Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека не може али да прашам за секој случај.Од една утакмица два различни типови на ливче не смее така?
Пр. Тим 1- Тим 2 (кошарка)- <200.5 и т1 < 101.5.Значи ова како два посебни типови.

Мислам дека не може али да прашам за секој случај.Од една утакмица два различни типови на ливче не смее така?
Пр. Тим 1- Тим 2 (кошарка)- <200.5 и т1 < 101.5.Значи ова како два посебни типови.
можиш ама ке ти се рачуна како систем т.е 2 комбинации за една утакмица .

можиш ама ке ти се рачуна како систем т.е 2 комбинации за една утакмица .

Пошто не знам да рачунам системи можеш да ми кажеш колку би била добивка ако се фатат 2те утакмици (по 1.90 коефициенти)? :)

Чекај мислиш сингл вака да играш или две утакмици да ги играш на двознак ?

Ако ги фатиш двете ќе ти се рачуна како да си играл две ливчиња помножени со вкупната уплата поделена со бројот на комбинации, т.е. 2.

На пример имаш коефициент 19 на 4 утакмици (од кои една е играна со запирка, како што викаш ти) и уплатиш 100 денари, значи ќе имаш две комбинации по 50 денари.

Тоа значи дека имаш две ливчиња по 50 денари и ќе фатиш 50*19+50*19=1900 денари, ако фатиш само едно од тие типови имаш 50*19=950 денари, ако не фатиш немаш ич :)

Сега видов си имал две утакмици по 1.90,

пс. на Бет365 можеш да играш во исто време и граница и конечен тип или хендикеп без да ти се рачуна како систем

Чекај мислиш сингл вака да играш или две утакмици да ги играш на двознак ?

Само тие два типа на едно ливче.Значи еве на пример Лејкерс-Њу Јорк да ги играм <200.5 и Лејкерс <100.5 на едно исто ливче.

Само тие два типа на едно ливче.Значи еве на пример Лејкерс-Њу Јорк да ги играм <200.5 и Лејкерс <100.5 на едно исто ливче.
Така мислам не може ..а и да може поарно ќе ти е да ја изиграш на две ливчиња посебно отколку на едно така .

Така мислам не може ..а и да може поарно ќе ти е да ја изиграш на две ливчиња посебно отколку на едно така .

Прашав зошто ако би играл ќе ги играв на едно ливче под граница на вкупен број на поени и тим1 исто под граница,а на друго ливче над граница на вкупен број на поени и тим1 над граница.А ако ги играм овие 4 типа синглови секако сум во минус.Затоа прашував дали може на исто ливче.

Прашав зошто ако би играл ќе ги играв на едно ливче под граница на вкупен број на поени и тим1 исто под граница,а на друго ливче над граница на вкупен број на поени и тим1 над граница.А ако ги играм овие 4 типа синглови секако сум во минус.Затоа прашував дали може на исто ливче.
Како и да ги играш секако си во минус .

тр 0:2 може? :D

иначе за денес некако не ми е ич по кеф да играм, па само ова ќе го пуштам на некој денар, ме мрзи и да мислам и да правам математики и све, некако многу сум `down`

од група на фб е, дечкото го следам чат пат само во овие анализите кој досега да не претерам но преку 70% имат пролазност

17:30 Jokerit-Tappara 2 3.40, x2 2.00

INFO:
Evo jedne utakmice kvote su odlične trebamo pokušat.
Danas domaćini igraju ovaj meč bez čak 10-otrice igrača ja neću previše ulagat na ovo jer me znalo nekoliko puta zajebat kaže neigraju igrači a ono juniori odigraju bolje od prvotimaca.
Evo koji igrači nedostaju: Važan napadač I. FIippula (fw 35/15), V. Filppula (fw 16/6), američki Eaves (fw 4/1), Ključ branič Karlsson (df 30/9), Henritius (fW 2/0), Teravainen (fW 24/8), Salminen (fW 13/1), Lamberg (fW 16/2), Hannikainen (fW 18/0), Lindbohm (df 23/0)

и домаќините дават гол за израмнување во 19:52 на 8 сек пред крајот на 8 !!
А тмн више си испланирав со паричките шо да си правам :(

Како и да ги играш секако си во минус .

Во случај на сингл или систем да али да може без систем 2 на исто ливче ондак тоа е друго.
Зошто ги гледам просечниве и послабиве екипи од НБА да речеме кога играат дома во 90% од случаевите што ги видов кога вкупната граница не е надмината тогаш и границата за тим 1 не е надмината.

и домаќините дават гол за израмнување во 19:52 на 8 сек пред крајот на 8 !!
А тмн више си испланирав со паричките шо да си правам :(
жи беше 2 пишана ама на шалтер ја сменив во Х2 :)
ај пушти линк од групата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom