Touch

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Џејк ми е страшно напорен лик....

Изгледан пилотот...(y) Тешка наука се крие во сценариото зад серијава...i like that :vozbud: Измислена е за електраши :cuc:

Изгледан пилотот...(y) Тешка наука се крие во сценариото зад серијава...i like that :vozbud: Измислена е за електраши :cuc:
Ни 'н' нема од наука серијава, али ај...

Изгледав една епизода, и серијава е фејл од епски размери, сакале нешто да направат, но се избламирале.:(

Ги изгледав првите 5 епизоди, и не е лоша серијава... само некако ме изморува, отколку што сакам да уживам во гледањето серии/филмови. Малиов почна на нерви да ми иде :D

Ги изгледав првите 5 епизоди, и не е лоша серијава... само некако ме изморува, отколку што сакам да уживам во гледањето серии/филмови. Малиов почна на нерви да ми иде :D
Биди среќен ако почнал на нерви да ти оди после 5 епизоди. Мене почна на нерви да ми оди после првите 2 :)

Биди среќен ако почнал на нерви да ти оди после 5 епизоди. Мене почна на нерви да ми оди после првите 2 :)
Ау не сум била само јас. Детево е напор жив. Ни харизма, ни глума. Го утнале скроз.

И јас сум. И затоа ти викам - серијава врска си нема со наука. Се' е фикција.
Па секоја серија Е фикција ама води мотиви од нешто реално или замислено. Во случајов реално и тоа како реално (golden ratio, quantum mechanics, energy strings, vibrations, patterns in nature (Mandelbrot set) etc..)...

Па секоја серија Е фикција ама води мотиви од нешто реално или замислено. Во случајов реално и тоа како реално (golden ratio, quantum mechanics, energy strings, vibrations, patterns in nature (Mandelbrot set) etc..)...
Мислам дека серијата не се ни обидува да извлече нешто од овие работи кои ги наброја. Техниката која Touch ја користи е ептен едноставна, да не речам глупа - коинциденција.

Мене пак ми е ептен полициска, со вметнато нешто "мистериозно"
Втората ја исклучив и не сум продолжил. Ама немам некако ни во план..

Серијава ми е напор. После 4 епизоди ја прекинувам.
Разочаран. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom