Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
можиш ама ке ти се рачуна како систем т.е 2 комбинации за една утакмица .Мислам дека не може али да прашам за секој случај.Од една утакмица два различни типови на ливче не смее така?
Пр. Тим 1- Тим 2 (кошарка)- <200.5 и т1 < 101.5.Значи ова како два посебни типови.
можиш ама ке ти се рачуна како систем т.е 2 комбинации за една утакмица .
Ако ги фатиш двете ќе ти се рачуна како да си играл две ливчиња помножени со вкупната уплата поделена со бројот на комбинации, т.е. 2.Мислам дека не може али да прашам за секој случај.Од една утакмица два различни типови на ливче не смее така?
Пр. Тим 1- Тим 2 (кошарка)- <200.5 и т1 < 101.5.Значи ова како два посебни типови.
Чекај мислиш сингл вака да играш или две утакмици да ги играш на двознак ?
Така мислам не може ..а и да може поарно ќе ти е да ја изиграш на две ливчиња посебно отколку на едно така .Само тие два типа на едно ливче.Значи еве на пример Лејкерс-Њу Јорк да ги играм <200.5 и Лејкерс <100.5 на едно исто ливче.
Така мислам не може ..а и да може поарно ќе ти е да ја изиграш на две ливчиња посебно отколку на едно така .
Newport - Wrexham GG & 3+
Коефициент: 2.05
Ваше мислење ?
Како и да ги играш секако си во минус .Прашав зошто ако би играл ќе ги играв на едно ливче под граница на вкупен број на поени и тим1 исто под граница,а на друго ливче над граница на вкупен број на поени и тим1 над граница.А ако ги играм овие 4 типа синглови секако сум во минус.Затоа прашував дали може на исто ливче.
Валсал ви е сигурен 1
тр 0:2 може?
иначе за денес некако не ми е ич по кеф да играм, па само ова ќе го пуштам на некој денар, ме мрзи и да мислам и да правам математики и све, некако многу сум `down`
од група на фб е, дечкото го следам чат пат само во овие анализите кој досега да не претерам но преку 70% имат пролазност
17:30 Jokerit-Tappara 2 3.40, x2 2.00
INFO:
Evo jedne utakmice kvote su odlične trebamo pokušat.
Danas domaćini igraju ovaj meč bez čak 10-otrice igrača ja neću previše ulagat na ovo jer me znalo nekoliko puta zajebat kaže neigraju igrači a ono juniori odigraju bolje od prvotimaca.
Evo koji igrači nedostaju: Važan napadač I. FIippula (fw 35/15), V. Filppula (fw 16/6), američki Eaves (fw 4/1), Ključ branič Karlsson (df 30/9), Henritius (fW 2/0), Teravainen (fW 24/8), Salminen (fW 13/1), Lamberg (fW 16/2), Hannikainen (fW 18/0), Lindbohm (df 23/0)
Како и да ги играш секако си во минус .
жи беше 2 пишана ама на шалтер ја сменив во Х2и домаќините дават гол за израмнување во 19:52 на 8 сек пред крајот на 8 !!
А тмн више си испланирав со паричките шо да си правам![]()
жи беше 2 пишана ама на шалтер ја сменив во Х2
ај пушти линк од групата.