- Член од
- 30 јули 2007
- Мислења
- 1.391
- Поени од реакции
- 86

Ајде да чујам т.е читам импресии кој ја прати оваа фантастично добра (за мене ) серија..Тоа е една од двете што ги пратам активно ..Другата е 24 ..
Значи серијава стварно ми се свига и је праена баш како што сакам јас.
Чарли Харпер ја права Манга ,има кука на Малибу,јака кола ,пари и сеуште е ерген и он просто ужива во тоа.. За разлика од него брат му Ален е сосема спротивното ..кој по кавга со својата сопруга е принуден да се пресели кај брат му заедно со синот Џејк и сето тоа требаше да биде на неколку дена.. но така и остана

Хумор колку сакаш ,чести зајадувања помегу браката Харпер (Додуша претежно Чарли је оној кој е повеке зајадлив) кои што се ептен добро направени..Тука е и малиот (сега веке и не толку мал) Џејк,легендарната кукна помошничка Берта ,Мајката на двајцата брака која е со специфичен карактер кој никој не и го поднесува..Тука е бившата жена на Алан ,а се појавуват и многу Топ девојки кои се често во придружба на Чарли..
Во тек е 6тата сезона.. кај нас колку што знам не е давана до сега..На Хрт идеше порано барем првата сезона таму ја глеав..а инаку може да се симне на сите популарни торент сајтови

ова е слика од една епизода која е во CSI Верзија..лудница :pos2: