Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Шведска - Германија 2ка ракомет 2.55 моцарт
- Се игра во Хамбургер башка Шведска е без сите појаки играчи пошто секако не играат на СП и нема за што да играат толку на подготовкиве додека Германците се подготвуваат за СП и сигурно ќе сакаат да се докажат сите играчи иако менуваат генерации сепак имаат јака лига и добри играчи.

Те следев, и излезе, ме турна 1.2 коефициент.

За кошарка, ако на продолженија тепа тимот кој сум го уплатил, се важи или се смета дека натпреварот завршил Х

Те следев, и излезе, ме турна 1.2 коефициент.

За кошарка, ако на продолженија тепа тимот кој сум го уплатил, се важи или се смета дека натпреварот завршил Х

Само у Бет Сити се важат продолженија, а во сите други кладилници ако заврши Х си се смета Х натпреварот додека додатниот победник не се важи

Значи кошарка национални првенства - НЕ
Ептен некое инфо ако се има за повредени играчи .

НБА ,Евролига и овие 2та купа европски послаби што се од Евролигата се чисто злато за играње.
Во нба и евролига се игра 100 % , нема калкулации како во националните првенства во НБА.
А за овие ниските европски купови , нашите кладилници ич не се замараат . Квотата си стои . Најди ја дека паѓа на нет , и ропај хендикеп , гајле немаш :pos:

Значи кошарка национални првенства - НЕ
Ептен некое инфо ако се има за повредени играчи .

НБА ,Евролига и овие 2та купа европски послаби што се од Евролигата се чисто злато за играње.
Во нба и евролига се игра 100 % , нема калкулации како во националните првенства во НБА.
А за овие ниските европски купови , нашите кладилници ич не се замараат . Квотата си стои . Најди ја дека паѓа на нет , и ропај хендикеп , гајле немаш :pos:
Море еве ти ја евролигата денеска,ме изгоре јако.ама и ја сум крив што играм фиксови.

Море еве ти ја евролигата денеска,ме изгоре јако.ама и ја сум крив што играм фиксови.
Богами Макаби како ни го пикна. А таман си реков добро е вратија во третата четвртина, ќе ја приведат рутински. Ко тоа обратно. Па беља па и тој хокејот и тој по тиква :facepalm: Среќа имав уште едно ливче кај шо ја изиграв 2-ка заедно со Ефес 1 хен и Реал 160.5- па сега ја чекам само Њујорк вечер овер 206.5 за колку да се ја вратам уплатата од денеска :tapp:

Тој хокејот незнам зошто воопшто некој на ливче би го ставил тоа шо бил напишан од некого на форум за мене не значи ништо посебно башка и зависи типот шо го пишал шо репутација има и колку му се сигурни информациите (ако не се лажам рече дека на форум си го видел).Денес единствено шо испратив од темава беше ракометот на wARMAN69 зато шо знам дека има добри информации.
Да се вратам на темава со хокеј за утре
Тренчин - Пиестани 2 2,60 нема врска со 3 за 3 други фактори се во прашање зошто знам дека одма за тоа ке се фатат некој.Можно е коеф да пагат до утре

Ако има некој нека предложи 3 тениса од нокниве со хендикеп или конечен али поголеми коеф

Тој хокејот незнам зошто воопшто некој на ливче би го ставил тоа шо бил напишан од некого на форум за мене не значи ништо посебно башка и зависи типот шо го пишал шо репутација има и колку му се сигурни информациите (ако не се лажам рече дека на форум си го видел).Денес единствено шо испратив од темава беше ракометот на wARMAN69 зато шо знам дека има добри информации.
Да се вратам на темава со хокеј за утре
Тренчин - Пиестани 2 2,60 нема врска со 3 за 3 други фактори се во прашање зошто знам дека одма за тоа ке се фатат некој.Можно е коеф да пагат до утре

Ако има некој нека предложи 3 тениса од нокниве со хендикеп или конечен али поголеми коеф
Па затоа на другото ливче ја имав 2-ка, ама види СА шо ми напрај :eek: племето нивно. 206.5+ ги имам тие 100-83 :tapp: Да ти ебам среќата новогодишна јас, 12 уплати ми се губитни, сиот ќар шо го напрајв си замина низ вода. Така ми треба кога играм се и сешто, без да почекам права утакмица, нешто што ќе осетиш дека мора да се изигра. Идиот :tapp:

Па затоа на другото ливче ја имав 2-ка, ама види СА шо ми напрај :eek: племето нивно. 206.5+ ги имам тие 100-83 :tapp: Да ти ебам среќата новогодишна јас, 12 уплати ми се губитни, сиот ќар шо го напрајв си замина низ вода. Така ми треба кога играм се и сешто, без да почекам права утакмица, нешто што ќе осетиш дека мора да се изигра. Идиот :tapp:

Е тоа е брат, и јас да кажам промашив 6 ливчиња, и се тоа на по 1 гол паднати, а уплати над 200 денари (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom