Ни 'н' нема од наука серијава, али ај...Изгледан пилотот... Тешка наука се крие во сценариото зад серијава...i like that Измислена е за електраши
Има има, trust me i'm an engineerНи 'н' нема од наука серијава, али ај...
Биди среќен ако почнал на нерви да ти оди после 5 епизоди. Мене почна на нерви да ми оди после првите 2Ги изгледав првите 5 епизоди, и не е лоша серијава... само некако ме изморува, отколку што сакам да уживам во гледањето серии/филмови. Малиов почна на нерви да ми иде
Ау не сум била само јас. Детево е напор жив. Ни харизма, ни глума. Го утнале скроз.Биди среќен ако почнал на нерви да ти оди после 5 епизоди. Мене почна на нерви да ми оди после првите 2
И јас сум. И затоа ти викам - серијава врска си нема со наука. Се' е фикција.Има има, trust me i'm an engineer
Па секоја серија Е фикција ама води мотиви од нешто реално или замислено. Во случајов реално и тоа како реално (golden ratio, quantum mechanics, energy strings, vibrations, patterns in nature (Mandelbrot set) etc..)...И јас сум. И затоа ти викам - серијава врска си нема со наука. Се' е фикција.
Мислам дека серијата не се ни обидува да извлече нешто од овие работи кои ги наброја. Техниката која Touch ја користи е ептен едноставна, да не речам глупа - коинциденција.Па секоја серија Е фикција ама води мотиви од нешто реално или замислено. Во случајов реално и тоа како реално (golden ratio, quantum mechanics, energy strings, vibrations, patterns in nature (Mandelbrot set) etc..)...