UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
R

red.devil

Гостин
Составот што ќе го изведе Пелегрини вечер

---------------------Харт--------------
--Забалета--Лескот--Компани--Коларов
------------Туре------Фернандињо-----------
Настасиќ------Силва--------Насри--------
-------------------Агуеро-----------------------

Со што Настасиќ би можел и лево крило да игра, а и би можел да се уфрли како втор напаѓач.
Во секој случај ова би бил паметен потег на Пелегрини (y)
И ако примат гол во рана фаза, замена: Туре-Демихелис (y)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Јас Негредо би го играл наместо Агуеро. Сеуште закрепнува од повредата и мислам дека не е 100% во форма за да игра.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Јас Негредо би го играл наместо Агуеро. Сеуште закрепнува од повредата и мислам дека не е 100% во форма за да игра.
Остај ти то , Агуеро е машина ќе им направи голем проблем вечерва на одбраната од барса која што во последно е малце нестабилна ..

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Па тоа викам. Ако се глипира со насашиќ крило боље нека не патуваат :). А ако игра Јоветич или Негредо ќе имаат некакви шанси за пласман :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Остај ти то , Агуеро е машина ќе им направи голем проблем вечерва на одбраната од барса која што во последно е малце нестабилна ..
Не е во форма Агуеро. Не е тоа туку така, вчера закрепнав од повредата и денес партали ќе правам. Јоветиќ или Негредо во напад би било супер комбинација. 4-4-2 најдобра тактика. А Навас каде е??? :vozbud: Мора да има брзо крило...

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не е во форма Агуеро. Не е тоа туку така, вчера закрепнав од повредата и денес партали ќе правам. Јоветиќ или Негредо во напад би било супер комбинација. 4-4-2 најдобра тактика. А Навас каде е??? :vozbud: Мора да има брзо крило...
Тамам си е формацијата Навас и Силва по страни Негредо и Агуеро во напад , има да им вртат лешници на маске и пике .

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Јоветиќ подобро не, ако пелегрини го пушти јоветиќ ќе се заебе гадно.

Нека си игра Агуеро или пак ако не тој негредо и никој друг.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Навас претходната добро играше. Т.е. тој скоро сите утакмици ги игра добро. Брз е, што мене најмногу ми се допаѓа. Има добри асистенции, така да ако не го игра него стварно глуп е. Барса моментално имаат слаба одбрана и со добар напад на Сити, мислам дека би изгубиле. :place:[DOUBLEPOST=1394638269][/DOUBLEPOST]Навас претходната добро играше. Т.е. тој скоро сите утакмици ги игра добро. Брз е, што мене најмногу ми се допаѓа. Има добри асистенции, така да ако не го игра него стварно глуп е. Барса моментално имаат слаба одбрана и со добар напад на Сити, мислам дека би изгубиле. :place:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас сакам да искоментирам за вчера Баерн- Арсенал, бидејќи немав време вечерта кога да коментирам.. Она што го зборев за офанзивците на Баерн се потврди и на вчерашниот натпревар.. Исто како и лани против Јуве во 1/4 финалето пичињата си се фрлаа и не можеа физички дуел да издржат, односно а дојде до контакт одма паѓаат (поготово пиќето Лам кога падна кога го примија голот...) Со други зборови - ала Барса школа ...[DOUBLEPOST=1394644068][/DOUBLEPOST]И уште нешто.. Сакам господ да ме послуша да се паднат со Атлетико Мадридис па да видат што е машки фудбал, поготово на Калдерон кога ќе им ги покосат ноџињата ...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Јас сакам да искоментирам за вчера Баерн- Арсенал, бидејќи немав време вечерта кога да коментирам.. Она што го зборев за офанзивците на Баерн се потврди и на вчерашниот натпревар.. Исто како и лани против Јуве во 1/4 финалето пичињата си се фрлаа и не можеа физички дуел да издржат, односно а дојде до контакт одма паѓаат (поготово пиќето Лам кога падна кога го примија голот...) Со други зборови - ала Барса школа ...[DOUBLEPOST=1394644068][/DOUBLEPOST]И уште нешто.. Сакам господ да ме послуша да се паднат со Атлетико Мадридис па да видат што е машки фудбал, поготово на Калдерон кога ќе им ги покосат ноџињата ...

Лани до титулата стигнавме преку Дортмунд во финалето....

Лани тоа финале беше дефиниција за машки фудбал!!!

Па наивјач на италијанска екипа кога ќе земе да ти сере за паѓање и глумење ондак ти е јасно дека не е до паѓањето него ве боли немоќта која ја демонстриравте лани против нас во ЛШ,а за годинава да не збориме....

Толку големи мажишта ако бевте и толку јаки ако бевте еден гол ќе дадевте,па трет пат ќе бидете италијански шампиони годинава по ред да му ебам....срамота е на паѓање да се вадиш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.596
Значи овој муабет за глумењето кога ќе се почне ми се повраќа. Ко да не сте свесни дека во секоја екипа има играчи што глумат фаули, повреди и слично, па спорт е ова да го ебам, глумењето е составен дел од истиот. Леле Робен изглумил вчера пенал, wow, чудо се деси, прв пат во историјата на фудбалот пенал беше изглумен, треба да му се забрани да игра фудбал на Робен.
Свашта...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Како бе Кун да не игра. :facepalm:

Негредо и Џеко у напад и пиши пропало што ќе помине Сити.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Пелегрини вечерва ако не покаже муда, и не нападне уште на почетокот, тури му пепел и на него и на Сити .

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Lahm izglumil,aj be begaj sutrak eden.

Robben izglumi koga Baern ne dobi penal,iako tuka imase kontakt mada toa ne go spreci da prodolzi.Podobro da ne padnese,ama jebiga instinkt.

A penalot ne go izglumi,cist kontakt.No tuka e krivec sudijata,na kogo natpevarot mu izbega niz prsti.Ne trebase da dosudi.
Eden kup gresni odluki.Taa sansata sto ja imase Mandzo bese cist faul dole kaj autot koga ja zedoa topkata.

Golot od Arsenal neregularen,no sto ostanuva koga i lani isto im dade neregularen korner,po koj sto dadoa gol.

Neka si sudi tamu vo Skandinavija,ebate slepecot.

Inalu razlikata pomegu lanskiot i ovogodinesniot Baern e Javi Martinez.

Jas bas gi sakam At.Madrid,fudbal e ova,ne ragbi.Da pomisli covek deka imaat prednost zatoa sto igraat agresivno.

Sega City ke napadnat i vo prvite 10 minuti ke primat gol.:ROFLMAO:

Posledna sansa za niv sezonava nesto da dokazat,osekam ke gi kosta golot na Dani Alves.Koj im e kriv sto se otvorija kako pasteta.:unsure:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ај сфаќам напаѓач да дајва, ама одбрамбен фудбалер?! o_O нонсенс.

Мислете што пишувате друг пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom