Што трескаат бе дека ја унаказиле серијава?
Баш е супер. Освежување е. Дури пред да си отиде Чарли, мене ми стануваше по помалку „неинтересна“. Една приказна се вртеше во круг - се заљубува во девојка, таа се вселува кај него, овој е заљубен до гуша, прави некоја мала грешка, девојката го остава и овој после тоа оди по психијатри.
Цело време тоа па тоа, само со различна девојка. Не знам, не беше тоа карактеристичното за него.
Мислам дека немаа веќе што друго да исцрпат од него... Плус - Роуз ме нервира и никако не можев да смислам да биде со неа!
Секако дека фали Чарли, фали онака да му го „спушти“ на Алан, јако да го тресне од земја со некоја реплика. Пошто нели - човекот е легенда.
Се обидуваат со Ештон да го направат истото, али Ештон е... како да кажам - „мекуш“. За различка од Чарли кој умееше буквално да срамни со земја. Но, хуморот е потполно ист. Искрено и претходно не измислуваа некоја си топла вода. Само што едноставно шмекот на серијата и' го даваа Чарли и глупостите на Џејк додека беше мал (не го спомнувам Алан, бидејќи нели... он е уште тука). Некако пополека сите препознатливи актери испаруваат. Ештон во првата негова сезона беше буквално муле. А потоа во втората сезона веќе се рашиша и ко да му дојде памет. Пошто реално на почетокот го правеа ептен приглуп, малоумен.
Инаку не, уште ја немам догледано. Моментално сум до 11та сезона, али дефинитивно ќе ја изгледам до крај. Сега баш се појави ќерката на Чарли. А Мајли Сајрус колку брзо збори човечее.
Дури не се ни трудев да разберам што збори. Онака само се молев да заќути.
И за сега тоа би било тоа.