Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Него, ги гледа некој Атлетико? Напаѓаат? Имаат шанси за гол? Уште нив ги чекам..
А јас 1Х ги чекам :facepalm: Како ви се игра така тешка утакмица 2-ка бе? Значи ако ја фатите ете уште еден доказ дека среќата бега од мене.

Yes yes yeeeeessss....малку божиќна среќа и за мене, двете ливчиња денеска добитни, ќе живнам малце. Штета шо и Еспањол не даде еден гол, и тоа ливче ќе беше добитно :) Ајде пауза за утре па од вторник опет, поздрав ;) Честит Бадник и Божик :)

Yes yes yeeeeessss....малку божиќна среќа и за мене, двете ливчиња денеска добитни, ќе живнам малце. Штета шо и Еспањол не даде еден гол, и тоа ливче ќе беше добитно :) Ајде пауза за утре па од вторник опет, поздрав ;) Честит Бадник и Божик :)
Да дадеше Еспањол и јас ке се радував o_O

Колку од вас паднавте на Французите денес и да не ги заборавам Италијаните секако... ?
Мислам дека не сум единствен што падна на Јувентус 1.23 квота и Фиорентина 1.30 ? :)

Колку од вас паднавте на Французите денес и да не ги заборавам Италијаните секако... ?
Мислам дека не сум единствен што падна на Јувентус 1.23 квота и Фиорентина 1.30 ? :)
Тоа шо го зедоа за ручек после дупло вратија за вечера Рома и ПСЖ така да не е страшно

Која кладилница планира да работи утре?

Тоа шо го зедоа за ручек после дупло вратија за вечера Рома и ПСЖ така да не е страшно

pojma neam dali nekoja ke raboti i ja toa baram, sportlife ne raboti 100% a ako raboti nekoj se mislam mocart ili betcity dr nema...

400 Е во була. Ја одигра оваа Јувентус за кладилниците. Вучиниќ можеше комотно да направи пресврт, ама тоа е.

Фиорентина дефинитивно ме уби у поим, ја имав 1&3+. Ни на крај памет дека дома нема да постигнат гол, и тоа против Пескара.Смешки.

Има некаде на интернетов провизорни квоти за СП ракомет?

Моцарт работи со скратено време мислам дека се до 17:00.

Денеска не работат кладилнциите, освен bet365 ;) а и за утре нема некоја понуда така да јас паузирам од темава до среда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom