Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
тр 0:2 може? :D

иначе за денес некако не ми е ич по кеф да играм, па само ова ќе го пуштам на некој денар, ме мрзи и да мислам и да правам математики и све, некако многу сум `down`

од група на фб е, дечкото го следам чат пат само во овие анализите кој досега да не претерам но преку 70% имат пролазност

17:30 Jokerit-Tappara 2 3.40, x2 2.00

INFO:
Evo jedne utakmice kvote su odlične trebamo pokušat.
Danas domaćini igraju ovaj meč bez čak 10-otrice igrača ja neću previše ulagat na ovo jer me znalo nekoliko puta zajebat kaže neigraju igrači a ono juniori odigraju bolje od prvotimaca.
Evo koji igrači nedostaju: Važan napadač I. FIippula (fw 35/15), V. Filppula (fw 16/6), američki Eaves (fw 4/1), Ključ branič Karlsson (df 30/9), Henritius (fW 2/0), Teravainen (fW 24/8), Salminen (fW 13/1), Lamberg (fW 16/2), Hannikainen (fW 18/0), Lindbohm (df 23/0)

Вчера ќе ми беше ден за одмор од кладилнициве, ми се јави еден другар демек ајде до кладилница... и реков ајде ќе одиграм едно ко така...... :D

800.jpg

Ај ако може неколку посигурни утакмици за викендов за на поголем улог :D

Ај ако може неколку посигурни утакмици за викендов за на поголем улог :D
Милан, Лацио, Фиорентина и Јуве 3.47 квота милина, ак поминит Лацио сабота добитно е лифчето. Јас на ова само викендов одам.

2 пати играв сезонава и 2 пати фатив :D
сега викендов почиња плеј-оф ама ептен израмнети утакмици ќе има така да ќе се зезнеш ако поведен од линков решиш да уплатиш некоја пара викендов :D
Јас си имам уплатено за шампион на Денвер и Грин Беј. Ај да видиме нека наместат нефаворит да го освои Суперболот :D

Јас си имам уплатено за шампион на Денвер и Грин Беј. Ај да видиме нека наместат нефаворит да го освои Суперболот :D
А ја ти реков Сан Франциско би ти бил подобар избор него ли Денвер :).
А не може не-фаворит да освои пошто сите екипи што влегоа во Плеј-оф се добри екипи т.е. имаат нешто што може да им ја донесе титулата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom