Tinder

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
Abe pederi nekoj ;) sala na strana i na mashki i na zenski e ista prica fizicki prvo gledaat da gi privlece nekoj.
inace za likot so napisa deka sum otidena ubpametot tolku si biten so ni ti ni drugite nemozete da iskocite kafe da ispieteso mene. kaj vi e mushkosta be decki. Javen povik imate So e muabetot? I jas ke kazam za pola forum deka se otideni so pametot i zatoa ne iskacam. Ima i fini decki ete na primer znejgorjanin e super decko i nekolku drugi. Zal mi e so nemozeteda iskocite na kafe so mene :)
Pozdrav i imajte ubav den otideni
Ps:treba nekoe kazneno poence da ti sibnat ocigledno.
ti e gajle ti u amerika ke si ides :pos:

posle dojdi zemi si nekoj od ovde ako ne si najdes crnec tamu

Член од
15 април 2019
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.567
ti e gajle ti u amerika ke si ides :pos:

posle dojdi zemi si nekoj od ovde ako ne si najdes crnec tamu
Abe steta naivni ne sakaat :(
Автоматски споено мислење:

Ps:red john posle bez mene so ke prai a? Koj ke go vregja na forum a? Ke mu izbega popularnosta radi mene ;(
Mala sala od otidenata vo usa

Последно уредено:
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Ви благодарам за прекрасното саботно читање. Уживав.
П.С. Првата типка од третата слика на Флеш изгледа и мене ме лајкнала. :cautious:

• Хаха
Reactions: wot

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909
Ден број 2 ..... Од експериментот на фејк ликот Матеј. Многу плоден ден. Една ме покани дури и на кафе од девојчињата . И тоа многу згодно девојче . :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Од 5 лајка ,стигнавме преку 10 лајка .... Матеј е посакуван доста изгледа.

Прегледај го приврзокот 348289

Прегледај го приврзокот 348291
Свесен ли си дека пола од овие се фејк профили на некои возачи на камион шо сакаат да ти го зачукат на некој паркинг?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
Свесен ли си дека пола од овие се фејк профили на некои возачи на камион шо сакаат да ти го зачукат на некој паркинг?
zatoa prvo ja prefrlas na viber ili whatsapp pa si pravis video call pa se srekavate u javnost prvo :icon_mrgr: sicko si ima procedura...

mislam pisuvav u edna od temite za blam dejt ednas so edna budala sto u manila u taksi mi zboreshe cel pat za droga i getting high... duterte (bivsiot pretsedatel na filipini) bas objavi vojna na site narkosi ovaa samo toa zbori, taksisot me gleda ko diler da sum. kokoshka lol

Ф

Флеш

Гостин
Или ко Џефри убиецов шо е од серијата... Им вика абе брат за пеефче да те сликам у мој стан ајде ... Абе ајде ... Следно ти пушта среќна нова 49ка и те сече и те кваси у буре со киселина ... :LOL:

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Фотки како еден наш загорен шофер го мафта патлакот на камера на некоја "со српско презиме иселена во Франција, а родена во Скопје" завршија кај жена му. Му барале таа(а можеби и тој) 500, па спуштила на 200 евра па на 100 и овој не плати и разговорите и сликите и видеата овој што праќал на таа завршија кај жена му :pos: :pos:
Шоферот во моментот кога му рекла дека ги праќа сликите каде го снимала како го мафта ги беше објавил несакајќи на фб профилот штракајки по телефонот. Доцна беше кога ги избриша, сите направивме скриншот :pos:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.503
Поени од реакции
9.306
Abe pederi nekoj ;) sala na strana i na mashki i na zenski e ista prica fizicki prvo gledaat da gi privlece nekoj.
inace za likot so napisa deka sum otidena ubpametot tolku si biten so ni ti ni drugite nemozete da iskocite kafe da ispieteso mene. kaj vi e mushkosta be decki. Javen povik imate So e muabetot? I jas ke kazam za pola forum deka se otideni so pametot i zatoa ne iskacam. Ima i fini decki ete na primer znejgorjanin e super decko i nekolku drugi. Zal mi e so nemozeteda iskocite na kafe so mene :)
Pozdrav i imajte ubav den otideni
Ps:treba nekoe kazneno poence da ti sibnat ocigledno.
Јас потполно те разбирам се плашат на кафе да излезат, се кријат зад фејк акаунти, затоа мене не ни чуди што се зголемува бројот на лезбејки.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.510
Поени од реакции
4.341
Јас потполно те разбирам се плашат на кафе да излезат, се кријат зад фејк акаунти, затоа мене не ни чуди што се зголемува бројот на лезбејки.
Затоа што имааат нереалистични очекувања. 180 сантима и да изгледа како гигачед. Верувај ми ако некој изгледа така, веќе е фатен пошто исто важи и од женска страна.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.503
Поени од реакции
9.306
Затоа што имааат нереалистични очекувања. 180 сантима и да изгледа како гигачед. Верувај ми ако некој изгледа така, веќе е фатен пошто исто важи и од женска страна.
јасно ми е мене тоа, и мене многу ме сакааат иако сум во одминати години ама фатен сум одамна, не можам да им помогнам, а сакам, не да не сакам да им помогнам, ама жена ми ќе ме обеси за мадина.

Kajgana Shop

На врв Bottom