Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Рибокот што ги трчав во неделата се многу слични со првите, така да ОК се. А овие вториве... најверојатно јас ќе ги купам за мене штом се 3100. Ми изгледаат коректно :)
дај прати слика од рибокот ако сакаш :D ? Фала однапред :)

Знаеш дека патиките ти се стар модел кога на Гугл имиџ с’рч ќе најдеш само 3-4 фотогорафии од тој модел. Reebok Quarterside, на кутијата пишува 2009та година произведени :)

reebo293674_151159_jb.jpg

Речиси истиот модел сме го имале. Според најк плус над 400 километри истрчани with this babies, ама имам трчано и пред да ја користам апликацијата. Мој совет е со новите патики да купите и влошки за табаните, ем го продолжувате животот на патиката, ем нозете газат на помеко тло и подобро ги трпат ударите и препреките на земјата. Влошки планирам да практикувам и за патикиве што ги носам секојдневно.

buty-reebok-dmx-ride_0_b.jpg

Дајте некои патики за трчање до 4500~5000 денари. Слика и место каде можат да се купат. Фала однапред . :D

Дајте некои патики за трчање до 4500~5000 денари. Слика и место каде можат да се купат. Фала однапред . :D
Словенија спорт - Скопје. Ќе најдеш многу поефтини. Оди на лице место да си видиш, сигурно ќе најдеш некој. Иначе збориме за Њу баланс патики. Според мене, испробано најдобри ! :)

Intersport(ГТЦ)-поранешна Орка, марка Асикс побарај околу 4000 илјади денари.За трчање нема подобра патика.

Словенија спорт - Скопје. Ќе најдеш многу поефтини. Оди на лице место да си видиш, сигурно ќе најдеш некој. Иначе збориме за Њу баланс патики. Според мене, испробано најдобри ! :)
Deka e Slovenija Sport u sk ne sum od sk

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Deka e Slovenija Sport u sk ne sum od sk

Позади Ајриш паб St.Patrick. во ГТЦ, и продавницата сега се вика Мега Спорт, порано се викаше Словенија спорт, и ние уште си ја викаме така :) А веднаш спроти Словенија спорт имаш продавница на Њу Баланс (порано продаваа само Њу Баланс, сеа видов дека имаат и Рибок во излог).

Позади Ајриш паб St.Patrick. во ГТЦ, и продавницата сега се вика Мега Спорт, порано се викаше Словенија спорт, и ние уште си ја викаме така :) А веднаш спроти Словенија спорт имаш продавница на Њу Баланс (порано продаваа само Њу Баланс, сеа видов дека имаат и Рибок во излог).

Фала за инфото Тончи :D

Decki otvoreno e da se vleze na gradski stazata za trchanje i od kade se vlaga?

Вие што трчате посериозно, што користите за регенерирање на мускул?

Исхрана и одмор, претпоставувам. Ај ќе видиме.

Ако може да ми кажете добри патики за трчање (трчам на кеј). Читав претходните страни, многу ги фалат New Balance... Дали вреди да се искористи купонот од маратон за попуст во Најк 20%, зашто колку што прочитав не се добри толку од Најк...? Исто така Asics прочитав дека има многу задоволни...? Мислења?

Користам New Balance пет месеци презадоволен сум. Oдлично ми го фиксираат глуждот и петата. После неколку проблеми со ногата, постепено тренирање и вежби дојдов до редовно трчање три пати во неделата по 5км. Рекреативно за неутрализирање на стрес од работа и чистење мисли ми е сосема доволно.

Вчера истрчав 12 км без одмор, рекорд до сега. Почнав пред 1 месец и имам истрчано вкупно 54 км. Трчам за да имам кондиција онака рекреативно па сакав да прашам од колку пари почнуват патките за трчање(оригинал), односно колку се најевтините, не ми се даваат повеќе од 3.000 ден за патки за трчање. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom