Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Фулам и Вест Хем израмнувајте!!
Да им ебам се јас на тие Фулам скапаните да им ебам!!!! Некни ај пропуштија победа, а сега 1Х ги имам и да се изгубело море!?!??! :mad: Ех како се нервирам кога паѓам на дупла шанса то е чудо едно, и некни така на КПР и сега да ти ебам смрдената игра дупла шанса да ти ебам!

Да ти ебам гадниот јунајтед. 1 и 3+ за 6 500 ќе ме бутне само таа
3+ на едно /
гг3+ на друго.
Се изгорев заради истиот меч у К.
А убав отворен фудбал... 100 промашувања и Фостер ваљда прв и последен пат ќе брани вака.

Само таја 1x ме заеба.. а си реков од 2-4 гола да ја пишам и ја остајв 1x реков можит и 0-0 да завршит . слепци .. 3 порази гол разлика 0-15 . Најголема желба за нова година ми е да ги видам А. Вила следната година во Чемпионшип.

Сумирање на денот

Вила гг3+ за 11 500
Волвс гг3+ за 5000, гг4+ за 30 000
Манчестер 1и3+ за 6800

Да ти ебам среќата

Давајте за вечер предлози кошарка да се вадиме.. 2-3 коефициент е доволно.

Сумирање на денот

Вила гг3+ за 11 500
Волвс гг3+ за 5000, гг4+ за 30 000
Манчестер 1и3+ за 6800

Да ти ебам среќата
Ај ако не ти е мака постирај ги ливчињава :)
не дека не ти верувам него ме интересира што си фатил и колку си уплатил пошто една да те заебе за 30.000 на едно а за 5000 на друго...е с стварно треба све у 3 лепе да им отераш.
Прати им мејл како тој србинот на Арсенал што им прати :D

не дека не ти верувам него ме интересира што си фатил и колку си уплатил пошто една да те заебе за 30.000 на едно а за 5000 на друго...е с стварно треба све у 3 лепе да им отераш.

да и нека пиши дека добивката е во евра, не во денари :)

Да им ебам се јас на тие Фулам скапаните да им ебам!!!! Некни ај пропуштија победа, а сега 1Х ги имам и да се изгубело море!?!??! :mad: Ех како се нервирам кога паѓам на дупла шанса то е чудо едно, и некни така на КПР и сега да ти ебам смрдената игра дупла шанса да ти ебам!

a be brat, kaj Fulam trenerot e pred brkanje, a ti igras na Fulam, slednava opnija protiv fulam za kraj na trenerot da ne se maci poveke a i ti ke si zemes paricki.

Јас ги ставав ливчињата, и откако почнаа да ставаат "ми се допаѓа", престанав.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 18:30 ---
Sega ke vi kazam natprevari vo koi megu sebe ekipite sorabotuvaat,no bodovite na nikoj ne mu se premnogu potrebni zatoa jas gi uplativ 2/1 1/2 i 7+ pa se nadevam deka barem eden tip ke izleze ( sekoj natprevar mi e izigran singl vo trite varijanti koi gi navedov)
Ako izlezi samo eden tip dobiten sum i ke bidam vo plus

Portadown-Coleraine
Glenavon-Linfield
Chelmsford-Boreham Wood
Forfar-East Fife
Wimbledon-Oxford Utd
Tranmere-Scunthorpe
Burnley-Leicester

SRECNO!!!

Не знам колку се исплати да дадеш 21.000 денари, со цел да добиеш 4.000 чисти.
Само Форфар ти има излезено 2-1.

За утре, последен пат за годинава и дај боже добро да завршит.
Man. Utd - 1 @ 1.3
Cardiff - 1 @ 1.75
Middlesbrough - 1 @ 2.15
Среќно!

Добитен, камо 2013 да е по бериќетна година!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom