Touch

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
како искачаат епизодиве, еве пак ја дознав дека нова епизода има преку темава..

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Многу ми беше јако кога Кифер се дереше на телефон:

-Џејк, џејк, ти ли си, Џејк, ти си?

Абе преку курац, нели не збори син ти...

: )

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Кога ја следев „24“ буквално бев зависна и мислев дека ќе му останам верна на Џек (Кифер) цел живот. Ама, овојпат ми оди некако на сила :(.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Многу ми беше јако кога Кифер се дереше на телефон:

-Џејк, џејк, ти ли си, Џејк, ти си?

Абе преку курац, нели не збори син ти...

: )
па испушта крици може лесно да му даде дознаење дека е тој, не мора толкав хејтер да си : D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кога ја следев „24“ буквално бев зависна и мислев дека ќе му останам верна на Џек (Кифер) цел живот. Ама, овојпат ми оди некако на сила :(.
Кога веќе ти е идол Џек гледај ја The Confession, мини-мини-серија со Кифер. Одлична е и покрај тоа што е кратка.

Он топик: не ми смета што некои случаи не се поврзани со главното дејство и со протагонистите. Серијата е полу-процедурална и оној кој ја гледа треба да се навикне дека во секоја епизода ќе има case(s) of the week. Понекогаш некои работи ќе имаат врска со идните случувања (пример, кинеските шмизли), понекогаш не (пример, rhythm is a dancer детето). Она што ми пречи во серијата е што уште сме до таму каде што бевме и првата епизода. Ништо се нема сменето, не дознаваме никакви нови информации, освен ете, собата од последната епизода.

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Кога веќе ти е идол Џек гледај ја The Confession, мини-мини-серија со Кифер. Одлична е и покрај тоа што е кратка.

.... Она што ми пречи во серијата е што уште сме до таму каде што бевме и првата епизода. Ништо се нема сменето, не дознаваме никакви нови информации, освен ете, собата од последната епизода.
Бев зависна.
The Confession - гледано :) и да, должината не е мерило за квалитетно задоволство :)
Он топик: поради подвлеченото, сега не ми прави толку ќеф.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Он топик: не ми смета што некои случаи не се поврзани со главното дејство и со протагонистите. Серијата е полу-процедурална и оној кој ја гледа треба да се навикне дека во секоја епизода ќе има case(s) of the week. Понекогаш некои работи ќе имаат врска со идните случувања (пример, кинеските шмизли), понекогаш не (пример, rhythm is a dancer детето). Она што ми пречи во серијата е што уште сме до таму каде што бевме и првата епизода. Ништо се нема сменето, не дознаваме никакви нови информации, освен ете, собата од последната епизода.
Не дека се нема сменето, туку и Кифер не е заинтересиран толку за мистеријата.

Го имаше невидливиот принц до него, човекот кој може да му објасни со зборови низ што поминува син му и ништо, ама ништо не го напна да го прашува на крај.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Него ли овај... кога ја даваат на фокс крајм или лајф? у колку саат и која епизода ќе биде?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Него ли овај... кога ја даваат на фокс крајм или лајф? у колку саат и која епизода ќе биде?
Во вторник од 20:55 на Фокс Лајф.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
По препорака ќе почнам да ја следам серијaва. Многу ми ја фалеа :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не дека се нема сменето, туку и Кифер не е заинтересиран толку за мистеријата.

Го имаше невидливиот принц до него, човекот кој може да му објасни со зборови низ што поминува син му и ништо, ама ништо не го напна да го прашува на крај.
Тоа беше глупо, да. Ама еве и Gemini како да знае нешто, па во наредните епизоди очекувам повторно да се сретнат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Се појавуваат пак некои од ликовите од првата епизода во новава :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
очекував нешто акција да биде бидејќи уште ме држи од Џек Бауер ама после првите две епизоди нема сватив дека не е баш акција серијава, ми се допаѓа и мило ми е што не читав апсолутно ништо за серијава оти можеби немаше да почнам да ја гледам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom