Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Јас да му се извинам на дечкото што застана да се поздрави со мене додека зборев на телефон, не му го разбрав баш никот :pos:
Малку доцнам со постов, ама да си кажам дека јас бев тој :D Иначе не те видов дека си на телефон додека не дојдов до тебе, така да, ти се извинувам за тоа :)
Онтопик: Ја бев на 5км и ја завршив за (за мене рекордни) 42 минути, осум минути подобро од тренинзите:pos:На крај за малку ќе пцовисав ама ја завршив трката. Енивеј, ова беше едно убаво искуство и се надевам дека наредна година повторно ќе трчам :)

Малце поупатените да известат кога има некоја слична трка (маратон/полумаратон) во наредниов период?

Малку доцнам со постов, ама да си кажам дека јас бев тој :D Иначе не те видов дека си на телефон додека не дојдов до тебе, така да, ти се извинувам за тоа :)
Онтопик: Ја бев на 5км и ја завршив за (за мене рекордни) 42 минути, осум минути подобро од тренинзите:pos:На крај за малку ќе пцовисав ама ја завршив трката. Енивеј, ова беше едно убаво искуство и се надевам дека наредна година повторно ќе трчам :)
Aко си истрчал за 42 мин ондак не чекај до година пак да трчаш - уште сеа трчај вежбај.
Пошто ја со 0 тренинг 27 мин истрчав на 5ката пред неколку години. Сеа да фатам од столче под 40 сум сто посто.
А по 8 саата седам на пц ако не и више.

Малце поупатените да известат кога има некоја слична трка (маратон/полумаратон) во наредниов период?
https://www.mynextrun.com/
На сајтов имаш трки низ цел свет :)
Инаку трчање, ама планинско ќе има на 1 јуни на Водно :)

https://www.mynextrun.com/
На сајтов имаш трки низ цел свет :)
Инаку трчање, ама планинско ќе има на 1 јуни на Водно :)
Ова е добро, т.е супер е, зa тие што крстарат со брод и можат да стигнат на неколку места :P Него, ова вајда е само за официјални трки со времиња кои влегуваат и се рачунаат во меѓународната федерација за спорт (или како да се изразам), зашто гледам за во Македонија ја дава само тркава од виз ер, т.е Скопскиот Маратон. :) Прочитав за прв до врв (y)

Тие што работат на брод се радуваат кога менаџерот за активности на персоналот ќе им организира некоја планинска или 5К трка :)
На сајтов ги има сите трки кои организаторите ќе ги пријават кај вебмастерот.

Катастрофална релација, 14 пати по 1500 метри :facepalm:

Гледав ЊуБаланс патики

Модел 470 - 2400 денари
Модел 749 - 3100 денари (не се разбирам многу ама овие некако многу голем ѓон ми имаат)

@AceCaleb @Tonchie

Гледав ЊуБаланс патики

Модел 470 - 2400 денари
Модел 749 - 3100 денари (не се разбирам многу ама овие некако многу голем ѓон ми имаат)

@AceCaleb @Tonchie

Мене ми делуваат одлично, моите се слични на првите (и во ѓонот). Би ги земал нив, али не е голема разликата и во вторите.

wait, what?

69dEbNV.jpg

Па затоа е и дисквалификуван. Или па направиле грешка :)

Гледав ЊуБаланс патики

Модел 470 - 2400 денари

@AceCaleb @Tonchie
Рибокот што ги трчав во неделата се многу слични со првите, така да ОК се. А овие вториве... најверојатно јас ќе ги купам за мене штом се 3100. Ми изгледаат коректно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom