Touch

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кај мене пак со последната епизода се појави некаква надеж. Не дека сакам многу во сериите да мешаат теории на заговори, ама барем ќе имам причина да ја чекам секоја наредна епизода. А таман се мислев да ја баталам поради епизодите базирани само на коинциденции и среќни краеви. Се разбира, продуцентите треба паметно да одиграат и да не ја затупат во ќорсокак.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас не сфаќам, како може на некои серијава да им е напорна. Баш сама си вози. Гледаш, релаксиран си дур го следиш дејствието, интересни локации и некад очигледни поврзувања ама сепак, ти е гајле, зашто тоа е поентата и те забавува. Ако сакате да тупите мозок, фатете читајте книги. Тоа е мозочна активност. Серии и филмови се за забава.

Еден па се буни дека е фикција а збори за серија. :facepalm:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Што е финтава со соба 6? И зошто чикана беше умрен на крајот? Зарем "девојчето" ги убило? Или си има умрено од радост дека му текна нешто со бројките? :icon_lol:
--- надополнето: 24 април 2012 во 03:38 ---
Собава беше и пред 2-3 епизоди кога џеј го пушташе количето внатре, и после кога се врати количето назад.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Последниве две епизоди беа супер.
Многу малку го имаше Џејк и епизодиве не беа напорни за гледање......кога го има него низ епизодата 40 минути ми се како вечност.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Каква катастрофа беше последната епизода... не знаев дали гледам Touch или реклама за тампони. Што значи доста беше од оваа серија за мене.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Каква катастрофа беше последната епизода... не знаев дали гледам Touch или реклама за тампони. Што значи доста беше од оваа серија за мене.
Серијава како да е приказна за тоа какви се глупости можеш да направиш преку интернет.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Серијава како да е приказна за тоа какви се глупости можеш да направиш преку интернет.
Приказната со блогерката ме напна скроз. Овде веќе не станува збор ниту за коинциденција, туку за натприродни работи типични за шпанските сапуници.

Ф

Фил Ајви

Гостин
почнаа да забушаваат, не би било фер да кажам дека се на прав пат, некои од сцените изгледаат доста наивни па дури и дебилни... се импресионирав од пилотот и мислев дека ќе биде уште една епик серија но испадна дека не е тоа што го очекував... како и да е ќе чекам да се соберат повеќе епизоди и ќе ги изгледам кога ќе ми биде ептен досадно

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Не знам дали имате приметено, ама гледаноста на серијава драстично опаѓа со секоја епизода. Од 12 милиони гледачи на пилотот стигнаа до одвај 6 ипол со последнава епизода. Тешко дека ќе дочека втора сезона....

Of course, that's not necessarily a bad thing :sneaky: Ќе остави простор за некоја подобра серија.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
После Six Feet Under:love:, пак се заљубив.. :) Иако сум со поминати само две епизоди и не ве читам зошто осеќам дека ќе си ја убијам еуфоријата.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Со радиото, cute.

HOLY CRAP I'M TALKING TO SPACE

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Само да се пријавам на темава... и да си се исповедам оти ја пратам од почетокот, не најдов згодно да пишам, серијава барем досега е чист... оргазам, ситуациите се... wow

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Се уклучив на форумов само за ова да го напишам:

Се откажувам од серијата. Мислам дека волку клише елементи нема ниту во Gossip Girl. Претходната епизода беше дно, ама оваа новата уште поголема пропаст. Ја прекинав на 20-та минута и толку од серијата за мене. Ако сакам да гледам „слатки“ работи со хепиендинзи, невидени коинциденции и #влијателно дете, ќе си гледам Малечката Невеста поарно. Барем нема да се замарам дека ќе се случи нешто добро.

П.С. Кифер, ќе ми недостигаш.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Објавија дека ќе има и втора сезона ама не ми прави разлика, бидејќи навистина серијава е слаба. Наместо неа ги откажаа The Finder и Alcatraz што за разлика се интересни за гледање.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Кифер Кифер... Најубо Џек Бауер да си останеше...

Kajgana Shop

На врв Bottom