Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Пробајте ја Airdrie-Partick 1 8.20 во Betcity, 5.50 во другите глупи кладилници.
Ја видов на една страна кај шо типуваат претежно статистички типови, а овде играат аутсајдер со фаворит и не знам од кои причини ја имаа типувано чист 1. Јас ја пробав на 100. Уште за денеска имам:

Сандерленд-Тотенхем Х2
Фулам-Свонси 1Х
Бристол-Питерборо 1Х
Стоук-Саутемптон Х2 ..................коеф 4.5 во Betcity, во другите помалку ќе ви дојди со исти типови
----------------------------------------------------------
Фулам-Свонси 1
Бристол-Питерборо 1
Манчестер-ВБА ГГ3+
Арсенал-Њукасл ГГ3+..................систем 3/4 на 200 ден. Минимална 400 и нешто, максимална околу 2000
----------------------------------------------------------
За шампион на НФЛ:
Денвер Бронкос...........5.00 на 300 ден.
и Грин Беј Пакерс..............6.50 на 200 ден. во Betcity ги имате овие и се доста добри коеф, пред утрешното последно коло од регуларен дел. После тоа, коеф ќе паѓаат сигурно, пошто реално ова се најјаките екипи во НФЛ (y)

Се на се, лупнав 1000 денеска и то е последно за годинава па ќе видиме шо среќа ќе не прати (y)

За шампион на НФЛ:
Денвер Бронкос...........5.00 на 300 ден.
и Грин Беј Пакерс..............6.50 на 200 ден. во Betcity ги имате овие и се доста добри коеф, пред утрешното последно коло од регуларен дел. После тоа, коеф ќе паѓаат сигурно, пошто реално ова се најјаките екипи во НФЛ (y)
Не ми се верува Денвер да освојат титула или пак воопшто да играат во Супер Боулот. За Грин Беј може да освојат се сложувам меѓу фаворитите се.
Кога би играл за шампион би бирал меѓу Сан Франциско или Грин Беј али немам Бет Сити во близина :)

Не ми се верува Денвер да освојат титула или пак воопшто да играат во Супер Боулот. За Грин Беј може да освојат се сложувам меѓу фаворитите се.
Кога би играл за шампион би бирал меѓу Сан Франциско или Грин Беј али немам Бет Сити во близина :)
Јас да ти кажам право и не следам многу НФЛ, ова од еден другар шо прати ептен, по негово мислење уплатив. (y)

И сега Тотенхем местена беше 1-2 а?
Адебајор утна во прво шанса пошто нели местена беше не смееше да дозволи да биде Х-2 :ROFLMAO:

И сега Тотенхем местена беше 1-2 а?
Адебајор утна во прво шанса пошто нели местена беше не смееше да дозволи да биде Х-2 :ROFLMAO:
Не само за да ме заебе мене 0-2 гола да му ебам крвта да му ебам .

Вака, на 130 денари денеска изиграв Тотенхем 2, Сити 2, Јунајтед 1, Кардиф 1, Арсенал 1.

Тотенхем помина, Сити води 0-2, Јунајтед води 1-0, Кардиф исто води 1-0. Многу е веројатно да остане уште Арсенал за добивка од 1500, што ме советувате, да ја бранам ли во БетСити, 2,96 за Х2 ? Да си уплатам 500че на X2 и 1000 денари ќе ми се сигурни за пијачка повеќе за нова година :D

Вака, на 130 денари денеска изиграв Тотенхем 2, Сити 2, Јунајтед 1, Кардиф 1, Арсенал 1.

Тотенхем помина, Сити води 0-2, Јунајтед води 1-0, Кардиф исто води 1-0. Многу е веројатно да остане уште Арсенал за добивка од 1500, што ме советувате, да ја бранам ли во БетСити, 2,96 за Х2 ? Да си уплатам 500че на X2 и 1000 денари ќе ми се сигурни за пијачка повеќе за нова година :D

абе њукасл има милион повредени , не се знае како ќе склопат одбрана за денес. ама стави некој денар , да си сигурно ќар.

леле за вечер какви поклони има нба , па па па па па.

абе њукасл има милион повредени , не се знае како ќе склопат одбрана за денес. ама стави некој денар , да си сигурно ќар.

Ме ставаш во дилема, не ми е за друго. :D

Епа кога има поклони давај ги, за пред нова година немам гајле од поклони, не се секирај. :D

samo na tie so ti lajknavme muslenje daj gi ;)

леле дебил Насри црвен доби.
Само ако не тепаат Сити... лелелеле :@

Да ти ебам гадниот јунајтед. 1 и 3+ за 6 500 ќе ме бутне само таа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom