True Detective

Член од
8 јули 2015
Мислења
21
Поени од реакции
17
Интересна епизода со суров крај. Речиси сум сигурен дека девојката на Вудроу е онаа што ја кажуваа исчезната во првата епизода таа се викаше Марија оваа тој ја вика на скратено еМ.
како бе од Марија - Ем? :D Името и е Емили, ми се чини (додека пишувам ова проверувам и на википедија, значи у право сум).
Не ми се верува да е таа таа исчезнатата, оти нели му рече дека сакала да го запознае со нејзините а он не сакаше. Бај д веј, мислам дека лаже оти е бремена само за да го задрже (сигурно и она гледала вести, сите незгодни прашања што му ги поставија, ме чуде како ништо не му спомна/ не го праша па макар и да не верува во тоа).

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
како бе од Марија - Ем? :D Името и е Емили, ми се чини (додека пишувам ова проверувам и на википедија, значи у право сум).
Не ми се верува да е таа таа исчезнатата, оти нели му рече дека сакала да го запознае со нејзините а он не сакаше. Бај д веј, мислам дека лаже оти е бремена само за да го задрже (сигурно и она гледала вести, сите незгодни прашања што му ги поставија, ме чуде како ништо не му спомна/ не го праша па макар и да не верува во тоа).
Па што знам можно е и да не се истата, не сум добар во препознавање на фаци. Сомнително ми е тоа што ептен и се посветува внимание на неа, а и сцената со доставувањето на документите за иселување мора да има некоја важноста

Член од
8 јули 2015
Мислења
21
Поени од реакции
17
Па што знам можно е и да не се истата, не сум добар во препознавање на фаци. Сомнително ми е тоа што ептен и се посветува внимание на неа, а и сцената со доставувањето на документите за иселување мора да има некоја важноста
Сцена со доставување на документи? Не се сеќавам на тоа, али нема везе. Пак се потврдува мојата теорија. Ја бркат од станот, он и кажува дека ќе оде кај што ќе оде и дека ќе го унапредат, оп - еве ти ја неа со приказната дека е бремена :D
А не знам дали само мене ми текнало, ама се се мислам дека оној штичката/слабиот верниот слуга на Франк има некаква врска со убиствата. Многу ми е така морничав, шо знам. Можда и до мене е :cautious: Како и да е, едно е сигурно, ако запазиш доста сцени дават со него, а и погледот шо му го упати на Франк последната епизода беше застрашувачки. Just saying...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.287
Одлична акција, браво (y)(y)(y) Масакрот е хајлајт на сезонава засега.
Конечно проработе и ликот на Тејлор Китзцзгх, имаше добра глума.

Градоначалникот, психијатарот и Каспер се некако поврзани во истиот култ и очигледно Винс Вон ништо не знае за тоа.
Тој џинџерот што му е помошник може да е замешан, овој му замери дека неколку пати не бил тука.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Добра епизода, фалеше вакво акциче. И реално беше претставено тоа пукањето на црпките, барем мене ме примини.

Конечно дојде таа сцената за која пишав пред некоја страна како да препознаете дека Велкоро е жив :D

Се заплетуваат работите, можеби полека, но со сигурност ќе има некоја мрснотија ко во минатата сезона ко шо тргнала работава.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.416
Поени од реакции
30.885
Која е мртвава пејачка шо ја има у секоја епизода?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Некако квалитетот на серијата не ми е на очекуваното ниво морам да признам, дури и акционите сцени од последната епизода не ми беа за стандарди од HBO.

Која е мртвава пејачка шо ја има у секоја епизода?
Lera Lynn

Член од
8 јули 2015
Мислења
21
Поени од реакции
17
Мислам дека машките актери се добро избрани, ама што се дешава со женскиве? Една не знае да глуми како што треба, посебно па онаа црвенокосата, кој аматер човече!
Единствено ми остави впечаток ликот на Фелиција (да, и јас не и го запомнив името ама се послужив со википедија (жената со лузната, што работи во барот каде што пијат Реј и Франк)). Се надевам дека ќе има некоја приказна околу тоа како ја добила лузната и слично, ако ништо друго барем да ја внесат подобро во приказната. Колку помалку ја дават, а многу поинтересен лик ми е на пример од детективката што е во главна улога.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.075
Поени од реакции
7.035
Ептен клише беше крајот, сите загинаа освен the True Detectives™. Многу е холивуд вторава сезона :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
1 јуни 2014
Мислења
191
Поени од реакции
281
Некaкo сезoнaвa ми е meh,дури и крaјoв нa 4тaвa не ми имa некoј wow импaкт кao истaтa епизoдa лaни,иaкo следеле ист шaблoн.А нaмернo не кoментирaв дo 4тa епизoдa сo нaдеж декa ќе јa oпрaaт рaбoтaвa.

Kajgana Shop

На врв Bottom