UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ќе биде интересно вечер, Барса ќе гледа да не прими рано гол и нормално да даде барем еден. Незнам што состав ќе играат ама очекувам и Чави и Фабрегас и Иниеста да играат за да ја задржат топката у средина како првото полувреме на првиот натпревар. Нормално очекувам да помине Барса, а не би ме изненадило и да не биде така ако се знае што се случува у последно време. И да, само да има фер плеј фудбал да не решава судијата. Спортски поздрав

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Ај сфаќам напаѓач да дајва, ама одбрамбен фудбалер?! o_O нонсенс.

Мислете што пишувате друг пат.
Moже , не дека неможе, колку да се изнудаат тиа прекршоци у напад кога имаат напаѓач на грб.Ама она од синоќа со Лам, мене повеќе ми личи на користење на ситуацијата , осети дека има контакт од Подолски и проба тоа да го валоризира, ама не му успеа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Moже , не дека неможе, колку да се изнудаат тиа прекршоци у напад кога имаат напаѓач на грб.Ама она од синоќа со Лам, мене повеќе ми личи на користење на ситуацијата , осети дека има контакт од Подолски и проба тоа да го валоризира, ама не му успеа.
И примија гол.

Муабетот ми е, напаѓач ако дајвне како вчера Робен може само да добие фаул, ако не никому ништо.. Стопер или бек ако проба да дајвне прима гол. Така да нема смисла да тврдите дека Лам дајва.. how yes no.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Barcelona v Man City: Valdes; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Cesc; Neymar, Messi, Iniesta.

Man City v Barcelona: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Kolarov, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Nasri, Aguero.

M

Mario Gómez

Гостин
Јас сакам да искоментирам за вчера Баерн- Арсенал, бидејќи немав време вечерта кога да коментирам.. Она што го зборев за офанзивците на Баерн се потврди и на вчерашниот натпревар.. Исто како и лани против Јуве во 1/4 финалето пичињата си се фрлаа и не можеа физички дуел да издржат, односно а дојде до контакт одма паѓаат (поготово пиќето Лам кога падна кога го примија голот...) Со други зборови - ала Барса школа ...[DOUBLEPOST=1394644068][/DOUBLEPOST]И уште нешто.. Сакам господ да ме послуша да се паднат со Атлетико Мадридис па да видат што е машки фудбал, поготово на Калдерон кога ќе им ги покосат ноџињата ...
Глуп си многу еве у лице ќе ти кажам или не ги гледаше лани утакмиците. Глеј ги уште еднаш утакмиците и ќе видиш кој неможеше физички да издржи. Манџукиќ издржа 3-4 лактови од тој најголемиот глумец кај вас, Ќелини. Гол не дадовте, не мрднавте у две утакмции!! Мрш таму у дувлото, мизерна група не поминавте, па уште ќе се сили тука и ќе измислува нешто што не било.

Мене јасно ми е Баерн ќе се хејтаат сега како што се хејташе Барселона на времето, али не тресете глупости, посебно не вие губенташите.

Па уште и ни посакува противник за четврт финале, знаеш колку ми е страв од Атлетико Мадрид, неможам да спијам на вечер од помислата со нив да играме.:rolleyes:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.562
Лам бил дајвер. Некогаш мислам дека некои од тука немаат изгледано 5 минути фудбал.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
I taka Navas ne go biva kako starter,podobro vtoro poluvreme ako imaat se uste sansi.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.562
Јас сакам да искоментирам за вчера Баерн- Арсенал, бидејќи немав време вечерта кога да коментирам.. Она што го зборев за офанзивците на Баерн се потврди и на вчерашниот натпревар.. Исто како и лани против Јуве во 1/4 финалето пичињата си се фрлаа и не можеа физички дуел да издржат, односно а дојде до контакт одма паѓаат (поготово пиќето Лам кога падна кога го примија голот...) Со други зборови - ала Барса школа ...[DOUBLEPOST=1394644068][/DOUBLEPOST]И уште нешто.. Сакам господ да ме послуша да се паднат со Атлетико Мадридис па да видат што е машки фудбал, поготово на Калдерон кога ќе им ги покосат ноџињата ...

За оваа екипа си ти?

Член од
1 март 2009
Мислења
8.637
Поени од реакции
10.383
абе како негредо не го игра а милнер го игра, му има некој кажано дека 2 гола им требат или пак како со баерн појма нема?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Да не се сватиме погрешно, не го класифицирам ја она вчера како дајв, за мене постоеше фаул у напад до Подолски.

И дај бе Баварци олабавете малку, не дека нема Баерн хејтери, али и виа скокате на секоја ситница.Игнорирајте некој работи шо не ви се по кјеиф и чао пријатно, џабе ја труеме темата овака со глупости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom