Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
И јас играв нешто слично, само се дуплирав, ама се полакомив и отиде ќарот.
Туку ме интересира се шо ќе фатиш уплаќаш па на секоја 4та добивка ставаш 1.000ден на страна, или уплаќаш фиксно по 2.000ден тикет (пример)
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 03:41 ---
бај да веј:

http://www.rezultati.com/utakmica/GY99isvm/#detalji-utakmice

Ова ми мириса на 1.
3 за 3
1 болд... зато немој да лакомиш. то е прво правило и не играј по 2 тикета на ден
2 болд... се што ќе заработам уплаќам се до после 3 или 4 уплата, зависно од коеф кои сум ги пишал претходно. ако треба да уплатам на пр. 3500 денари, јас тргам 1000-че после 3 или 4 уплата (ако не паднам претходно, нормално). реално, тешко е 10 пати по ред да имаш добитен тикет, без разлика на каков коеф играш, па зато, то ти е некој начин на осигурување од загуба. ако стигнам некаде до 8-ма уплата без да паднам, наместо да ли лупнам сите плус минус 20000 кои ќе ги фатам, ќе лупнам 15000 за да бидам на ќар, а и да имам основа да играм и после. сваќаш?
3 болд... мене не ми мириса на 3 за 3. зато не играј на претерано голема уплата.
позз
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 12:11 ---
olaf, почнав да ти го следам твојот систем, само што го дуплирав.
Денес Евертон 2-ка со Ксанти 2+ на едно
и
Клифтонвил 1 на друго.
аирлија. да ти се множат! само играј дисциплинирано.

за денес не играм на голема уплата оти не ми се виде ништо интересно, а и многу ми е битна оваа уплата, туку ќе играм едно спортско, колку да се прати, за 100 денари.
хјустон-лал 2. лејкерс доволно губеа. денес мислам дека сигурно победуваат. не е ова навивачки, само да си знајте ;)
шведска-исланд 2. шведска игра со подмладен состав, си проверува и воигрува нови тактики (е вака се прави тоа шуткоски/шундоски или било кој да е селектор на македонија), додека исланд е во завршна фаза на подготовките за СП. мислам дека 2 нема кај да бега.
катар-оман 0-2 гола. на последните натпревари, секогаш играат цврсто. пошто ова им е битно натпреварување на двете селекции, ќе играат претпазливо, па 2 гола е максимум шо ќе видиме.

Лејкерс се без Хауард и Гасол. Подобро играј плус на Коби и Харден.

1 болд... зато немој да лакомиш. то е прво правило и не играј по 2 тикета на ден
2 болд... се што ќе заработам уплаќам се до после 3 или 4 уплата, зависно од коеф кои сум ги пишал претходно. ако треба да уплатам на пр. 3500 денари, јас тргам 1000-че после 3 или 4 уплата (ако не паднам претходно, нормално). реално, тешко е 10 пати по ред да имаш добитен тикет, без разлика на каков коеф играш, па зато, то ти е некој начин на осигурување од загуба. ако стигнам некаде до 8-ма уплата без да паднам, наместо да ли лупнам сите плус минус 20000 кои ќе ги фатам, ќе лупнам 15000 за да бидам на ќар, а и да имам основа да играм и после. сваќаш?
3 болд... мене не ми мириса на 3 за 3. зато не играј на претерано голема уплата.
позз

за денес не играм на голема уплата оти не ми се виде ништо интересно, а и многу ми е битна оваа уплата, туку ќе играм едно спортско, колку да се прати, за 100 денари.
хјустон-лал 2. лејкерс доволно губеа. денес мислам дека сигурно победуваат. не е ова навивачки, само да си знајте ;)
шведска-исланд 2. шведска игра со подмладен состав, си проверува и воигрува нови тактики (е вака се прави тоа шуткоски/шундоски или било кој да е селектор на македонија), додека исланд е во завршна фаза на подготовките за СП. мислам дека 2 нема кај да бега.
катар-оман 0-2 гола. на последните натпревари, секогаш играат цврсто. пошто ова им е битно натпреварување на двете селекции, ќе играат претпазливо, па 2 гола е максимум шо ќе видиме.
lakers bez howard i gasol, nema sansi da tepaat vecer. bolje igraj hendikep 1, t1 over, kobe over

Следните три утакмици на Лејкерс се против Хјустон вечер, против Сан Антониот во среда ако не се лажам и против ОКС во петок на домашен терен. Имаат три повреди, Гасол, Хауард и Џордан Хил, тројцата играат на центарските позиции и сега цел свет ќе игра против Лејкерс, а јас во сите три натпревари ќе ги бркам Лејкерс да тепаат, речиси сигурен сум дека ќе добијат макар една. Вака беше и лани со Сан Антонио кога не играше Коби и сите ја уплаќаа 1 а Лејкерси ги утепаа Спарси и тоа на гостински терен.
А да, и бркајте го Коби на плус поени, нема кој да дава во отсуство на овие тројца. :)

Ај бе за денеска дајте некој посигурен тикет.

позз

Е така (y) Само дисциплина треба и малку среќа. Мојот систем е малце поинаков, јас правам 2-3 коеф. и уплаќам 200-500 ден. зависно колку утакмици играм. Си дадов правило да играм макс. 3 ама во последно ме фати нерва оти влегов во лоша серија, па бев “недисциплиниран“ и сакав поголем коеф за побрзо да си ги вратам парите и упла
ав на 4 шо е веќе многу. Макс досега шо сум уплатил е 400 ден. на 2.3 коеф. и 2 утакмици. Ако играм на 3 утакмици, уплатата е макс 300 зависно како ги осеќам утакмиците дали има поголема сигурност или не. Али секако треба и среќа тоа го кажавме. На пример, на кошарка, кога играја Манреса и Валенсија со тројка во последната сек фатив, некни па 4 уплати со ред губев, или поради еден гол или поради еден кош. За денеска и не сакам(в) да играм ама треба да одам да си ја земам добивката од викендот, па можи и јас да изиграм, колку да ја исчешам крастата, али не се лакомам, можда и ќе препишам некој од твојве типови, за 100-че :) Еве ви некое инфо шо го најдов:

Ceske Budejovice - Karlovy Vary

picks FT including OT Karlovy Vary

odds 2.62 marathonbet,paddy power

stake 1/10

» Hockey » Czech Republic » Extraliga »

Budejovice su ostale bez Nhl igrača Michálek,Prospal,Hanzal još prije su otišli Martinek i Ference,pa ozljeđeni su Mikuš,Soudek,Sablik,Podlešak a to je 7-8 igrača skoro dve linije.
Vary isto ima problema Kumstát,Káňa, Polák van stroja a MacDonald vraća se naravno u NHL

Forma nezna se čija je lošija Vary nema šta čekati zadnji su i mislim da je meč 60-40 ali kvota fantastična i value
-------------------------------------------------------
Luton Town - Barrow

NevenRi
pick: ah -1 Luton Town @ 1,70 Betcity
stake: 2,5/10

Just 3 days after one of the greatest days in club history, win in FA cup over Wolves 1-0, Luton Town welcomes struggling Barrow. Luton was the main favourite for promotion before the season, they lost few games they shouldn't have and now they are in 6th place, but with 3 games in hand, so they could be on top again with good results in these games. They will be without J.O'Donnell-MF-21/2. Barrow is in last place, they lost 3 of last 4 games and they are under transfer embargo because of some tax debt. That means they are in trouble because J.Jackson-FW-23/3 and T.Anderson-DF-18/0 returned to their parent club Burnley, also important player D.Rowe-MF-19/3 left the club because his contract expired. They agreed terms with defender D.O'Donnell from Stockport, but not before transfer embargo took place so if embargo is not lifted before the game O'Donnell also won't play. That means that Barrow will most likely have 12 senior players on their roster, other substitutes will be from development squad. I am only afraid that Luton celebrated too much after win against Wolves, but everything else points to their easy win.
----------------------------------------------------------------
Ove dve ekipe su igrale pre dva kola prvenstvenu utakmicu i bilo je tesnih 3-1 za Narbonne! Dva seta na razliku 30-28 i 25-23... U analizi tog meca sam napisao da ce Turcoing biti jaci za novog korektora Majdaka, ali on nije bio u sastavu tima iako su bili zavrseni svi papiri. Danas je u sastavu i bez obzira sto igraju u gostima (kod tima koji je mozda i u najboljoj formi), francuska liga je puna iznenadjenja. Igra se samo jedna utakmica, bez revansa... Ako su pre 10 dana za malo pobedili Narbonne bez Majdaka, danas sa njim imaju svoju sansu. Kvota na njih je nerealna jer su sanse 60-40%, a zicer mi je da uzimaju set.

Pick Tourcoing VB Lille Metropole +2.5
odd 1.694 @pinnacle
2/10 stake

rezultati.com е со освежен дизајн (y) да ти е милина да гледаш :) Шо мислите за денеска? Ќе им се игра на Лацио и Катанија во купот?
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 13:41 ---
olaf За Шведска-Исланд мислам дека можи да оди и 60.5- Ако играат Шведска со комбиниран состав, тешко дека ќе стигнат до 30 гола. Исланд, може, само не верувам дека до толку би запнувале пошто за неколку дена почнува СП.

Sixers - Nets 1 1.83
Houston - LAL(+4) 1 1.80
Verdasko - Istomin 1 1.77

скоро 6 квота. Да видам на која ќе паднам денес.

Kladno - Litvinov 1 @2.8
Jas ova go izigrav 2 .....Znaci Kladno- Litvnov 2 *2.40* vo BetCity...Kladno deneska ima samo 3 postavi na raspolaganje,posto ima dosta povredeni igraci,a i igracite sto bea od NHL,poradi zavrsuvanjeto na Lock-autot,se vratija vejke vo SAD..I onaka vo posledno vreme imaa problemi,pa zabelezaa porazi na poslednite 3 natprevari,sega ne veruvam deka so tolku problemi ke uspeat da se krenat i da pobedat....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom