Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У Супер тип у спортлајф е 6.50Абе ИКС реал кога ќе го здрвам леле ушите ќе им свират кај има најголема квота?
шо бе 6.50 ? малце ми е .. абе нба ама покасно за сигурнитеУ Супер тип у спортлајф е 6.50, само да најдеме уште 3 "сигурни"
За кого 6.50 ?У Супер тип у спортлајф е 6.50, само да најдеме уште 3 "сигурни"
За нерешеноЗа кого 6.50 ?
Ич не е примамлив поарно ќе ја изиграм 3-0 точен резултат поголем коефициент има , овие нерешено тешко дека ќе извадат а со 2 гола сигурно си одат дома 3-0 ќе биде 90% .За нерешено,знам дека не ти е по кејф ама примамлив коефициент признај...
Имат Галата симпатичен тим бе друже, одличен стратег на клупа, искусни поединци во ЛШ како Дидие и Снајдер, Јилмаз е во топ голгетерска форма.. 1.20 за кец, нека си го стават во анус кладилниците. Подобро ќе си го изладам со X на 6.50 одколку да бркам 1-1&3+ или точен резултат 3-0 што викаш... нема value во кец нити во кец и 3плус тоа ми е зборот.Ич не е примамлив поарно ќе ја изиграм 3-0 точен резултат поголем коефициент има , овие нерешено тешко дека ќе извадат а со 2 гола сигурно си одат дома 3-0 ќе биде 90% .
А ако не влезе ке ми вратиш ли 100% од влогот ?Vardar - Rabotnicki 1 @ 1.30
Porto - Rio Ave 1 @ 1.20
C.Zvezda - Hajduk Kula 1 @ 1.20
--- надополнето: 3 април 2013 во 14:34 ---
Imama Dojava od Makedonska Liga so mal koeficient ama 100% sigurna... koj ja saka neka mi pise u PP... i 10% od dobivkata.
Да бе, и да банкротираат кладилниците. Плачи за местенка таја чист Х, 1-1 или 2-2 точен ќе си уплатам. После во реваншот лагано ќе си тепа Реал 1-2, 1-3.Ич не е примамлив поарно ќе ја изиграм 3-0 точен резултат поголем коефициент има , овие нерешено тешко дека ќе извадат а со 2 гола сигурно си одат дома 3-0 ќе биде 90% .
За 1/2 финале се игра и мислиш дека ќе местат дома да кикснат па да им виси пласманот на гостиДа бе, и да банкротираат кладилниците. Плачи за местенка таја чист Х, 1-1 или 2-2 точен ќе си уплатам. После во реваншот лагано ќе си тепа Реал 1-2, 1-3.
Судија е некој норвежанец Sven Oddvar Moen колку што можев да најдам на нет. И доста слабо дели картони. Еве ти линк како дели картони оваа сезона во ЛШ.Дај некој поупатен да ми каже кој суди вечер и отприлика колку жолти картони дава?
Реал да има 2 или повеќе ж.к. е 2.55 коефициент во З.Копачка.
ајде ќе прајме муабет после. Да не плачишЗа 1/2 финале се игра и мислиш дека ќе местат дома да кикснат па да им виси пласманот на гостиОваа ќе им дадат 3-4 гола и нема што да се грижат после. А за кладилници ако е си играат во Ла лига така со послабите , овде е 1 сигурен .