http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_(TV_series)како искачаат епизодиве, еве пак ја дознав дека нова епизода има преку темава..
па испушта крици може лесно да му даде дознаење дека е тој, не мора толкав хејтер да си : DМногу ми беше јако кога Кифер се дереше на телефон:
-Џејк, џејк, ти ли си, Џејк, ти си?
Абе преку курац, нели не збори син ти...
: )
Кога веќе ти е идол Џек гледај ја The Confession, мини-мини-серија со Кифер. Одлична е и покрај тоа што е кратка.Кога ја следев „24“ буквално бев зависна и мислев дека ќе му останам верна на Џек (Кифер) цел живот. Ама, овојпат ми оди некако на сила .
Бев зависна.Кога веќе ти е идол Џек гледај ја The Confession, мини-мини-серија со Кифер. Одлична е и покрај тоа што е кратка.
.... Она што ми пречи во серијата е што уште сме до таму каде што бевме и првата епизода. Ништо се нема сменето, не дознаваме никакви нови информации, освен ете, собата од последната епизода.
Не дека се нема сменето, туку и Кифер не е заинтересиран толку за мистеријата.Кога веќе ти е идол Џек гледај ја The Confession, мини-мини-серија со Кифер. Одлична е и покрај тоа што е кратка.
Он топик: не ми смета што некои случаи не се поврзани со главното дејство и со протагонистите. Серијата е полу-процедурална и оној кој ја гледа треба да се навикне дека во секоја епизода ќе има case(s) of the week. Понекогаш некои работи ќе имаат врска со идните случувања (пример, кинеските шмизли), понекогаш не (пример, rhythm is a dancer детето). Она што ми пречи во серијата е што уште сме до таму каде што бевме и првата епизода. Ништо се нема сменето, не дознаваме никакви нови информации, освен ете, собата од последната епизода.
Во вторник од 20:55 на Фокс Лајф.Него ли овај... кога ја даваат на фокс крајм или лајф? у колку саат и која епизода ќе биде?
Тоа беше глупо, да. Ама еве и Gemini како да знае нешто, па во наредните епизоди очекувам повторно да се сретнат.Не дека се нема сменето, туку и Кифер не е заинтересиран толку за мистеријата.
Го имаше невидливиот принц до него, човекот кој може да му објасни со зборови низ што поминува син му и ништо, ама ништо не го напна да го прашува на крај.