Touch

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Ако се сеќавам добро на внатрешноста на вратата на човекот којшто го спаси од ограбувачот.
Кога Кифер влезе во продавницата, таа каде се вршеше грабежот... Е тука над вратата има еден кадар 1-2 секунди е, бројката 318 се покажува. :)
Аха, видов сега. Не приметив кога ја гледав. А и во третата не приметив ништо :D

Член од
12 март 2008
Мислења
1.058
Поени од реакции
761
Коа ја глеав првата епизода, на расплетот се ежев 4,5 минути. Дел од можноста за таков расплет, дел од самата конкретна ситуација. Одлична серија.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Со третата епизода ми се врати надежта за серијава. Конечно мрднаа со дејствијата подалеку од градот, ми беше малце глупо по првата епизода од цел свет, да следи епизода онака у 1 град само. Во оваа се подобрија и пак го имам чувството како по пилотот. Се надевам дека ќе задржат некои од ликовиве и понатаму, освен Азијатките, за да се продлабочи поврзаноста. До сега имаше од секој континент личности и се надевам дека ќе се спојат сите во една голема приказна.

Што е со соба 6? Кој има таму? Не оставам шанса да биде нешто надприродно, зашто не е нешто што мислам дека серијава го нуди.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Уффф доста јака сцена со врискањето :) Мада не ми заврши со којзнае каков wow moment.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Втората епизода ништо посебно , третата сега ја изгледав доста интересна беше , добро кажа Дарк Кинг кога дејството се одвива низ целиот свет е поинтересно ...

шо беше со количката финтата? демек има некој у 6ка затворено?
И јас така сватив дека има некој внатре во 6ка.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Добра беше третата епизода, многу подобра од претходната. Особено сцената со вриштењето. Можеби има некоја надеж за во иднина, пример, собата бр.6 и јапонките со мобилниот кој никогаш не се празни.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Освен првите 30 секунди каде Џејк зборува за огнените мравки - све останато ми беше тапа и без поента. Делот со девојката што ја откачија, денсерот и африканците - тотално непотребни и ставени само за да попунат време. Џејк веќе апла ми иде на нерви така да сите сцени со него ми се одбивни. Едино тој делот со "невидливиот принц" беа мала промена.

Не знам за вас али јас на серијава не и' гледам некаква иднина. Нема поента. Еве веќе 3 епизоди не направија некој заплет кој би се вртел понатаму. Мартин е просечен човек, така да нема непријатели од кој би бегал во иднина. Никој не е скаран со никого, никој никого не мрази...
Не знам, со ваков концепт серијава би тапкала во место. Можат на пример да направат Џејк и овој новиов некако да ги спојат силите и да му помогнат на светот, али веќе тоа ќе биде апла претеризам.

Член од
28 март 2012
Мислења
23
Поени од реакции
16
Ах.. зошто ја отворив темава.. -.- Уште една серија на листата... ама мора да ја гледам по сите овие коментари.. :)
torrent downloading... xD

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
шо беше со количката финтата? демек има некој у 6ка затворено?
На што ти изгледам јас? Од кај би знаел? :) Не сум Џејк, заеби аватарот :D
Како и сите, и мене ме интересира.
Делот со девојката што ја откачија, денсерот и африканците - тотално непотребни и ставени само за да попунат време.
Како бе тотално непотребни? Многу животи се променија на арно поради сите тие дешавки... 1-та африканка и помогна на другата да се отараси од дечкото што ја малтретираше, и ја натера да го земе курсот/тестот со што ќе имаат поубав живот. Девојката што ја откачија си најде друг типац кој го имаше најтажниот ден и рече дека нема шанса да се насмее, но она го насмеа(мал но многу јак момент во епизодата за мене). Малиот тепаше на денс натпреварот и ја промовираше својата држава... + ќе има нешто со мобилниот и таа пејачката...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Третава беше добра. Моментот со девојката и тој што изгуби на натпреварот ми беше најдобар од епизодава.

Член од
12 март 2008
Мислења
1.058
Поени од реакции
761
На што ти изгледам јас? Од кај би знаел? :) Не сум Џејк, заеби аватарот :D
Како и сите, и мене ме интересира.
Глеам ја пратиш, па мислев да не не сум скапшал ја ко шо треба. Неврмајнд.

Joe_Satriani

Dream Theater Fan
Член од
30 ноември 2009
Мислења
79
Поени од реакции
106
Еве само што ги изгледав 3-те епизоди и можам да кажам онака 9/10 :) :)
океј е si-fi ама немој само да претераат....Паа...чекаме сега 5 Април за нова епизода :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Како бе тотално непотребни? Многу животи се променија на арно поради сите тие дешавки... 1-та африканка и помогна на другата да се отараси од дечкото што ја малтретираше, и ја натера да го земе курсот/тестот со што ќе имаат поубав живот. Девојката што ја откачија си најде друг типац кој го имаше најтажниот ден и рече дека нема шанса да се насмее, но она го насмеа(мал но многу јак момент во епизодата за мене). Малиот тепаше на денс натпреварот и ја промовираше својата држава... + ќе има нешто со мобилниот и таа пејачката...
И каква врска имаа тие 3 дешавки со серијата? Да не ќе отидат црнкине у Америка и по некоја рандом случајност да се сретнат со Џејк/Мартин? Или Џејк да не ќе биде новиот предизвикувач на натпреварот во денсање?
За Јапонките и мобилниот - да, и јас мислам дека ќе има некоја поврзаност (мада сеа пошто Јапонките го оставија мобилниот на таа девојката можно е нив да ги кикнат од серијава).

Али у принцип сега-засега во серијава НИШТО не се дешава.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Па добро де, не мора да имаат импакт на главното дејствие во серијата... уште на почетокот се гледаше дека ќе има такви ствари. Плус, да не заборавиме дека Џејк чувствува болка за секоја "неправилност" на планетава :)
Како и да е, те разбирам, ама не се согласувам со твоето мислење односно не ми смета што е така во серијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom