Touch

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Џејк ми е страшно напорен лик....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.972
Поени од реакции
7.106
Изгледан пилотот...(y) Тешка наука се крие во сценариото зад серијава...i like that :vozbud: Измислена е за електраши :cuc:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Изгледан пилотот...(y) Тешка наука се крие во сценариото зад серијава...i like that :vozbud: Измислена е за електраши :cuc:
Ни 'н' нема од наука серијава, али ај...

H

HoT IcE

Гостин
Изгледав една епизода, и серијава е фејл од епски размери, сакале нешто да направат, но се избламирале.:(

Г

Грејвдигер

Гостин
Ги изгледав првите 5 епизоди, и не е лоша серијава... само некако ме изморува, отколку што сакам да уживам во гледањето серии/филмови. Малиов почна на нерви да ми иде :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ги изгледав првите 5 епизоди, и не е лоша серијава... само некако ме изморува, отколку што сакам да уживам во гледањето серии/филмови. Малиов почна на нерви да ми иде :D
Биди среќен ако почнал на нерви да ти оди после 5 епизоди. Мене почна на нерви да ми оди после првите 2 :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Биди среќен ако почнал на нерви да ти оди после 5 епизоди. Мене почна на нерви да ми оди после првите 2 :)
Ау не сум била само јас. Детево е напор жив. Ни харизма, ни глума. Го утнале скроз.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.972
Поени од реакции
7.106
И јас сум. И затоа ти викам - серијава врска си нема со наука. Се' е фикција.
Па секоја серија Е фикција ама води мотиви од нешто реално или замислено. Во случајов реално и тоа како реално (golden ratio, quantum mechanics, energy strings, vibrations, patterns in nature (Mandelbrot set) etc..)...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Па секоја серија Е фикција ама води мотиви од нешто реално или замислено. Во случајов реално и тоа како реално (golden ratio, quantum mechanics, energy strings, vibrations, patterns in nature (Mandelbrot set) etc..)...
Мислам дека серијата не се ни обидува да извлече нешто од овие работи кои ги наброја. Техниката која Touch ја користи е ептен едноставна, да не речам глупа - коинциденција.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.138
Мене пак ми е ептен полициска, со вметнато нешто "мистериозно"
Втората ја исклучив и не сум продолжил. Ама немам некако ни во план..

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
He no longer owes her.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Серијава ми е напор. После 4 епизоди ја прекинувам.
Разочаран. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom