Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа тоа е голем недостаток во серијата, кога не знаеме како се викаат ликовите и едниот е „женскана", другиот е „педерот" третиот е „Винс Вон".
Велкоро и Каспер се единствените имиња кои ги знам од серијава, другите ги немам регистрирано.
Да ама ГоТ е серија од 5+ сезони.Da. Najgolemiot nedostatok i vo GOT. Sezona ipol ne znaevme kako se vikat.
Nema veza ova. Zavisi kako ke gi razvijat. Spored mene rano e uste da se sudi.
Да ама ГоТ е серија од 5+ сезони.
Оваа е серија од 8 епизоди и во понеделник испаѓа дека 1/2 е замината.
Морам да признаам дека горе долу се сложувам со коментарите на публиката. Дури и да не стоеше насловот True Detective мислам дека критиката едногласно ќе ја отфрлеше како и претходните две нови серии кои ги лансираше HBO годинава. Можеби понатаму има нешто со што би можело сета оваа приказна да се истакне во позитивно светло, но засега ништо не ме привлекува.
А да не зборам колку убави зборови се изнаслушавме од ликот на Фарел кој во првата епизода синот го нарече: You little pussy, или кога рече на она дете: If you ever bully anybody, I'll come back and butt-fuck your father with your mom's headless corpse 
. И за крај господин Винс Вон како што претпоставував така и испадна - дефинитивно не е за овде. Всушност мене одсекогаш ми бил негледлив, а ниту ликот негов не ветува.Мене не ми е лоша вторава сезона како stand alone серија, убава е, ама првата воспостави стандарди на кои оваа изгледа тешко и е да се доближи. Детективската приказна си е таква каква што е, ќе видиме како ќе се разреши но ликовите не ја поткрепуваат како што треба, освен Велкоро никој не е убедлив во своите депресии.Isto e, 8 ili 10 epizodi.. za na pocetok zborev, prva vtora sezona.. veza nemavme kako se vikat lugeto. Ne pa posle 3 epizodi samo.
Ali ako veke sudime, tocno, mozebi e mlakav pocetokot.. tretata uste ne sum sednal, u sporedba so minatata sezona koga edvaj cekav epizoda...