Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Утакмицата беше Напредок - Дрита 1 1.45 а заврши 1-2 само како за информација :eek: ептен јака дојавава плус и 100% сигурна. Инаку истото прашање и јас му го поставив по ПП, да беше 100% немаше да бидат проблем 10% од добивка.

Може се има збунато 10% сигурна а 100% од добивката :pos:

Ја пиша некој Израел? :eek: Оти јас не ја пишав...:tapp:
да со македонија помалку од 53,5 :) за да ја бранам за секој случај ако не испадне МК :D фала ти си ги вратив парите :D

Малага ја имам на голови, милион промашени шанси, и 0-0...

Олимпијакос-Химки 1 ол ин.
Па и не сум баш сигурен за ова,јес да изгуби прошлата Химки,ама од нив све може да се очекува,а ако игра Планинич ко што знае све е можно.А од друга страна Олипијакос игра топло ладно,и са бес Принтезис,така да мој совет да не се залетувате на оваа утакмица.
--- надополнето: 3 април 2013 во 23:02 ---
Гледам коефициентов почнал да расте. Да не имаат отсуства Олимп.
Да Принтезис нема да им игра.

За утре Лига Европа:
Челзи - Рубин 1
Бенфика - ЊуКасл 1
Фенербахче - Лацио 1Х
Тотенхем - Базел 1

Ич не е примамлив поарно ќе ја изиграм 3-0 точен резултат поголем коефициент има , овие нерешено тешко дека ќе извадат а со 2 гола сигурно си одат дома 3-0 ќе биде 90% .
(y) Штета што ја имав со Малага 0-2 , Рејкјавик 1-1&3+ , и Гизен глупаците да не изгубат повеќе од 32 разлика , 4 разлика губеа на полувреме на крај 54 изгубија !:facepalm:

Гледам коефициентов почнал да расте. Да не имаат отсуства Олимп.
Ќе ти пишам утре дали да ја играш, треба да ги разгледам табелите и можностите за пласман даље. Нема не ве залажува што нема да игра Принтезис, Олимпијакос е прејака екипа, башка го има Спанулис во екипа, прав лидер е, како што е Коби во Лејкерс така овој е во Олимпијакос.

За утре Лига Европа:
Челзи - Рубин 1
Бенфика - ЊуКасл 1
Фенербахче - Лацио 1Х
Тотенхем - Базел 1
Не постојат теоретски шанси да испаднат сите 4 реално, една гарант ќе заебе работа.

Искрено, и мене ме јаде јанѕа, па се мислам која да ја исфрлам :)
Не знам стварно, избегавам ЛЕ да играм, еве ако ти е од помош јас Тотенхем би го тргнал, или би играл Базел гол да даде. :)

Не знам стварно, избегавам ЛЕ да играм, еве ако ти е од помош јас Тотенхем би го тргнал, или би играл Базел гол да даде. :)
Зошто?
Јас мислам дека утре Челзи и Тотенхем се најсигурни пошо се домакини и не само победа туку и пласнам ќе пробат да осигураат уште утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom