Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Момци, само да ви посакам среќа и успех на сите утре! Тие што нема да трчаат нека излезат на улиците за да не поздрават, поддршката ни значи многу :)
За тие што обично трчаат и тренираат навечер - земете си капчиња, ќе биде пекол :)
Јас вечер не излагам утре треба да бидам свеж и полн со енергија.Јас насобрав другарки да не бодрат :)

Инаку да прашам, не мора да се носи маицата од пакетот нели? Го промашив бројот наместо XL земав L па тесна ќе ми биде оваа од маратонот затоа ме интересира.

Честитки на сите што учествуваа! :)
Времето малку не утепа, ама се се заврши добро на крај...

Од минатото натпреварување (државното првенство на кеј) го подобрив резултатот за некои 12-13 минути, а неофицијално завршив за 2:01 или 2:02. Не успеав да ја пробијам замислената граница од 2 часа, ама има уште време за тренирање и натпреварување. Следната година идеме уште појако и помасовно! :)

Од минатото натпреварување (државното првенство на кеј) го подобрив резултатот за некои 12-13 минути, а неофицијално завршив за 2:01 или 2:02. Не успеав да ја пробијам замислената граница од 2 часа, ама има уште време за тренирање и натпреварување. Следната година идеме уште појако и помасовно! :)
Па добар си како те читав мислев дека полошо време ќе имаш. :P
Јас инаку истрчав 2-3 минути под 2 саата... некои здравствени проблеми имав баш пред маратонот па не успеав да го остварам зацртаното 1:50... ај наредна година. :)
Инаку Швеѓаните не ми се јасни, шибаат на ова сонце, ме јадат во старт и тоа дедовци. :)

Cestito na site. Ja se ispukav na pocetokot,kaj zooloska za manje od 10 minuti i posle umoren pocnav da ikam...i ajt se u voda. ne ni vidov vreme :D toplo beshe stvarno alal da vi e na tie sho trcavte 21 :D
--- надополнето: 6 мај 2012 во 15:26 ---
Da ne znaete nekoja strana kaj sho pisue koa ima drug pat vakvi trki ili slabo ?

Неофицијално 1:45. Сонцево ме погоди гадно у глава, на крајот не знаев више кај се наоѓам, ама дотуркав некако. :)
Бреј Спајдер, супер резултат! :cuc:

Јас испадна некаде 2:03 за почеток супер.На крај ме изнервира еден и инатот ме фати да спринт мора да истрчам.

kolku e vremeto na pobednikot na 5k?

Важно успеа подобро од минатата година.

Официјални резултати има некаде ? На сајтов во делот кај што се за резултатите не работи.

Бреј Спајдер, супер резултат! :cuc:

Фала, фала. Него сонцето како ме удри, 15 минути по завршување си лежев у шатор со вода и лимони да се опоравам. Како и да е, самиот си ги надминав очекувањата, така да презадоволен сум. :))

Успеав да пристапам на странава, еве официјално :P
78 452 PETKOV, Mihail 01:44:46

Ако имате официјални ставете тука да видам кое место сум.
Нов личен рекорд 1:31 :)
Се растуривте бе вие, може Атлетски клуб Кајгана да отвориме :)
Сериозно, да се пријавевме како тим со овие времиња ќе бевме меѓу првите 3 екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom