Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој да има во некоја кладилница во понудата, хокеј да можиш да играш Х во прва третина, па после 1?

Спортлајф .
100%? Пошто гледам во додатоков, немаат ништо така...
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 14:10 ---
За денеска подобар дубл од:

Сумперк-Јихлава 1 2.30 (Чешка хокеј)
Макаби-Каха Лаборал 1 1.35 (Евролига, кошарка)

...мислам дека нема да најдете (y)
Макаби во ред, ама оваа првата нешто сумлива ми е... Сигурна е?

Отвори а страницата и ќе видиш имаш полувреме / крај .. т.е 1/3 / крај .

Ја најдов на еден форум, домашниот тим досега играл топло-ладно, ама му фалеле доста играчи, денес им се враќаат 4-5 така да реално е да се очекува домашна победа. Али ипак не треба залетување многу, јас на 300 го изиграв ова.

Може ли некој да ми каже како се рачуна колку гејмови имаше вкупно на сепи/скиавоне-томич/барти?
го имам -22,5 дали сум добитен?

Може ли некој да ми каже како се рачуна колку гејмови имаше вкупно на сепи/скиавоне-томич/барти?
го имам -22,5 дали сум добитен?
На тенис во двојки доколку изиграш минуска мора да биде 2-0 или 0-2 во сетови иначе треба научна фантастика ако заврши 2-1 или 1-2 да ја фатиш минуска .

На тенис во двојки доколку изиграш минуска мора да биде 2-0 или 0-2 во сетови иначе треба научна фантастика ако заврши 2-1 или 1-2 да ја фатиш минуска .
Се играше некој 3ти супер сет што незнам како се рачуна на спорт клуб на крај пишуваше 2-6, 6-4, 1-0

Шведска - Германија 2ка ракомет 2.55 моцарт
- Се игра во Хамбургер башка Шведска е без сите појаки играчи пошто секако не играат на СП и нема за што да играат толку на подготовкиве додека Германците се подготвуваат за СП и сигурно ќе сакаат да се докажат сите играчи иако менуваат генерации сепак имаат јака лига и добри играчи.

Третиот сет т.е. супер тајбрејкот се рачуна како еден гем мислам.

freamunde - 1
barcelona - 2
most - 1
denver - 1
tsonga - 2
i milan ja imav 2-2 ke go vazat 1 koef ?ili.... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom