гол :/Да да вреди Незнам што споредуваш , куче со маче или слон со мравка![]()
Да не го повторам и јас истото.Не знам со кој памет целите кон тоа дека Арсенал не е фаворит овде.Е и тоа голем, играта му е во голем подем, а против тимови како Милан и добро се снаоѓа.Има играчи во животна форма( за разлика од милан 80 % истрошени) кои ако им биде денот сигурно победуваат.Ланска сезона беше повеќе од достоен противник на Барселона, победа во Лондон, имаше долго време водство на Кампот.Црвен непостоечки за најдобриот играч, пенал, а имаше и игра што е најважно.(за последниве 5-6 страни)
Добро е што не ги запукаа оти не им бегаше историјата на фудбалскиот кошмарАрсенал е првата екипа која успеала да постигне гол без еден единствен шут на гол :/
Chuck Norris or what?![]()
Реално, колку пати го имаш гледано Милан оваа сезона? Значи најмногу два-тројца има ’такви’ во прв состав. Плус, еден од нив е Неста, па муабетот е уште повеќе нелогичен. Силва, Абате, Ночерино, Боатенг, Ибра, Пато, Робињо, Аквилани, навистина, кој од кој по истрошен. Сега може математика не ми оди најдобро, но ова е далеку од 80%.Да не го повторам и јас истото.Не знам со кој памет целите кон тоа дека Арсенал не е фаворит овде.Е и тоа голем, играта му е во голем подем, а против тимови како Милан и добро се снаоѓа.Има играчи во животна форма( за разлика од милан 80 % истрошени) кои ако им биде денот сигурно победуваат.Ланска сезона беше повеќе од достоен противник на Барселона, победа во Лондон, имаше долго време водство на Кампот.Црвен непостоечки за најдобриот играч, пенал, а имаше и игра што е најважно.
Единствен проблем е тоа што Милан секогаш игра добро во ЛШ.
Ибра, Робињо ги ставам во таа категорија, а овие Аквилани, Ночерино, Абате и таквите не вреди ни да ги спомниш дека играат во тим како Милан.Јас реков дека фаворит е Арсенал, а не дека далеку е појак и сигурно поминува.Реално, колку пати го имаш гледано Милан оваа сезона? Значи најмногу два-тројца има ’такви’ во прв состав. Плус, еден од нив е Неста, па муабетот е уште повеќе нелогичен. Силва, Абате, Ночерино, Боатенг, Ибра, Пато, Робињо, Аквилани, навистина, кој од кој по истрошен. Сега може математика не ми оди најдобро, но ова е далеку од 80%.
Тогаш и Чави е истрошен и тој треба да им е хендикеп на Барса, а на теренот е поинаква приказна. А тој Абате речиси не му даде на Кристијано Роналдо да мрдне на Сан Сиро.Ибра, Робињо ги ставам во таа категорија, а овие Аквилани, Ночерино, Абате и таквите не вреди ни да ги спомниш дека играат во тим како Милан.Јас реков дека фаворит е Арсенал, а не дека далеку е појак и сигурно поминува.
И Фергусон така си мислеше........Да пукнеш ме насмеа
Време беше и ние лесен ждреб да добиеме, одамна не сме добиле „слободно“ коло. Ако не се потцени Базел, лесни два пати по 2:0 и доста е.