H
HoT IcE
Гостин
Тапа епизода мора да се признае, и да сакаш да ја браниш со нешто немам никаков аргумент.
Не е педер туку радознал.Нормално ќе го направат лепотанот педер, нормално.![]()
Се ми се чини дека неговата мака ќе излезе дека проблем со потенцијата има само со жени и дека поради тоа е нервозен и пиеше како луд во клубот со овие двајцатаНе е педер туку радознал.![]()
Очигледно беше од првата епизода дека е хомо, на онаква риба да ти треба вијагра нема друго објаснување.Се ми се чини дека неговата мака ќе излезе дека проблем со потенцијата има само со жени и дека поради тоа е нервозен и пиеше како луд во клубот со овие двајцата
Тогаш мислев јас дека проблемот е од војната односно од стрес и повредите.Очигледно беше од првата епизода дека е хомо, на онаква риба да ти треба вијагра нема друго објаснување.
Ова е оригиналот:Ја знар некој песната на почетокот од третата епизода што ја пееше тој Елвис Присли ванаби?
Sent from my G7 using Tapatalk
Фала брат. Го најдов оригиналот..Ова е оригиналот:
Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака еМене ме бендиса и жената на Винс. Одличен е кастингот за машката популација![]()
Оваа е на Велкоро бе, Скоти <3Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака е
![]()
![]()
The Fappening не си го прочешлал ко шо гледам. Да ја повториш лекцијата и да ја побараш таму Аbigail Spencer.Ја имаше и во Suits неколку епизоди, јака
![]()
![]()