Touch

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Објавија дека ќе има и втора сезона ама не ми прави разлика, бидејќи навистина серијава е слаба. Наместо неа ги откажаа The Finder и Alcatraz што за разлика се интересни за гледање.
Alcatraz каде, каде беа подобри :(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Многу ја отупеа. Веке и не ми се гледа. Осмата епизода ич не ми текна да ја симнам и да ја гледам, денес случајно ја видов на Макс ТВ дека ја имаат ставено сега па ја гледав. И пак, ништо посебно.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Објавија дека ќе има и втора сезона ама не ми прави разлика, бидејќи навистина серијава е слаба. Наместо неа ги откажаа The Finder и Alcatraz што за разлика се интересни за гледање.
Не знам за The Finder, али Алкатраз стварно не заслужи втора сезона. Од "мистерија", каква што беше првата епизода се префрли на weak-ass-cop-drama series со антипатична плавуша и Хуго (кој би рекол дека он ќе биде полицај). Единствениот асален лик (д-р Сенгупта) 9 епизоди беше во кома :facepalm:
Така да, со толку лошо сценарио - ништо од бизнисот.

Btw, на Touch и' ја предвидувам истата иднина како и на "V". И таму првите епизоди беа со >10 милиони гледаност, ама почнаа нагло да паѓаат, и иако ја продолжија и за втора сезона, гледаноста не ја повратија и ја откажаа.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Јас се откажав на шестата. :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Не знам за The Finder, али Алкатраз стварно не заслужи втора сезона. Од "мистерија", каква што беше првата епизода се префрли на weak-ass-cop-drama series со антипатична плавуша и Хуго (кој би рекол дека он ќе биде полицај). Единствениот асален лик (д-р Сенгупта) 9 епизоди беше во кома :facepalm:
Така да, со толку лошо сценарио - ништо од бизнисот.

Btw, на Touch и' ја предвидувам истата иднина како и на "V". И таму првите епизоди беа со >10 милиони гледаност, ама почнаа нагло да паѓаат, и иако ја продолжија и за втора сезона, гледаноста не ја повратија и ја откажаа.

Мислам дека ќе се подобрат во втората сезона, ама ќе видиме :)

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Мислам дека ќе се подобрат во втората сезона, ама ќе видиме :)
Нема шанси. Серијава има лош плот уште од пилотот и само јас бев единствениот што го виде тоа. Одма ме нападнаа некои типови како јас не сум знаел што е добра серија and shit... А еве сеа многу голем дел од "фан-базата" на серијава се откажа од неа.

Еве ги моите постови на темава каде што уште на почеток видов дека серијава нема иднина:
Коментар за втората епизода.
Прв коментар за третата епизода.
Втор коментар за третата епизода.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36
штета...ја покасно дознав за серијава, пред некои 4-5 денови, и одма си ја спуштив од нет и ги изглеав сите. Искрено..не ми направи некое изненадување...ама не е лоша и така све изглеав шо ми се свиѓаше. АМА по вашиве коментари...дека ке го затупат све надаље...некако ми се крши филмот:(. ајдеее ќе гледам...па ке видиме

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја продолжија и за втора сезона серијава ?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Јас се решив да ја догледам сезонава.....среде сезона многу мразам да прекинам серија, затоа ќе ја догледам, па за втора сезона здравје ќе видиме.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
па добро после 9-10 епизода се откриваат некои работи за џејк , и станува поинтересна серијава за мене.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Остана уште некој што ја гледа серијава? И финалево го изгледа ли некој?
И искрено незнам што да искоментирам за серијава.....повеќе лоши епизоди отколку добри, ама некако глупаво ми е да ја прекинам серијава, така да ќе видиме 2ра сезона што ќе биде.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Остана уште некој што ја гледа серијава? И финалево го изгледа ли некој?
И искрено незнам што да искоментирам за серијава.....повеќе лоши епизоди отколку добри, ама некако глупаво ми е да ја прекинам серијава, така да ќе видиме 2ра сезона што ќе биде.
Аха, да. Дури и теории за втора сезона пишуваме :pos:

Btw, AWESOME RATINGZZZ!!! :vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи само уште јас останав верен на серијава :).......најс најс.

Kajgana Shop

На врв Bottom