UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.943
Поени од реакции
30.934
Ќе биде добра оваа вечер ако Пелегрини ги остави пелените во Манчестер...пошто дома нели се посра од страв :LOL:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Да, за да може сега цела година да зборите дека не сте изгубиле со Баерн на гости. Не е битно што испаднавте :)
Тоа е најбитното, ама сепак не ме спречува да бидам горд што со актуелниот шампион изигравме кај нив нерешено, оти си знаевме колкави ни се шансите и пред двата натпревари.
Абе опрај се,Лам и дајв у иста реченица да ги стаиш збори за твое недоволно познавање на работите....Глеав на ИТВ,самите коментатори англичани кажаа дека е фаул и дека и Подолски се гледа да за момент после буткањето застанува на секунда зашто јасно беше дека требаше да свири фаул судијата...

Такада нема дебата тука.
Ај не ми плачипичкосувај кога се виде дека Лам според авторитетот што го има како фер плеј играч сакаше да изнуди фаул. Да не се фрлеше толку драматично можеби и ќе ви дадеш фаул. На крај краева вие одите понатаму ние испаднавме, само ми е мило што му ја закачи на Нојер од мртов агол. :icon_lol:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Јас сум фан на Барса, но вечерва мислам дека ќе изгубат, иако играат дома. Не се во форма, тоа и од сателит се гледа. :(

B

Beck's

Гостин
Јас сум фан на Барса, но вечерва мислам дека ќе изгубат, иако играат дома. Не се во форма, тоа и од сателит се гледа. :(
А кој си ти :eek: Очекував да видам дво цифрена бројка на мислења кога прочитав дека си фан на Барса а ти 5000 да си имал и никогаш не си пишал на нашиот фан клуб

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Ињеста пак нема да игра???
Па како да игра кога му умре дете. :facepalm:[DOUBLEPOST=1394630711][/DOUBLEPOST]
А кој си ти :eek: Очекував да видам дво цифрена бројка на мислења кога прочитав дека си фан на Барса а ти 5000 да си имал и никогаш не си пишал на нашиот фан клуб
Имам пишувано од дамна мислам, ама сега сум ја подзаборавил групата. Ако гледаме реално, можно е да изгубат. Психолошки не се добри сите. :mad::place:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Составот што ќе го изведе Пелегрини вечер

---------------------Харт--------------
--Забалета--Лескот--Компани--Коларов
------------Туре------Фернандињо-----------
Настасиќ------Силва--------Насри--------
-------------------Агуеро-----------------------

Со што Настасиќ би можел и лево крило да игра, а и би можел да се уфрли како втор напаѓач.
Во секој случај ова би бил паметен потег на Пелегрини (y)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Треба со два напаѓачи да игра Пелегрини ако сака да има позитивен резултат.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Да не треба да е Јоветиќ а не Настасиќ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom