Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.495
- Поени од реакции
- 35.451
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полумаратон или 5к?.... Он и оф како и вообичаено на форумов. Се пријавив и јас, меѓутоа ќе видиме дали и за колку време ќе успеам да стигнам до целта (ма веројатно ќе успеам, ама да не постигнам трчање со брзина oдење при крај). Сезонава за трчање ми почна прекасно годинава, пост-колокиумски од април, без некоја мерка точно колку пати и која километража ја истрчував (во главно на кеј). Како и да е, таму ќе бидам
)
Полумаратон или 5к?
Како и да е, денес заврши пријавувањето за маратонот и полумаратонот.
180 пријавени за маратонот и 370 за полумаратонот. Највисока бројка на учесници до сега!
Идам да јадам Чоколино сега, мора да се акумулира енергија за во недела...![]()
Ја па се у најжешкото трчам. Може да е тоа шо ми смета шо неможам да истрчам нормално брзо колку што можам?Денес трчав околу 11 часот и можам да потврдам дека стварно беше тешко. Од друга страна не сакав да префорсирам и истрчав само 5-6 километри.
Моја препорака е да си земете капче и очила за сонце. Се надевам дека ќе биде облачно и јас. Сум трчал на дожд, помалку ми пречел отколку топлово време.
Ајде ако си кандидат за вечер од 20:30 да потрчаме... После тоа ќе одмараме 3 дена.Ја па се у најжешкото трчам. Може да е тоа шо ми смета шо неможам да истрчам нормално брзо колку што можам?
Иам факс работа. Утре планирав да трчам, и после пауза (пошо за 5 не треа нешо многу паузаАјде ако си кандидат за вечер од 20:30 да потрчаме... После тоа ќе одмараме 3 дена.
до 30ти април беше на 21 и 42 км,а на 5км е уште во тек.трчав претходниве денови на планина и осеќам страшна болка во колената од тоа удолниците...така да шансите да се натпреварувам на скопски маратон ми се 50-50, ако испадне да не дојда, сакам да му се извинам на тимот ... а и криво ми е мац што нема да трчаме пак заедно... ќе видам како ќе иде опоравок, пробувам некои начини на брзо закрепнување..
а до кога е пријавување, нешо ко што видов погоре, сфатив дека пријавувањето завршило? о.О