Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Two and a Half Men (2003– )

TV Series - 22 min - Comedy

Не читам никаде драма да пишува, па да барате логика во приказната.

За нереалност - па и готвачка како Моника во Френдс нема шанси да има толкав стан, ама Моника ипак има.

Monika ziveea tamu nelegalno, stanot ne bese nejzin, nasledstvo od nekoja baba ili slicno, ama ne bea tamu legalno.

Не се слагам со дискусијава дека серијата е ненормално влошена откога дојде Ештон.

Хуморот е ист, останат е. Истиот глуп хумор кој го имаше тогаш го има и сега. Немојте да ме сфатите погрешно - и јас ја гледам серијава и ми се допаѓа.

За нереалност - па и готвачка како Моника во Френдс нема шанси да има толкав стан, ама Моника ипак има. Постојат мал милион вакви примери. Алан како киропрактичар сигурно може да си дозволи да се пресели од куќата. Тоа е така уште од времето на Чарли, не од сега. Поголема нелогичност од тоа - амин.

Па ги чува парите де, циција е многу голем.

Абе кај ги чува парите… никогаш нема пари.

А како не ги чува 4-5 сезона кога му ги наоѓа Чарли кај него во соба скриени....

Како и да е врска нема муабетов неможе да биде толку реално како што очекувате, сепак е ФИЛМ т.е серија

so poslednava epizoda najnovata so ja izgledav mi se odvrati cel film
bolje bese so charlie i ebaa majkata na serijata so ashton cutcer
i alan ne e vise toa so bese
ajt

Серијата започна со Шин, 8 сезони се навикнавме на него и сега нормално е дека Ештон неможи да биди ист како Шин, ама сепак серијата си ја задржа смешната страна. Некои епизоди помалку, некои повеќе смешни, последните неколку ми се ептен добри. Со нетрпение чекам да излези нова епизода :)

Серијава ја пратев порано (кога даваа на Сител мислам) сега оддамна ја немам гледано :icon_mrgr:

Дали некој ја гледа серијава воопшто? Последнава епизода имаше јак крај...Алан и Волден по 50 години :P

Убедливо најдобра серија ... Сите сезони ги изгледав - дупло :)

Дали некој ја гледа серијава воопшто? Последнава епизода имаше јак крај...Алан и Волден по 50 години :P
Јас ја пратам онака кога ептен немам шо друго да гледам.
Забавно е, знае повремено да ме насмее, ама ништо посебно.
Од навика ја пратам.

Порано викав дека ќе биде срање со Ештен, ама сега некако кој почнав да ги гледам од 9-та сезона малку ми се смени мислењето. Факт е дека не е толку јако колку што беше со Чарли (еден и единствен, створен за серијава) али може да пројде и со Ештон, најбитно е што ја задржале смислата на серијата, и тоа некако ме влече да ја гледам. Сиромаштијата на Алан, глупоќата на Џејк, јаките женски што ја посетуаа куќата .. ситнице што те влеча за да гледаш. :)

Дајте некое линкче да ги симнам овие најновите или некаде каде може да се гледаат на нетов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom