Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ја пиша некој Израел? :eek: Оти јас не ја пишав...:tapp:

Го стаив Реал 1 од Супер тип али осеќам дека ќе ме рокне. Цел свет ги игра, а Bwin им е спонзор, ништо чудно да напраат Х во Мадрид па во Турција да ги потопат со 2-3 разлика.
Не би требало Турците реално се најслаб тим овде во ова конкуренција али покажаа дека се многу посилни нагости отколку дома во ЛШ и во групата и со Шалке исто а играат послабо дома зато шо имаат многу поголем притисок за да победат + теренот 2 пати шо гледав беше за никаде.Може треба да се проба на корнери зато шо реал ке напага а овие ке се бранат да не изгубат со многу разлика само незнам колкава граница е дадена.Општо Реал не би требало да има проблеми да победи проблемот е во коеф 1.20 шо е смешен коеф па и не вреди да се игра а и да се намести најверојатно оние големите суми ке бидат уплатени на победа со хендикеп па Реал фино лепо да тепа само со 1 разлика
--- надополнето: 3 април 2013 во 19:02 ---
Абе ИКС реал кога ќе го здрвам леле ушите ќе им свират кај има најголема квота?
7.50 Бетсити

Имат Галата симпатичен тим бе друже, одличен стратег на клупа, искусни поединци во ЛШ како Дидие и Снајдер, Јилмаз е во топ голгетерска форма.. 1.20 за кец, нека си го стават во анус кладилниците. Подобро ќе си го изладам со X на 6.50 одколку да бркам 1-1&3+ или точен резултат 3-0 што викаш... нема value во кец нити во кец и 3плус тоа ми е зборот.
Jilmaz мислам дека нема да игра вечерва :) ама Дрогба ке ги буши :D
--- надополнето: 3 април 2013 во 19:05 ---
tufekciev Вардар е х а не би било лошо х-х да излезе

А ако не влезе ке ми вратиш ли 100% од влогот ?

Утакмицата беше Напредок - Дрита 1 1.45 а заврши 1-2 само како за информација :eek: ептен јака дојавава плус и 100% сигурна. Инаку истото прашање и јас му го поставив по ПП, да беше 100% немаше да бидат проблем 10% од добивка.

Не би требало Турците реално се најслаб тим овде во ова конкуренција али покажаа дека се многу посилни нагости отколку дома во ЛШ и во групата и со Шалке исто а играат послабо дома зато шо имаат многу поголем притисок за да победат + теренот 2 пати шо гледав беше за никаде.Може треба да се проба на корнери зато шо реал ке напага а овие ке се бранат да не изгубат со многу разлика само незнам колкава граница е дадена.Општо Реал не би требало да има проблеми да победи проблемот е во коеф 1.20 шо е смешен коеф па и не вреди да се игра а и да се намести најверојатно оние големите суми ке бидат уплатени на победа со хендикеп па Реал фино лепо да тепа само со 1 разлика
--- надополнето: 3 април 2013 во 19:02 ---

7.50 Бетсити
Баш поради сите фактори што ги наброја. Има големи уплати на Реал вечерва, затоа реков дека ништо чудно да заврши х па во Турција да си тепаат лагано. Или пак да тепа со 1 разлика Реал денес, бидејќи исто така многу пари ќе се лупаат на 1 и 3+, 1-1 3+, 1 хендикеп, и останатите игри во корист на Реал. Они дај Боже нека тепаат за да не ми го скинат тикетот, па со колку сака разлика нека е изразено тоа. :)

Баш поради сите фактори што ги наброја. Има големи уплати на Реал вечерва, затоа реков дека ништо чудно да заврши х па во Турција да си тепаат лагано. Или пак да тепа со 1 разлика Реал денес, бидејќи исто така многу пари ќе се лупаат на 1 и 3+, 1-1 3+, 1 хендикеп, и останатите игри во корист на Реал. Они дај Боже нека тепаат за да не ми го скинат тикетот, па со колку сака разлика нека е изразено тоа. :)
Затоа 1&2+I :)

Real 1 на супер тип @ 1,30
Malaga 0-1 гол @ 3,00
KR Reykjavik X2 @ 2,65
Barrow 1 @ 2,05

Чисто колку да се пратат утакмициве вечер, а и мислам дека ќе помине тикетов, 21 квота ви е. :)

Real 1 на супер тип @ 1,30
Malaga 0-1 гол @ 3,00
KR Reykjavik X2 @ 2,65
Barrow 1 @ 2,05

Чисто колку да се пратат утакмициве вечер, а и мислам дека ќе помине тикетов, 21 квота ви е. :)
Јас па ја пуштив за 50 че 0:3 точен резултат. Не ми беше во план ни 2 јка да ја играм, ама така станав вечер и си викам ај ќе пуштам на Дортмунд 0:3 50 че. 19 коефициент е во Спорт Лајф:)

(18:30) Самдорија - Интер 2 (2.80)

Ваков коефициент не планирам да испуштам иако Интер не се во баш најдобра форма и им фалат доста играчи при што Страмачони ќе мора да го крпи составот кај Интер ќе фалат Оби, Мудингаи, Нагатомо, Чиву и Камбиасо. На другата страна ќе фалат Коста и Едер (вториот најдобар нивни напаѓач) плус Самдорија е на средината на табелата прилично сигурна и далеку од зоната за испаѓање испаѓање а нема шанси за излез во Европа така да верувам без некаква мотивација денеска ќе примат 2 гола и ќе изгубат или во “најлоша“ варијанта Интер ќе им ги плати овие 3 бода денес за да фати приклучок во борбата за топ5.

FT 0-2 :)

12313.png
--- надополнето: 3 април 2013 во 20:38 ---
Koлкав малер сум бре ... Овие Гизен ги имам да не изгубат повеќе од 32 разлика , на полувреме 36-32 само 4 разлика во 3/4 губат 30 разлика да ти ебам слепците !

Јас ја пишав H2, ама ја пишав и Норвешка да не изгуби повеќе од 4... и ништо... ама за ситно :)
Глуп и јас...наебавме сите на Македонија +3.5 :cautious: џабе влегоа Турција, Израел, а изгледа и Исланд и Австрија хендикеп ќе влезат...
--- надополнето: 3 април 2013 во 21:31 ---
Ај у пичку матер уште Реал-Галата ја чекав ГГ1, каква шанса она Ебуе абе в голман да се шутирало, цреп :tapp:
--- надополнето: 3 април 2013 во 21:33 ---
Знае некој колку е Бароу-Ебсфлит од селските лиги во Англија? Прво пишуваше дека е одложена, па после го сменија и сега пишува ЅКR-само конечен резултат... :eek: ај ако сака некој нека провери на футбол24 дали ја има, пошто кај мене таа страна ненормално кочи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom