True Detective

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Не е педер туку радознал. :D
Се ми се чини дека неговата мака ќе излезе дека проблем со потенцијата има само со жени и дека поради тоа е нервозен и пиеше како луд во клубот со овие двајцата

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Се ми се чини дека неговата мака ќе излезе дека проблем со потенцијата има само со жени и дека поради тоа е нервозен и пиеше како луд во клубот со овие двајцата
Очигледно беше од првата епизода дека е хомо, на онаква риба да ти треба вијагра нема друго објаснување.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Очигледно беше од првата епизода дека е хомо, на онаква риба да ти треба вијагра нема друго објаснување.
Тогаш мислев јас дека проблемот е од војната односно од стрес и повредите.

Иако покрај таква мајка не е чудно ако не ги сака жените.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.080
Поени од реакции
7.038
Тапа крај имаше епизодата али не беше лоша. Само ептен ме напиња приказната со цајканот апла се глеа дека е педер уште од прва епизода изглеа сите знаат само он незнае. Каква му беше таа цурата од прва епизода,чиста десетка а он :icon_lol:.......... Останативе ликови се боље иако Колин Фарел ми е како poor mans Rust а Винс Вон до сеа некако ми е најинтересен полека полека he is breaking bad :misticen:. Цајканката е meh сеа за сеа ваљда кога ќе дознаеме поише за минатото нејзино ќе стане поинтересна.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Абе то че ве прашував дали ви беше јака женската од цајканот, ама избезумив. Сега сами еден по еден си кажавте.............:D ЗдраФа а а а :icon_lol:

Член од
8 јули 2011
Мислења
107
Поени од реакции
62
Ја знар некој песната на почетокот од третата епизода што ја пееше тој Елвис Присли ванаби?

Sent from my G7 using Tapatalk

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Мене ме бендиса и жената на Винс. Одличен е кастингот за машката популација :)
Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака е :цицки:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака :цицки:

The Fappening не си го прочешлал ко шо гледам. Да ја повториш лекцијата и да ја побараш таму Аbigail Spencer.

Инаку за ОВА мислев не за нив!:mad:

H

HoT IcE

Гостин
Права мачка е таа на педерот. Штета.
Дај ми ја мене :D

Kajgana Shop

На врв Bottom