- Член од
- 18 ноември 2012
- Мислења
- 189
- Поени од реакции
- 339
И мене таа ми останаДа ти ебам гадниот јунајтед. 1 и 3+ за 6 500 ќе ме бутне само таа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене таа ми останаДа ти ебам гадниот јунајтед. 1 и 3+ за 6 500 ќе ме бутне само таа
Да им ебам се јас на тие Фулам скапаните да им ебам!!!! Некни ај пропуштија победа, а сега 1Х ги имам и да се изгубело море!?!??!Ајде Фулам и Вест Хем израмнувајте!!
Не се заебавајте Виган тепа денес а па за Х2 е 1.49 ова не се испушта!
--- надополнето: 29 декември 2012 во 14:00 ---
Ај да видиме![]()
3+ на едно /Да ти ебам гадниот јунајтед. 1 и 3+ за 6 500 ќе ме бутне само таа
Само таја 1x ме заеба.. а си реков од 2-4 гола да ја пишам и ја остајв 1x реков можит и 0-0 да завршит . слепци .. 3 порази гол разлика 0-15 . Најголема желба за нова година ми е да ги видам А. Вила следната година во Чемпионшип.
Ај ако не ти е мака постирај ги ливчињаваСумирање на денот
Вила гг3+ за 11 500
Волвс гг3+ за 5000, гг4+ за 30 000
Манчестер 1и3+ за 6800
Да ти ебам среќата
Ај ако не ти е мака постирај ги ливчињава
не дека не ти верувам него ме интересира што си фатил и колку си уплатил пошто една да те заебе за 30.000 на едно а за 5000 на друго...е с стварно треба све у 3 лепе да им отераш.
Прати им мејл како тој србинот на Арсенал што им прати![]()
Да им ебам се јас на тие Фулам скапаните да им ебам!!!! Некни ај пропуштија победа, а сега 1Х ги имам и да се изгубело море!?!??!Ех како се нервирам кога паѓам на дупла шанса то е чудо едно, и некни така на КПР и сега да ти ебам смрдената игра дупла шанса да ти ебам!
Brooklyn Nets @ Cleveland Cavaliers 1Давајте за вечер предлози кошарка да се вадиме.. 2-3 коефициент е доволно.
Ај ако не ти е мака постирај ги ливчињава
не дека не ти верувам него ме интересира што си фатил и колку си уплатил пошто една да те заебе за 30.000 на едно а за 5000 на друго...е с стварно треба све у 3 лепе да им отераш.
Прати им мејл како тој србинот на Арсенал што им прати![]()
Sega ke vi kazam natprevari vo koi megu sebe ekipite sorabotuvaat,no bodovite na nikoj ne mu se premnogu potrebni zatoa jas gi uplativ 2/1 1/2 i 7+ pa se nadevam deka barem eden tip ke izleze ( sekoj natprevar mi e izigran singl vo trite varijanti koi gi navedov)
Ako izlezi samo eden tip dobiten sum i ke bidam vo plus
Portadown-Coleraine
Glenavon-Linfield
Chelmsford-Boreham Wood
Forfar-East Fife
Wimbledon-Oxford Utd
Tranmere-Scunthorpe
Burnley-Leicester
SRECNO!!!
За утре, последен пат за годинава и дај боже добро да завршит.
Man. Utd - 1 @ 1.3
Cardiff - 1 @ 1.75
Middlesbrough - 1 @ 2.15
Среќно!