Two and a Half Men

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Two and a Half Men (2003– )

TV Series - 22 min - Comedy

Не читам никаде драма да пишува, па да барате логика во приказната.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.074
За нереалност - па и готвачка како Моника во Френдс нема шанси да има толкав стан, ама Моника ипак има.
Monika ziveea tamu nelegalno, stanot ne bese nejzin, nasledstvo od nekoja baba ili slicno, ama ne bea tamu legalno.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Не се слагам со дискусијава дека серијата е ненормално влошена откога дојде Ештон.

Хуморот е ист, останат е. Истиот глуп хумор кој го имаше тогаш го има и сега. Немојте да ме сфатите погрешно - и јас ја гледам серијава и ми се допаѓа.

За нереалност - па и готвачка како Моника во Френдс нема шанси да има толкав стан, ама Моника ипак има. Постојат мал милион вакви примери. Алан како киропрактичар сигурно може да си дозволи да се пресели од куќата. Тоа е така уште од времето на Чарли, не од сега. Поголема нелогичност од тоа - амин.
Па ги чува парите де, циција е многу голем.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Абе кај ги чува парите… никогаш нема пари.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А како не ги чува 4-5 сезона кога му ги наоѓа Чарли кај него во соба скриени....

Како и да е врска нема муабетов неможе да биде толку реално како што очекувате, сепак е ФИЛМ т.е серија

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
so poslednava epizoda najnovata so ja izgledav mi se odvrati cel film
bolje bese so charlie i ebaa majkata na serijata so ashton cutcer
i alan ne e vise toa so bese
ajt

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Серијата започна со Шин, 8 сезони се навикнавме на него и сега нормално е дека Ештон неможи да биди ист како Шин, ама сепак серијата си ја задржа смешната страна. Некои епизоди помалку, некои повеќе смешни, последните неколку ми се ептен добри. Со нетрпение чекам да излези нова епизода :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Серијава ја пратев порано (кога даваа на Сител мислам) сега оддамна ја немам гледано :icon_mrgr:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Дали некој ја гледа серијава воопшто? Последнава епизода имаше јак крај...Алан и Волден по 50 години :P

Член од
22 февруари 2013
Мислења
3
Поени од реакции
1
Убедливо најдобра серија ... Сите сезони ги изгледав - дупло :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дали некој ја гледа серијава воопшто? Последнава епизода имаше јак крај...Алан и Волден по 50 години :P
Јас ја пратам онака кога ептен немам шо друго да гледам.
Забавно е, знае повремено да ме насмее, ама ништо посебно.
Од навика ја пратам.

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Порано викав дека ќе биде срање со Ештен, ама сега некако кој почнав да ги гледам од 9-та сезона малку ми се смени мислењето. Факт е дека не е толку јако колку што беше со Чарли (еден и единствен, створен за серијава) али може да пројде и со Ештон, најбитно е што ја задржале смислата на серијата, и тоа некако ме влече да ја гледам. Сиромаштијата на Алан, глупоќата на Џејк, јаките женски што ја посетуаа куќата .. ситнице што те влеча за да гледаш. :)

Член од
31 август 2012
Мислења
127
Поени од реакции
17
Дајте некое линкче да ги симнам овие најновите или некаде каде може да се гледаат на нетов :)

Kajgana Shop

На врв Bottom