- Член од
- 27 септември 2014
- Мислења
- 175
- Поени од реакции
- 350
Се пицнал Велкоро ![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
како бе од Марија - Ем?Интересна епизода со суров крај. Речиси сум сигурен дека девојката на Вудроу е онаа што ја кажуваа исчезната во првата епизода таа се викаше Марија оваа тој ја вика на скратено еМ.
Па што знам можно е и да не се истата, не сум добар во препознавање на фаци. Сомнително ми е тоа што ептен и се посветува внимание на неа, а и сцената со доставувањето на документите за иселување мора да има некоја важностакако бе од Марија - Ем?Името и е Емили, ми се чини (додека пишувам ова проверувам и на википедија, значи у право сум).
Не ми се верува да е таа таа исчезнатата, оти нели му рече дека сакала да го запознае со нејзините а он не сакаше. Бај д веј, мислам дека лаже оти е бремена само за да го задрже (сигурно и она гледала вести, сите незгодни прашања што му ги поставија, ме чуде како ништо не му спомна/ не го праша па макар и да не верува во тоа).
Сцена со доставување на документи? Не се сеќавам на тоа, али нема везе. Пак се потврдува мојата теорија. Ја бркат од станот, он и кажува дека ќе оде кај што ќе оде и дека ќе го унапредат, оп - еве ти ја неа со приказната дека е бременаПа што знам можно е и да не се истата, не сум добар во препознавање на фаци. Сомнително ми е тоа што ептен и се посветува внимание на неа, а и сцената со доставувањето на документите за иселување мора да има некоја важноста
Lera LynnКоја е мртвава пејачка шо ја има у секоја епизода?