Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
u у копачка е 7У Супер тип у спортлајф е 6.50, само да најдеме уште 3 "сигурни"
Не би требало Турците реално се најслаб тим овде во ова конкуренција али покажаа дека се многу посилни нагости отколку дома во ЛШ и во групата и со Шалке исто а играат послабо дома зато шо имаат многу поголем притисок за да победат + теренот 2 пати шо гледав беше за никаде.Може треба да се проба на корнери зато шо реал ке напага а овие ке се бранат да не изгубат со многу разлика само незнам колкава граница е дадена.Општо Реал не би требало да има проблеми да победи проблемот е во коеф 1.20 шо е смешен коеф па и не вреди да се игра а и да се намести најверојатно оние големите суми ке бидат уплатени на победа со хендикеп па Реал фино лепо да тепа само со 1 разликаГо стаив Реал 1 од Супер тип али осеќам дека ќе ме рокне. Цел свет ги игра, а Bwin им е спонзор, ништо чудно да напраат Х во Мадрид па во Турција да ги потопат со 2-3 разлика.
7.50 БетситиАбе ИКС реал кога ќе го здрвам леле ушите ќе им свират кај има најголема квота?
Jilmaz мислам дека нема да игра вечерваИмат Галата симпатичен тим бе друже, одличен стратег на клупа, искусни поединци во ЛШ како Дидие и Снајдер, Јилмаз е во топ голгетерска форма.. 1.20 за кец, нека си го стават во анус кладилниците. Подобро ќе си го изладам со X на 6.50 одколку да бркам 1-1&3+ или точен резултат 3-0 што викаш... нема value во кец нити во кец и 3плус тоа ми е зборот.
Абе ИКС реал кога ќе го здрвам леле ушите ќе им свират кај има најголема квота?
А ако не влезе ке ми вратиш ли 100% од влогот ?
Баш поради сите фактори што ги наброја. Има големи уплати на Реал вечерва, затоа реков дека ништо чудно да заврши х па во Турција да си тепаат лагано. Или пак да тепа со 1 разлика Реал денес, бидејќи исто така многу пари ќе се лупаат на 1 и 3+, 1-1 3+, 1 хендикеп, и останатите игри во корист на Реал. Они дај Боже нека тепаат за да не ми го скинат тикетот, па со колку сака разлика нека е изразено тоа.Не би требало Турците реално се најслаб тим овде во ова конкуренција али покажаа дека се многу посилни нагости отколку дома во ЛШ и во групата и со Шалке исто а играат послабо дома зато шо имаат многу поголем притисок за да победат + теренот 2 пати шо гледав беше за никаде.Може треба да се проба на корнери зато шо реал ке напага а овие ке се бранат да не изгубат со многу разлика само незнам колкава граница е дадена.Општо Реал не би требало да има проблеми да победи проблемот е во коеф 1.20 шо е смешен коеф па и не вреди да се игра а и да се намести најверојатно оние големите суми ке бидат уплатени на победа со хендикеп па Реал фино лепо да тепа само со 1 разлика
--- надополнето: 3 април 2013 во 19:02 ---
7.50 Бетсити
Затоа 1&2+IБаш поради сите фактори што ги наброја. Има големи уплати на Реал вечерва, затоа реков дека ништо чудно да заврши х па во Турција да си тепаат лагано. Или пак да тепа со 1 разлика Реал денес, бидејќи исто така многу пари ќе се лупаат на 1 и 3+, 1-1 3+, 1 хендикеп, и останатите игри во корист на Реал. Они дај Боже нека тепаат за да не ми го скинат тикетот, па со колку сака разлика нека е изразено тоа.![]()
Јас па ја пуштив за 50 че 0:3 точен резултат. Не ми беше во план ни 2 јка да ја играм, ама така станав вечер и си викам ај ќе пуштам на Дортмунд 0:3 50 че. 19 коефициент е во Спорт ЛајфReal 1 на супер тип @ 1,30
Malaga 0-1 гол @ 3,00
KR Reykjavik X2 @ 2,65
Barrow 1 @ 2,05
Чисто колку да се пратат утакмициве вечер, а и мислам дека ќе помине тикетов, 21 квота ви е.![]()
(18:30) Самдорија - Интер 2 (2.80)
Ваков коефициент не планирам да испуштам иако Интер не се во баш најдобра форма и им фалат доста играчи при што Страмачони ќе мора да го крпи составот кај Интер ќе фалат Оби, Мудингаи, Нагатомо, Чиву и Камбиасо. На другата страна ќе фалат Коста и Едер (вториот најдобар нивни напаѓач) плус Самдорија е на средината на табелата прилично сигурна и далеку од зоната за испаѓање испаѓање а нема шанси за излез во Европа така да верувам без некаква мотивација денеска ќе примат 2 гола и ќе изгубат или во “најлоша“ варијанта Интер ќе им ги плати овие 3 бода денес за да фати приклучок во борбата за топ5.
Јас ја пишав H2, ама ја пишав и Норвешка да не изгуби повеќе од 4... и ништо... ама за ситноЈа пиша некој Израел?Оти јас не ја пишав...
![]()
Глуп и јас...наебавме сите на Македонија +3.5Јас ја пишав H2, ама ја пишав и Норвешка да не изгуби повеќе од 4... и ништо... ама за ситно![]()