- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
1 болд... зато немој да лакомиш. то е прво правило и не играј по 2 тикета на денИ јас играв нешто слично, само се дуплирав, ама се полакомив и отиде ќарот.
Туку ме интересира се шо ќе фатиш уплаќаш па на секоја 4та добивка ставаш 1.000ден на страна, или уплаќаш фиксно по 2.000ден тикет (пример)
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 03:41 ---
бај да веј:
http://www.rezultati.com/utakmica/GY99isvm/#detalji-utakmice
Ова ми мириса на 1.
3 за 3
2 болд... се што ќе заработам уплаќам се до после 3 или 4 уплата, зависно од коеф кои сум ги пишал претходно. ако треба да уплатам на пр. 3500 денари, јас тргам 1000-че после 3 или 4 уплата (ако не паднам претходно, нормално). реално, тешко е 10 пати по ред да имаш добитен тикет, без разлика на каков коеф играш, па зато, то ти е некој начин на осигурување од загуба. ако стигнам некаде до 8-ма уплата без да паднам, наместо да ли лупнам сите плус минус 20000 кои ќе ги фатам, ќе лупнам 15000 за да бидам на ќар, а и да имам основа да играм и после. сваќаш?
3 болд... мене не ми мириса на 3 за 3. зато не играј на претерано голема уплата.
позз
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 12:11 ---
аирлија. да ти се множат! само играј дисциплинирано.olaf, почнав да ти го следам твојот систем, само што го дуплирав.
Денес Евертон 2-ка со Ксанти 2+ на едно
и
Клифтонвил 1 на друго.
за денес не играм на голема уплата оти не ми се виде ништо интересно, а и многу ми е битна оваа уплата, туку ќе играм едно спортско, колку да се прати, за 100 денари.
хјустон-лал 2. лејкерс доволно губеа. денес мислам дека сигурно победуваат. не е ова навивачки, само да си знајте

шведска-исланд 2. шведска игра со подмладен состав, си проверува и воигрува нови тактики (е вака се прави тоа шуткоски/шундоски или било кој да е селектор на македонија), додека исланд е во завршна фаза на подготовките за СП. мислам дека 2 нема кај да бега.
катар-оман 0-2 гола. на последните натпревари, секогаш играат цврсто. пошто ова им е битно натпреварување на двете селекции, ќе играат претпазливо, па 2 гола е максимум шо ќе видиме.